Taas tulee sanomista podcastin ja videon muodossa

Aina tulee sanomista podcast artikkelikuva

Uusissa jaksoissa myyntijohtaja Stinde Mäkisen vieraina ovat Nordean Laura Hartikainen, Fennian Hanna Länsivuori ja Odan Sami Törmä. 

Seitsemännessä jaksossa kuulet, millaisia tuntemuksia Laura Hartikaisella heräsi, kun hän oli tekemässä Anttilan joulun postimyyntiluetteloa keskellä kesän 30 asteen helteitä. Nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin ja satoja kokemuksia rikkaampana, Laura kehittää Nordealla digitaalista asiakaspolkua. Miten henkilökohtaiset kohtaamiset tuodaan digitaalisiin kanaviin? Miksi markkinoijien kannattaisi opetella puhumaan muun johdon kieltä? Katso Stinden ja Lauran keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Kahdeksannessa jaksossa vieraana on Fennian Hanna Länsivuori. Maailma menetti Hannassa juristin, mutta sai monipuolisen markkinoinnin ammattilaisen. Fennian digitaalisen liiketoiminnan johtajan työnkuvassa on tärkeää asiakaskokemuksen kehittäminen. Miten Fennia varmistaa sujuvuuden, ymmärrettävyyden ja empatian jokaisessa asiakaskohtaamisessa? Miten markkinoijat selviävät mittaamisen KPI-viidakossa? Katso Stinden ja Hannan keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Yhdeksännessä jaksossa Sami Törmä kertoo Odan menestyksekkäästä rantautumisesta Suomen markkinoille. Ruuan verkkokauppa Oda on Tori.fi:n ohella jo toinen norjalaistaustainen brändi, jota Sami on saanut olla tuomassa Suomen markkinoille. Odan liiketoiminnassa markkinointi on aivan keskeisessä roolissa. Ei tarvitse keskustella siitä, miten markkinointi löytää tiensä kulmahuoneeseen, kun mitään kulmahuonetta ei ole. Katso Stinden ja Samin keskustelu videolta tai kuuntele podcast Suplasta.

Katso tai kuuntele aiemmat sarjan jaksot

Liittyvät artikkelit
Antti Isokangas artikkelikuva

Kolme vinkkiä markkinoijalle: näin vältät viherpesun

Antti Isokankaan mukaan yrityksen tulee viestiä vastuullisuustoimistaan käytännönläheisesti, vähän yksinkertaisesti ja brutaalin rehellisesti.
Näkemyksiä markkinoinnista
Vastuullisuus
Vieraskynä
Kolme vinkkiä markkinoijalle: näin vältät viherpesun
Ukko.fi Kuukauden kamppis artikkelikuva

Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja

Ukko.fi haki markkinointijohtajaa Hesarin etusivun ilmoituksella. Ilmoitus on mainio esimerkki siitä, miten rekrymainontaa voi tehdä hauskasti, huomioita herättävästi ja isosti.
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja