Radion tekijät: Krista Baars

Krista Baars artikkelikuva

Sanoman radioilta on esittelyvuorossa radioiden kirjaimellisesti korkealentoisin persoona, sillä hänellä on takanaan 20-vuotinen ura lentoemäntänä.

Tämän lisäksi hän on kahden kouluikäisen lapsen äiti. Perhearkeaan hän tasapainottaa sienestäen ja kalastaen yksin. Yksin siksi, että hän ei muiden mielestä osaa lopettaa ajoissa. Monet sienestysreissut päättyvät vasta sitten, kun taskulampusta on patterit lopussa.

Viikonloppuisin häntä kuulee Aito Iskelmän taajuudelta.

Kuka?

Krista Baars, 42 vuotta.

Miksi radio?

Radio ei ole ensirakkauteni, mutta se on ehdottomasti suurin rakkauteni. Toimin lentoemäntänä 20 vuotta, kunnes oivalsin missä minun on oikeasti hyvä olla. Radiossa saan tehdä luovaa työtä ja olla kuulijoille läsnä. Radiossa parasta onkin sen vuorovaikutuksellisuus. On ihanaa saada studioon puheluita ja viestejä.

Työura tähän mennessä?

Rankan kaukolennon jälkeen päätin aikaeropöllyissä muuttaa elämäni suuntaa ja hain Laajasalon opiston medialinjalle 2019. Pääsin työharjoitteluun Aito Iskelmälle keväällä 2020 ja jäin sille tielle. Tein harkan jälkeen tuurauksia Aito Iskelmän lisäksi Helmelle ja Radio Aallolle. Aloitin tammikuussa 2022 vakituisena Aito Iskelmän viikonlopun juontajana.

Esikuvasi?

Esikuvani on ehdottomasti Hanna Kinnunen. Hanna toimi työharjoitteluni ohjaajana ja mentorina. Ihailen Hannan ammattitaitoa, energiaa ja lämpöä. Hanna on ehtymätön ideariihi ja aivan älyttömän hauska.

Ohjelmasi?

Aito Iskelmän viikonlopuissa on tarjolla hyväntuulista ja rentoa menoa mielenkiintoisten ja ajankohtaisten vieraiden kera, aitoa iskelmämusiikkia unohtamatta.
Pistän itseni aidosti likoon, mutta en ota itseäni kovin vakavasti. Pilke silmäkulmassa on hyvä säilyttää.

Työpäiväsi?

Valmistaudun lähetykseen seuraamalla ajankohtaisia aiheita ja uutisia pitkin viikkoa. Puheenaiheita olen oppinut kirjaamaan nykyään puhelimen muistiinpanoihin, sillä muistini on hyvä  mutta lyhyt. Lähetyksen aikana kaikki mahdolliset murheet katoavat ja olo on vain yksinkertaisen hyvä.

Mukavinta työssäsi?

Mukavinta radiotyössä on kanavamme upea yhteishenki. Uskon, että se myös välittyy kuulijoille.

Top 3 parhaat asiat juuri nyt?

Parasta tällä hetkellä on sienestys, kuulaat syysillat ja hyggeily.

Ida-Liina Huurtelan sinulle esittämä kysymys kuului: Krista, milloin sun mökille saa tulla kylään?

Mennään pian, mutta kantsut on jo kerätty. Onneksi pian ovat sesongissa suppilovahverot, kelpaavatko ne?

Kenelle työkavereistasi haluat kirjeen seuraavaksi kiertävän?

Radio Rockin Laura Vähähyypälle.

Mitä haluat häneltä kysyä?

Kenen haastattelemista olet jännittänyt eniten ja miksi?

Aito Iskelmä

Aito Iskelmä on valtakunnallinen, 45–59-vuotiaille suunnattu kanava, joka soittaa eniten aitoa iskelmää. Kanavan kuuntelijat ovat aktiivisia, keski- ja hyvätuloisia teini-ikäisten lasten vanhempia tai kahden hengen talouksissa asuvia. Aito Iskelmällä on myös alueellisen mainontaa.

Aito Iskelmän mediatiedot

Lue myös: 

Radion tekijät: Ida-Liina Huurtela

 

Liittyvät artikkelit
Laura Vähähyyppä artikkelikuva

Radion tekijät: Laura Vähähyyppä

Radio Rock on rockmusiikin pää-äänenkannattaja Suomessa. Tämä kuuluu ja näkyy kaikessa tekijöitä myöten. Radio Rockin illoissa operoiva Laura Vähähyyppä on hyvä esimerkki ihmisestä, joka elää ja hengittää rockmusiikkia.
Audio & radio
Radion tekijät: Laura Vähähyyppä
Katja Sipilä artikkelikuva

Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja

Me Naiset on jo 70 vuoden ajan murtanut tabuja, ja siten lisännyt avoimuutta, hyvinvointia ja rohkeutta ihmisten elämässä. ”Lupaamme olla tulevaisuudessakin samalla asialla – viihtymistä ja huumoria unohtamatta!” kirjoittaa Me Naisten päätoimittaja Katja Sipilä.
Aikakausmedia
Audio & radio
Omakynä
Uutismedia
Suomen monikanavaisin mediabrändi rikkoo naiseuteen liittyviä normeja
Vain elämää kausi 13 artikkelikuva

Vain elämää nyt myös radiossa!

Yhdeksi merkittävimmistä musiikki-ilmiöistä noussut Vain elämää saa jatkoa jälleen tänä syksynä. Uuden, järjestyksessään kolmannentoista kauden myötä 10-vuotisjuhliaan viettävä ohjelma on nostanut aiempaa suurempaan suosioon monia kotimaisia esiintyjiä vieden heitä aina stadioneille asti.
Audio & radio
TV & video
Vain elämää nyt myös radiossa!