Radion tekijät: Ida-Liina Huurtela

idaliina huurtela artikkelikuva

Sanoman radioiden juontajapersoonista on seuraavaksi esittelyssä aina iloinen ja valoisa tyyppi, joka hurahtaa helposti uusiin juttuihin intoillen niistä toden teolla. 

Salsaa ja koiran kanssa puuhastelua harrastava juontajamme haaveili aikanaan työstä lentäjänä tai lennonjohtajana. Nykyään hänet löytää toisenlaisen komentopöydän takaa Me Naiset Radion studiosta.

Kuka?

Ida-Liina Huurtela, 31 vuotta.

Miksi radio?

Radio oli media-alan ensirakkauteni. Olen valmistunut Heon radio- ja tv-journalismin linjalta ja Metropolia AMK:sta medianomiksi

Työura tähän mennessä?

Radiorakkaudesta huolimatta olen valtaosan urastani työskennellyt TV:n, somen ja verkon parissa. Mut on voinut bongata mm. Ylen tv-ohjelmista, realityohjelmien tekijäporukasta, Maikkarilta ja finanssimaailmasta. Työskentelin muutaman vuoden ajan OP Ryhmän audiovisuaalisena tuottajana vastaten OP:n somevideoista ja podcast-sisällöistä.

Esikuvasi?

Kaikki ne ihmiset, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon TikTokissa omalla naamallaan! Mä uskallan tehdä videoita vain Ilpo-koirastani.

Ohjelmasi?

Juttuni on ihmisten kohtaaminen. Me Naiset Radion iltapäivissä on paljon ajankohtaisia ja mielenkiintoisia vieraita ja loistavaa musiikkia.

Työpäiväsi?

Nautin hitaista aamuista.  Ihan parasta iltapäiväohjelman juontajana on se, ettei aamuisin ole kiire minnekään. Luen, selaan somea, katson Aamu TV:tä ja teen ennen lähetystä valmiiksi taustat iltapäivän vierasta varten.

Lähetyksen aikana seuraan tuoreita uutisaiheita ja mietin, miten saan ne pureskeltua radioon sopivaan muotoon. Kuuntelen herkällä korvalla vieraita ja esitän paljon jatkokysymyksiä.

Lähetyksien jälkeen kuuntelen usein tekemäni haastikset ja lähetykset uudelleen ja mietin, miten voin kehittyä tekijänä.

Mukavinta työssäsi?

Ihan mahtavat vieraat ja hauskat työkaverit.

Tytti Kiviharjun sinulle esittämä kysymys kuului: Milloin lähdet mun kanssa shufflaamaan?

😊

Kenelle työkavereistasi haluat kirjeen seuraavaksi kiertävän ja miksi?

Seuraavaksi kirje saa kiertää Aito Iskelmän Krista Baarsille. Krista on ihan älyttömän hauska tyyppi, jolla on parhaat jutut!
Kristan elämä on tarua ihmeellisempää ja hänelle sattuu ja tapahtuu.

Mitä haluat häneltä kysyä?

Krista, milloin sun mökille saa tulla kylään? Aikoisin toki poimia kaikki kanttarellit Kristan pihasta, jos niitä on silloin vielä jäljellä 😀

Me Naiset Radio

Me Naiset Radio käsittelee naisia kiinnostavia aiheita ja ilmiöitä Me Naisten äänellä ja näkökulmilla. Se viihdyttää ja auttaa nauttimaan elämästä tarjoten uusia näkökulmia ja oivalluksia.

Kanavan lupaus on "Näin meidän kesken" ja musiikki on energistä pop-musiikkia modernilla painotuksella.

Me Naiset Radio tarjoaa 25–54-vuotiaan naisen arkeen suosikkibiisit, viihdettä, kiinnostavia haastatteluja, elämyksiä ja näkökulmia.

Me Naiset Radion mediatiedot

Lue myös: 

Radion tekijät: Tytti Kiviharju

Liittyvät artikkelit
Laura Vähähyyppä artikkelikuva

Radion tekijät: Laura Vähähyyppä

Radio Rock on rockmusiikin pää-äänenkannattaja Suomessa. Tämä kuuluu ja näkyy kaikessa tekijöitä myöten. Radio Rockin illoissa operoiva Laura Vähähyyppä on hyvä esimerkki ihmisestä, joka elää ja hengittää rockmusiikkia.
Audio & radio
Radion tekijät: Laura Vähähyyppä
Krista Baars artikkelikuva

Radion tekijät: Krista Baars

Sanoman radioilta on esittelyvuorossa radioiden kirjaimellisesti korkealentoisin persoona, sillä hänellä on takanaan 20-vuotinen ura lentoemäntänä.
Audio & radio
Radion tekijät: Krista Baars
Katja Sipilä artikkelikuva

Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja

Me Naiset on jo 70 vuoden ajan murtanut tabuja, ja siten lisännyt avoimuutta, hyvinvointia ja rohkeutta ihmisten elämässä. ”Lupaamme olla tulevaisuudessakin samalla asialla – viihtymistä ja huumoria unohtamatta!” kirjoittaa Me Naisten päätoimittaja Katja Sipilä.
Aikakausmedia
Audio & radio
Omakynä
Uutismedia
Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja