Radion tekijät: Karoliina Tuominen

Karoliina Tuominen artikkelikuva

Sanoman radiot kätkevät sisäänsä todellisia moniosaajia. Seuraavaksi esiteltävä henkilö on radioiden tarkin vihannesten leikkaaja. Tämän veitsitaiturin leikkaamia siivuja ohuempia ei löydy näet mistään.

Arkiaamuisin hän starttaa päivää kuulijoiden ja juontoparinsa Jussi Ridanpään kanssa HitMixin Heräämössä.  

Kuka?

Karoliina Tuominen, 28 vuotta.

Miksi radio?

En tiennyt haluavani radioon ennen kuin aloin tekemään ensimmäistä omaa podcastiani Ensimmäisen maailman ongelmat. Silloin kiinnostuin puhtaasti auditiivisesta sisällöstä ja samalla radiosta.

Työura tähän mennessä?

Olen opiskellut ensihoitajaksi, joten varsinaista koulua radiota varten en ole käynyt. Toki ensihoitoa ja radion tekemistä yhdistää se, että pitää osata puhua uskottavasti asioista, joista ei tiedä mitään. Kliseisesti voisi sanoa, että sain mahdollisuuden aloittaa radiossa, kun olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. CV:nä toimi ainoastaan oma aiempi somepresenssi ja työnäytteet, mutta suuri merkitys oli  varmasti oikeiden ihmisten luottamuksella tekemistäni ja osaamistani kohtaan.

Ohjelmasi?

HitMixin Heräämö arkisin klo 6–10. Heräämössä tarjoillaan hopeatarjottimella ajankohtaisia asioita ja uutisia synkkääkin synkemmällä huumorilla höystettynä unohtamatta maailman ainoaa ja oikeaa, pelkästään perunoille pyhitettyä ohjelmaosiota aka Perunauutisia. Jos nauru todella pidentää ikää, ohjelman on tarkoitus tarjota kuulijoilleen kuolemattomuutta!

Työpäiväsi?

Päivät alkavat ja loppuvat samalla tavalla, eli tuoreiden uutisten tsekkauksella netistä. Aamu ei lähde käyntiin ilman tarkkaa rutiinia: aamulla sängystä ovelle johtavasta vaatepolusta kamat niskaan, hampaiden harjaus ja yhden biisin verran fiilistelyä ennen ovesta ulos astumista. Lähetyksen lomassa nautitaan sitten aamukahvit ja aamupalat. Lähetyksen jälkeen tykkään käydä hakemassa vauhtia kuntosalilta, jonka jälkeen päivä jatkuu muiden töiden parissa.

Mukavinta työssäsi?

Vaikea nimetä vain yhtä asiaa, rakastan kokonaisuutta! Työn mielekkyyteen varmasti eniten vaikuttaa työn monipuolisuus ja mahtavat työkaverit. Erityismaininta juontajaparille Jussi Ridanpäälle. Aikaiset aamuherätykset eivät tunnu niin väkivaltaisilta, kun saa hyvän tyypin kanssa käynnistellä arkipäivät.

Top 3 parhaat asiat juuri nyt?

Lewis Capaldin sosiaalinen media, realityjen katsominen viltin alla sukat koppuralla, Pilvi Hämäläisen Cinderella-äänikirja.

Laura Vähähyypän sinulle esittämä kysymys kuului: Jos et olisi radiossa töissä ja voisit tehdä mitä tahansa, mitä tekisit työksesi?

Olisin Avaran luonnon kertojaääni.

Kenelle työkavereistasi haluat kirjeen seuraavaksi kiertävän?

Radio Rockin Korporaation Kim Sainiolle. Musta huumori yhdistää meitä, ja hän on yksi niistä harvoista ihmisistä kenen kanssa voi käydä täysimittaisen keskustelun, jossa ei ole päätä eikä häntää.

Mitä haluat häneltä kysyä?

Jos olisit leipä, mikä leipä olisit ja miksi?

HitMix

HitMix on kaupunkilaisille aikuisille suunnattu kanava, jonka musiikki vie kuuntelijansa onnellisiin muistoihin 90- ja 2000-luvuille. Mukana on myös parhaimpia uutuusbiisejä.

HitMix on iloinen ja positiivinen kanava, mutta emme pelkää vaikeitakaan aiheita. Mukana on koko tunteiden kirjo, kuten elämässä yleensäkin.

Hitmixin mediakortti

Katso myös: 

Radion tekijät: Laura Vähähyyppä

Tutustu Sanoman radioon

Liittyvät artikkelit
Jussi Ridanpää artikkelikuva

Radion tekijät: Jussi Ridanpää

Sanoman radioiden tekijäkaartista esittelyvuorossa oleva henkilö haaveilee aatelisuudesta tai ylipäätään siitä, että hän olisi merkittävämpi. Hän toivoo tulevansa tulevaisuudessa tunnetuksi von-alkuisella sukunimellä. Tällä hetkellä hänet tunnetaan kuitenkin yhä nimellä Ridanpää, Jussi Ridanpää.
Audio & radio
Radion tekijät: Jussi Ridanpää
Radio artikkelikuva Classic Easy

Sanoma laajentaa radiotarjontaansa

Uudet Classic Hits ja Easy Hits -kanavat aloittavat 30. maaliskuuta. Groove FM:n kuuluvuusalue laajenee ja Helmiradio on jatkossa kuultavissa nettiradiona.
Audio & radio
Sanoma laajentaa radiotarjontaansa