Venla-palkittu Remppa vai muutto Suomi jatkaa tuttujen kumppaneiden kanssa

Remppa vai muutto kumppanit

Ohjelmaa olivat tekemässä paremmaksi Nordea, Bo LKV ja Vepsäläinen. Kaikki kolme kumppania jatkavat ohjelman toiselle kaudelle.

Remppa vai muutto Suomi oli yksi syksyn 2021 menestyneimmistä ohjelmista ja ylitti katsojatavoitteet moninkertaisesti. Sarja palkittiin toukokuussa Kultainen Venla -gaalassa vuoden lifestyleohjelmana. Kyseessä historian ensimmäinen voitto brändiviihdeohjelmalle.  

”Ensimmäistä kertaa kansainvälisen Remppa vai muutto -formaatin historian aikana ohjelman pääyhteistyökumppanina on pankki. Ykköskausi oli meistä niin onnistunut, että halusimme olla mukana tälläkin tuotantokaudella. Vastuullisen rahoituksen asiantuntijana autamme suomalaisia miettimään, miten omat kotiunelmat voi toteuttaa niin, että oma talous pysyy tasapainossa”, kertoo Nordeassa asumisen viestinnästä vastaava Tiina Sounela.

Markkinointijohtaja Outi Lahtinen on tyytyväinen siihen, että Vepsäläisen laajaa valikoimaa ja kattavia palveluja päästiin tuomaan ohjelman kautta luontevasti esille.

”Ensimmäisen kauden tulokset osoittivat, että ohjelma vaikutti katsojien mielikuvaan Vepsäläisestä juuri sillä tavalla kuin toivoimmekin”, Outi Lahtinen sanoo.

Bo LKV:n tavoitteena ensimmäisellä kaudella oli kasvattaa tunnettuutta ja tuoda esiin Bo LKV:n arvoja.

”Meille on tärkeä kriteeri se, miten oma organisaatio ottaa ohjelmayhteistyön vastaan. Omassa sisäisessä tutkimuksessamme ohjelma koettiin positiivisena brändimielikuvan rakentamisen kannalta. Kun lisäksi tavoitteemme tunnettuuden kasvamisesta täyttyi, päätös lähdöstä mukaan kakkoskaudelle oli helppo”, toteaa Bo Family Groupin markkinointijohtaja Hannele Berglund.

Nordea vie ohjelman toisella kaudella yhteistyökumppanuutta pidemmälle ja nostaa asiantuntijoidensa roolia enemmän esiin.

”Ohjelman kautta pääsemme todella moneen suomalaiseen kotiin vastaamaan niihin rahoitukseen liittyviin kysymyksiin, joita kodinostajat ja remontoijat usein pohtivat”, Tiina Sounela sanoo. 

Outi Lahtinen odottaa ohjelman kakkoskaudelta yhä luontevampaa tapaa nostaa esille esimerkiksi tuotevalintoja.

”Nyt tiedämme paremmin mikä toimii ja mikä ei, joten voimme tehdä enemmän ja tehokkaammin sitä, mikä tuottaa tuloksia meille ja kiinnostaa katsojia. Sisällön on oltava luontevaa. Esimerkiksi brändinimien mainitseminen tai toistaminen voi kuulostaa tv:ssä kömpelöltä, mutta asioiden näyttäminen solahtaa sisältöön kuin itsestään”, Outi Lahtinen toteaa.

Parhaat hyödyt brändiviihteestä saa, kun sitä tekee monikanavaisesti ja monipuolisesti, Rempan vai muuton kumppanit vinkkaavat.

”Halumme lähteä mukaan kakkoskaudelle vahvisti se, että olemme hyvässä seurassa”, Hannele Berglund tiivistää kaikkien kumppanien tunnot.

Remppa vai muutto Suomen toinen kausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Kuvassa BO LKV:n Hannele Berglund, Nordean Tiina Sounela, Vepsäläisen Outi Lahtinen, BO LKV:n sisältöstrategi Saila Kurki sekä Sanoman brändiviihde- ja formaattipäällikkö Lasse Nikkari. 

Tähtipölyä brändillesi? Tutustu Sanoma TV:n syksyn ohjelmistoon: 

Sanoma TV:n syksyn ohjelmistossa on kiinnostava kattaus uutuuksia ja tuttuja suosikkeja

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis DNA Netti Apuri

Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos

Kuukauden kamppis on Sanoman kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. DNA:n Netti Apuri -kampanja viihdyttää ja oivalluttaa.
Kuukauden kamppis
TV & video
Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos