Sanoman radiot ja kesä 2022: HitMix

Hitmix artikkelikuva kesä 2022

RadioMedian teettämän tutkimuksen mukaan 37 prosenttia suomalaisista kertoo radion kuuluvan olennaisesti heidän kesäänsä. Viime kesä oli Hitmixin historian kovin, ja tästä kesästä odotetaan entistä huikeampaa. 

Suomalaiseen kesämaisemaan mahtuu monenlaista mielikuvaa. Rentoutumisen lisäksi kesään kuuluu olennaisesti myös kunnon bileet ja mainio tunnelma. Vahvassa nosteessa koko viime ja tämän vuoden ollut HitMix laittaa takuulla menojalan vipattamaan lupaamalla, että kesälläkin lähtee. 

HitMix luottaa täsmäaseisiinsa soittamalla parhaat hitit 90- ja 2000-luvuilta. Samalla kanava huomioi kuuntelijansa käymällä jatkuvaa keskustelua heidän kanssaan. Parhaimmat kesäbileet löytyvät HitMixiltä. Näihin bileisiin kaikki ovat kutsuttuja ja tervetulleita.

Viime kesä oli kanavan historian kovin, ja tästä kesästä odotetaan entistä huikeampaa. Kesän festareita nostetaan nyt jo huhti-toukokuussa vahvasti esiin. Luvassa on niin tarinoita ikimuistettavimmista festivaaleista kuin myös erikoismusamixejä viikonlopuissa.

Mitä olisi Hitmixin kesä ilman Jysäriä?! Ei mitään. Hitmix elää ja hengittää festaria koko vuoden ja tänä vuonna ensimmäiset liput jaettiin jo helmikuussa upean Scooter-keikkajulkistuksen yhteydessä. Tästä vuodesta spesiaalin tekee se, että Hitmix ottaa jalansijaa ja promoaa sekä jakaa lippuja myös todelliseen juhannuksen klassikkoon Raumanmeren Juhannukseen. 

HitMixin yhtenä kärkituotteena ovat perjantait. Pelkkää posia on tarjolla aamusta iltaan huipentuen aina Oku Luukkaisen Retroradioon, jossa koko Suomi on mukana.

Juhannusaattona Oku lupaa lyödä löylyä lauteille Retroradion spesiaalilähetyksellä:

”Juhannus on radion juhlaa ja ihmiset kaipaa hyvää musaa ja seuraa juhlatunnelman mukaan. Retroradiossa vastataan tähän huutoon vetämällä marathon-lähetys! Juhlat alkaa ja loppuu kun viimeinen menee nukkumaan.”

Kesä vaikuttaa Okun mukaan Retroradion kuuntelijoidenkin toiveisiin:
”Vuosien kokemuksen perusteella voisin sanoa, että musakattauksessa mukana on vahva kesäfiilis!”

Heinäkuussa HitMixin päivät startataan aamulenkillä ja sen perään Heräämöstä tutut Karoliina Tuominen ja Jussi Ridanpää vievät kuulijat kesäpiknikille kymmenestä kahteen. Arkistoista pengotaan muun muassa unohdettuja kesälekoja soittoon.
Retroradio raikaa livenä myös heinäkuussa ja keskiviikkoisin sekä lauantaisin tarjolla on kovennettu Poppikone ja illalla suunnataan vielä iltalenkille.

Kunnon kesäradion tapaan HitMix jatkaa kesää vielä elokuussakin, kun Joonas Vuorela tarjoaa hyvää fiilistä suvi-Suomeen.  


HitMix on kaupunkilaisille aikuisille suunnattu kanava, jonka musiikki vie kuuntelijansa onnellisiin muistoihin 90- ja 2000-luvuille. Mukana on myös parhaimpia uutuusbiisejä.

HitMix on iloinen ja positiivinen kanava, mutta emme pelkää vaikeitakaan aiheita. Mukana on koko tunteiden kirjo, kuten elämässä yleensäkin.

Hitmixin mediatiedot

Katso myös: 

Ulkomaanmatkailu, risteily ja festarit kiinnostavat

17 % suomalaisista aikoo matkustaa ulkomaille kesällä 2022. Miltä brändisi kuulostaa ja miten erottautuu kevään matkailusesongissa?

VINKKI! Laitetaan lomaruletti pyörimään. Kuka kuulija voittaa unelmien kesäloman suosikkiradion arvonnassa.

Risteily kiinnostaa 17 % suomalaisista. Kerro viimehetken tarjoukset ja matkavinkit lähikohteisiin! Radiomainonta lisää mainostajien verkkosivustojen liikennettä keskimäärin 21 %.

VINKKI! Viesti viime hetken tarjouslähdöistä katkodominanssin tai audion etusivun avulla.

14 %:lla kesän kohokohta on festarit. Sanoman suosikkiradiokanavat ja tutut juontajat kohtaavat festariyleisön kesän kiinnostavimmissa tapahtumissa.

VINKKI! Välitä viestisi monimediaisesti hyödyntämällä Sanoman viihdemedioita.

Lähde: Suomitutka, Kesä 2022 (18–69-vuotiaat, n=534)

Katso myös: 

Sanoman radiot ja kesä 2022: Aito Iskelmä

Radion tekijät: Oku Luukkainen

 

Liittyvät artikkelit
Jussi Ridanpää artikkelikuva

Radion tekijät: Jussi Ridanpää

Sanoman radioiden tekijäkaartista esittelyvuorossa oleva henkilö haaveilee aatelisuudesta tai ylipäätään siitä, että hän olisi merkittävämpi. Hän toivoo tulevansa tulevaisuudessa tunnetuksi von-alkuisella sukunimellä. Tällä hetkellä hänet tunnetaan kuitenkin yhä nimellä Ridanpää, Jussi Ridanpää.
Audio & radio
Radion tekijät: Jussi Ridanpää
Radio artikkelikuva Classic Easy

Sanoma laajentaa radiotarjontaansa

Uudet Classic Hits ja Easy Hits -kanavat aloittavat 30. maaliskuuta. Groove FM:n kuuluvuusalue laajenee ja Helmiradio on jatkossa kuultavissa nettiradiona.
Audio & radio
Sanoma laajentaa radiotarjontaansa