Aito Iskelmän tunnistaa sanasta aito

Aitoutta on korostettu kanavan aloituksesta lähtien, ja työ on tuottanut tulosta. Aito Iskelmä on kasvanut tasaisesti joka vuosi ja on nyt jo selkeä ykkönen 45–64-vuotiaiden kohderyhmässä.

Kun markkinat ovat jo täynnä kohdennettuja kanavia, uuden radiokanavan lanseeraaminen ei ole yksinkertaisin tehtävä. On löydettävä se jokin, jolla tavoittaa ja puhutella ihmisiä.

Aito Iskelmä haluaa koskettaa kuulijoitaan, myötäelää kuulijoidensa arjessa ja hengittää heidän kanssaan samaa tahtia. Musiikiltaan Aito Iskelmä on meille kaikille jo äidinmaidossa tutuksi tullutta kotimaista iskelmää.

Kun Aito lanseerattiin pari vuotta sitten, kanava toi esiin viestiä pehmeistä arvoista ja rehellisyydestä. Ohjelmapäällikkö Mikko Harjunpään mukaan Aito Iskelmän tunnistaa sanasta aito. Kaikki kanavalla tarjolla oleva on aitoa, on sitten kyse itse musiikista tai tunnelmasta.

Aito Iskelmä kohtaa kuulijansa aidosti välittäen hyväntuulisella ja empaattisella otteella. Aito Iskelmä auttaa ihmisiä jaksamaan arjessa ja kohtaamaan elämän haasteet. Aito Iskelmä viestii, että maailmassa on juuri nyt kaikki hyvin.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan aitoja ja rehellisiä juontajia, joita Aito Iskelmältä löytyy. Aamun käynnistävät hersyvät Kimmo Vehviläinen ja Elina Otsala, päivässä olennaisen äärellä kuulijat pitää lämminhenkinen Hanna Kinnunen ja iltapäivissä nojataan vahvasti musiikin voimaan Milla Mattilan kanssa. Iltoja keventää lämmöllään Jenni Alexandrova ja viikonlopuissa pirskahtelee Krista Baars. Juontajien ja kuulijoiden vuoropuhelu muodostaa Aito Iskelmälle aidosti kotoisan ja lämpimän tunnelman.

Kanava on panostanut vahvasti niin kesään kuin jouluunkin hakien ykköspaikkaa ihmisten mielissä. Aito Iskelmä haluaa olla parasta kesäseuraa ja jokaisen suomalaisen kesässä mukana jakamalla ihmisten kesäkuulumisia, kokemuksia, vinkkejä ja tunnelmia ympäri Suomen suvea. Jouluna rauhoitutaan perinteisen joulun viettoon soittamalla vain ja ainoastaan joulumusiikkia koko joulukuun ajan. Aidon joulun tunnelman tavoittaa takuulla Aito Iskelmän juontajien, artistien ja kuulijoiden kanssa.

Aito Iskelmän viestejä tukee kanavan uusi markkinointikampanja, jossa nostetaan esiin niin toisten auttamista ja huomioista, elämän makuisia tarinoita kuin tunteita ja positiivisuutakin.

”Aito Iskelmä haluaa kuulijat mukaansa arjen tarinoilla ja sankariteoilla. Ne ansaitsevat tulla kerrotuiksi siinä missä kovatkin uutiset. Kampanjan ytimessä on kertoa mahdollisimman aidosti kanavan sisällöstä, nostaa tätä kautta tunnettuutta sekä saada aikaan hyvän mielen tunteita”, kertoo kampanjasta vastannut markkinointipäällikkö Johanna Pajuaho.  

Aitoutta on korostettu kanavan aloituksesta lähtien, ja työ on tuottanut tulosta. Aito Iskelmä on kasvanut tasaisesti joka vuosi ja on nyt jo selkeä ykkönen 45–64-vuotiaiden kohderyhmässä. Kuulijakunta koostuu tavallisista suomalaisista, jotka jakavat kanavan arvot. He haluavat rentoutua hyvän musiikin parissa kotona, työpaikalla ja työmatkoilla.

Onnistunutta yhteistä taivalta juhlistaakseen Aito Iskelmä vie kuulijansa tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös kuulijaristeilylle. Aito Iskelmä -risteily seilaa 8.–9. joulukuuta Turusta Tukholmaan. 

Aito Iskelmän mediatiedot

Tutustu audion mahdollisuuksiin

Radiomainonnan opas

 

Liittyvät artikkelit
Suomalaisen musiikin superviikonloppu artikkelikuva

Suomalaisen musiikin superviikonloppua juhlitaan heinäkuussa

Radio Suomipop lanseeraa tänä kesänä todellisen kotimaisen musiikin ilotulituksen käynnistämällä suomalaisen musiikin superviikonlopun juhlinnat 14.–17. heinäkuuta.
Audio & radio
Tapahtumat
TV & video
Suomalaisen musiikin superviikonloppua juhlitaan heinäkuussa
Tytti Kiviharju artikkelikuva

Radion tekijät: Tytti Kiviharju

Tällä kerralla Sanoman radioiden uumenista esitellään shuffle-tanssista innostunut nainen, joka SUP-lautailee vesipelostaan huolimatta.
Audio & radio
Radion tekijät: Tytti Kiviharju
Sanoman radio alkuvuosi artikkelikuva

Sanoman radiolla loistava startti vuoteen 2022

Sanoman radiokanavat tavoittavat viikoittain yli puolet Suomen 25–54-vuotiaista ja saavat myös noin puolet kaikista kohderyhmän kaupallisen radion kuunteluun käytetyistä minuuteista.
Audio & radio
Tutkittua
Sanoman radiolla loistava startti vuoteen 2022