Kohdennettu digimainonta puree lomalaiseen

Ad Manager artikkeli

Kesällä suomalaiset tekevät helpommin spontaaneja ostopäätöksiä ja panostavat
erityisesti matkailuun ja huvitteluun. Kohdennettu digimainonta kannattaa kesälomakaudellakin.

Heinäkuussa lähes 50 % suomalaisista lomailee. Sanoman Suomitutka-paneelin (24.2–6.3.2022)mukaan suosituimpia lomanviettopaikkoja ovat koti ja sen lähiympäristö, kotimaanmatkailukohteet ja kesämökki. 

Kohdennettu digimainonta tavoittaa lomallakin

Lomalla rahaa käytetään erityisesti matkailuun ja huvitteluun, ja moni on valmis tekemään spontaaneja ostopäätöksiä.

Suomitutka-paneelin mukaan joka viidennellä suomalaisella on jäänyt pandemian aikana tavallista enemmän rahaa säästöön.

Rahaa kulutetaan kesän aikana tavanomaista enemmän kotimaassa matkustamiseen, autotarvikkeisiin, huvipuistoihin ja ravintoloihin sekä esimerkiksi remontointiin ja pihan kunnostamiseen.

Kohdennetun digimainonnan avulla voit tavoittaa lomailijat mökkilaiturin nokasta, jossa uutisia selataan älypuhelimella. Sanoma Ad Managerin avulla voit kohdentaa mainontaa paikallisesti vaikkapa suosituimpaan mökkikuntaan tai ajankohtaisten kiinnostusten kohteiden mukaan.  

Sanoma Ad Manager ei lomaile 

Vaikka lukeutuisit itsekin heinäkuussa lomaileviin, voi markkinointikampanjasi pyöriä läpi kesän ja puhutella festarikansaa ja mökkeilijöitä ympäri Suomen.

Sanoma Ad Managerin avulla voit suunnitella ja aikatauluttaa markkinointikampanjan helposti haluamaasi ajankohtaan. Voit myös lomailla rauhassa, sillä Sanoma Ad Manager pitää huolen, että kampanjasi pyörii ja tulokset jäävät talteen.  
 

3+1 hyvää syytä käyttää Sanoma Ad Manageria 

  1. Reaaliaikainen raportointi. Ad Managerin raportit pitävät sinut ajan tasalla kampanjan menestymisestä ja auttavat optimoimaan seuraavan kampanjan tuloksia. 
     
  2. Ad Manager on auki 24/7. Asiakastuki auttaa sinua kun tarve vaatii, myös kesäisin.  
     
  3. Uuden asiakkaan ale. Uutena asiakkaana saat alennuksen ensimmäisestä kampanjastasi ja rekisteröityminen on aina ilmaista.  
     
  4. Käytössäsi Suomen luotetuimmat mediat. Ad Managerin avulla voit kohdentaa mainoskampanjasi suomalaisten suosimiin medioihin.

 

​Luo kesäkampanja nyt Sanoma Ad Managerin avulla
Tavoita kesäsuomalainen
Sanoma tutki: Suomalaiset kuluttavat kesän aikana spontaanimmin kuin muulloin
Liittyvät artikkelit