Miten brändit voivat luoda merkityksellistä kasvua?

Get Tomorrow 2022 Thomas Kollster artikkelikuva

Vastuullisen markkinoinnin sanansaattaja, Goodvertising Agencyn Thomas Kolster neuvoi Get Tomorrow´ssa asettamaan ihmisten auttamisen etusijalle.

65 % kuluttajista haluaa ostaa merkityksellisiä brändejä, mutta vain 26 % todella tekee niin.

Kolster kehotti markkinoijia miettimään, miten tuotteesi tai palvelusi erottuu, miten se auttaa ihmisiä tekemään muutoksia elämässään ja millä tavoin mahdollistat tämän muutoksen: tarjoaako tuotteesi tai palvelusi kuluttajalle apua tiettyyn tilanteeseen, elämänvaiheeseen tai mielentilaan.

Kuluttajaa auttava näkökulma kiinnostaa enemmän kuin brändin merkityksellisyyttä korostava lähestymistapa. Kysy itseltäsi, miten voit auttaa ihmisiä muuttumaan. Kun onnistut tässä, brändilläsi on merkityksellinen osa ihmisen elämässä.

Katso Thomas Kolsterin puheenvuoro:

Liittyvät artikkelit
Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti