Elämyksiä videoiden välityksellä

Ideapark on tehnyt tiivistä yhteistyötä Sanoman markkinointipalveluiden videotiimin ja Aamulehden mediamyynnin kanssa jo vuosia.

Markkinointipäällikkö Sanna Järvinen on tyytyväinen heille mainostajana arjen kiireessä helposta kumppanuudesta, joka mahdollistaa tunteisiin vetoavan ja tehokkaan tapahtumien ja kauppakeskuksen uutuuksien markkinoinnin.  

”Videoilla on ollut helppo kertoa uusista asioista tai koetuista tunteista ja fiiliksistä. Ei tarvitse kuin lähettää muutama avainsana, määritellä tavoite ja antaa muutamia taustatietoja, niin homma toimii ja laatu on taattua”, Järvinen kiittää.

Ideaparkissa järjestetään vuosittain kymmeniä tapahtumia, joiden tunnelman välittäminen ja mahdollisuuksien kertominen laajalle yleisölle Aamulehden natiivivideoina on luonteva tapa.

Tutustu Ideaparkin kumppaniosioon Aamulehdessä:

Aamulehti.fi/ideapark

Herätä yleisösi tunteet aidoilla tarinoilla: 

Videotuotanto

Katso inspiraatiohetki mainostajille, vieraana Peter ”Mighty Eagle” Vesterbacka: 

Kahvit kahdelle Peterin kanssa

Liittyvät artikkelit
Susanne Ropponen artikkelikuva

Ketä tavoitteletkaan, me tavoitamme hänet

Natiivimainonta on vakiinnuttanut paikkansa vaikuttavana ja tehokkaana mainonnan ja markkinointiviestinnän muotona, kirjoittaa Susanne Ropponen.
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
Omakynä
Ketä tavoitteletkaan, me tavoitamme hänet
Sanoma palauttaa mainontaa artikkelikuva

Sanoma palauttaa mainospaikkoja uutissivustoilleen

Sanoma on sulkenut mainontaa pois uutissivuiltaan Ukrainan sodan vuoksi. Tilannetta seurataan viikoittain ja muutoksia tehdään tarvittaessa.
Digiratkaisut
Uutismedia
Sanoma palauttaa mainospaikkoja uutissivustoilleen
Case Tutorhouse artikkelikuva

ROMI-mallinnuksella vauhtia kasvuun

Tutorhouse on kasvattanut alkuvuoden aikana kokonaismyyntiään yli 20 prosenttia ja median ROI:ta yli 33 prosenttia optimoimalla mediavalikkoaan.
Case
Digiratkaisut
Näkemyksiä markkinoinnista
ROMI-mallinnuksella vauhtia kasvuun