Sanoman radiolla loistava startti vuoteen 2022

Sanoman radio alkuvuosi artikkelikuva

Sanoman radiokanavat tavoittavat viikoittain yli puolet Suomen 2554-vuotiaista ja saavat myös noin puolet kaikista kohderyhmän kaupallisen radion kuunteluun käytetyistä minuuteista.

Kansallisen radiotutkimuksen ensimmäisen vuosineljänneksen tulokset osoittavat, että Sanoman radio on markkinajohtaja kaupallisesti kysytyimmässä 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä. Sanoma on ykkönen lähes kaikissa 25–54-vuotiaiden taustaryhmissä, kuten esimerkiksi lapsiperheiden ja päättäjien parissa. Erityisen suuren siivun Sanoman kanavat saavat autossa tapahtuvasta, keskittyneestä kuuntelusta.

Sanoma on kuunnelluin koko arkipäivien prime timen (klo 6–18) ajan ja markkinajohtaja kaikissa arkipäivien prime timen ohjelmablokeissa. Sanomalla on myös uskollisimmat kuuntelijat. Sanoman 25–54-vuotiaista kuuntelijoista peräti 57 % on ns. core-kuuntelijoita, jotka viihtyvät yli puolet kaikesta radiokuunteluun käyttämästään ajasta Sanoman kanavien parissa.

Radio Suomipopilla on enemmän 25–54-vuotiaita kuuntelijoita kuin millään muulla radiokanavalla Suomessa. Radio Rock on puolestaan Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava ​alle 55-vuotiaiden miesten keskuudessa.

Kansallisen radiotutkimuksen alkuvuoden tulokset ennakoivat Sanomaa radiolle kaikkien aikojen kesää 2022.

Lähde: Finnpanel Oy, KRT 13/2022 

Katso myös: 

Sanoman radiot ja kesä 2022: Aito Iskelmä

Sanoman radiot ja kesä 2022: HitMix

Sanoman radiot ja kesä 2022: Radio Suomipop

Sanoman radiot ja kesä 2022: Radio Rock

 

Liittyvät artikkelit
Ympäristöväittämät artikkelikuva

Mainonnan ympäristöväittämät johtavat kuluttajia harhaan

Suomen ympäristökeskus SYKE selvitti tutkimushankkeessaan mainonnan ympäristöväittämiä Suomessa analysoimalla sosiaalisen median ja verkkolehtien mainoksia. Tutkimuksen mukaan jopa puolet mainoksista kertoi tuotteen tai palvelun ympäristövaikutuksista tai -parannuksista vain hyvin yleisellä tasolla.
Tutkittua
Vastuullisuus
Mainonnan ympäristöväittämät johtavat kuluttajia harhaan
Suomalaisen musiikin superviikonloppu artikkelikuva

Suomalaisen musiikin superviikonloppua juhlitaan heinäkuussa

Radio Suomipop lanseeraa tänä kesänä todellisen kotimaisen musiikin ilotulituksen käynnistämällä suomalaisen musiikin superviikonlopun juhlinnat 14.–17. heinäkuuta.
Audio & radio
Tapahtumat
TV & video
Suomalaisen musiikin superviikonloppua juhlitaan heinäkuussa
Aito Iskelmä artikkelikuva

Aito Iskelmän tunnistaa sanasta aito

Aitoutta on korostettu kanavan aloituksesta lähtien, ja työ on tuottanut tulosta. Aito Iskelmä on kasvanut tasaisesti joka vuosi ja on nyt jo selkeä ykkönen 45–64-vuotiaiden kohderyhmässä.
Audio & radio
Aito Iskelmän tunnistaa sanasta aito