Uutis- ja aikakausmedian kesäedut

Kesä artikkelikuva

Hyödynnä -50 %:n kesäetu ostamalla neljä ilmoitusta kesäetukaudelle.

Valtaosa uutismedioiden lukijoista kertoo käyttävänsä lehden lukemiseen kesällä yhtä paljon tai jopa enemmän aikaa kuin muina vuodenaikoina. Uutisten lukeminen tabletilla ja matkapuhelimella kasvaa kesällä hieman, joten mainonnassa kannattaakin panostaa monikanavaisuuteen.

Uutismedioista haetaan ideoita ja vinkkejä kesän aktiviteetteihin ja hankintoihin. Tarjoa siis asiakkaillesi ideoita loman viettoon ja kesäisiin ostoksiin.

Aikakausmedian sisältöjen pariin keskitytään silloin, kun lukijalle itselleen aika ja paikka on sopivin. Erityisesti lomalla löytyy lukuisia tilaisuuksia rentoutumiseen laatusisältöjen parissa. Kesällä aikakauslehtien irtonumeromyynti, näköislehtien lukeminen ja verkkosivujen käyttö lisääntyy.

Aikakausmedia tarjoaa lukijoille omaa aikaa heille tärkeiden aiheiden äärellä. Markkinoijana tavoitat yleisösi juuri oikeaan mielentilaan viritettynä.  Mikä parasta, aikakausmediassa mainonta koetaan kiinteäksi osaksi lukuelämystä, jopa palveluksi. Hyödynnä siis tämä vastaanottavainen ympäristö mainosviestillesi.

Kesäedut

Ilmoituksen julkaisu aikavälillä 27.6.‒14.8.2022. Varaukset tulee tehdä samanaikaisesti. Ilmoituskoko ja aineistot voivat vaihdella.

Etu koskee alla mainittuja painettuja lehtiä ja niiden monikanavaisia ratkaisuja. Etua ei voi hyödyntää aiemmin tehtyihin varauksiin.

Uutismedia:

Helsingin Sanomat, Aamulehti, Moro, Satakunnan Kansa, Porilaine, Ilta-Sanomat, Tyrvään Sanomat, Nokian Uutiset, Valkeakosken Sanomat, KMV-lehti, Jämsän Seutu, Suur-Keuruu, Vekkari, Kankaanpään Seutu, Sydän-Satakunta, Merikarvia-lehti, Rannikkoseutu, Janakkalan Sanomat

Aikakauslehdet:

Aku Ankka, ET-lehti, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, HS Kuukausiliite, HS Meidän Perhe, Hyvä terveys, IS Urheilulehti, IS TV-lehti, Kodin Kuvalehti, Matka, Me Naiset, Prinsessa, Sport, Suuri Käsityö, Tiede, Tiede Luonto.

Voit yhdistää kesäetuun uutismedioita ja aikakauslehtiä - mahdollisuuksia on lukuisia

Esimerkki 1: 1 x Helsingin Sanomat, 1 x Aamulehti, 1 x Satakunnan Kansa,1 x Ilta-Sanomat

Esimerkki 2: 2 x Helsingin Sanomat, 1 x HS Kuukausiliite, 1x Kodin Kuvalehti

Pienen budjetin kesäetu 1 + 1

Koskee uutismediassa 2 x 134 tai sitä pienempiä moduulikokoja ja aikakauslehtien Ostoksilla-osiota.

Liittyvät artikkelit