Medialla on väliä – 5 hyvää syytä valita Sanoman digi

Janne Nurmisto artikkelikuva

Kun sosiaalisen median alustoilla kuohuu, kotimainen media on vastuullinen ja turvallinen valinta. Head of Digital and Data Sales Janne Nurmisto listaa viisi hyvää syytä valita digimainonnan kumppaniksi Sanoma.

1. Vaikuttavuutta liikkuvalla ​kuvalla

Sanomalla on Suomen laajin ja monipuolisin digitaalinen liikkuvan kuvan verkosto. Liikkuva kuva on useiden tutkimusten mukaan vaikuttavin mainosmuoto, ja panostamme vahvasti digitaalisen videon jakelutiehen ja mittaukseen. Meiltä saa myös laadukkaita, kyseiseen kanavaan sopivia videotuotantoja avaimet käteen -periaatteella.

2. Bränditurvallisuus

Sanoman mainosverkosto on vastuullinen, kotimainen ja turvallinen mediaympäristö, jossa myös mainostajat koetaan luotettaviksi. ​Mainonta ei päädy vihapuheen tai valeuutisten yhteyteen ja voidaan suodattaa pois myös sotaa tai katastrofeja koskevien uutisten yhteydestä.

3. Tavoittavuus ​ja peitto

Sanoman digitaalisen verkoston avulla mainostaja tavoittaa tärkeimmät asiakkaansa valtakunnallisesti ja alueellisesti kaikista ikäryhmistä. Sanoman digitaalinen verkosto tavoittaa 90 % suomalaisista viikoittain, joka tarkoittaa reilusti yli 300 miljoonaa digitaalista kohtaamispistettä viikkotasolla.

4. Laadukas ensimmäisen osapuolen data

Sanoma-tili on säännöllisessä käytössä jo huomattavalla osalla sivustojemme kävijöistä, ja luomme aktiivisesti kasvua kirjautuneelle mediankäytölle. Oman datamme ansiosta tunnemme suomalaiset kuluttajat ja heidän mediankäyttönsä erinomaisesti. Se erottaa meidät muista alan toimijoista.

Yhdistämällä oman datansa Sanoman laadukkaaseen ensimmäisen osapuolen dataan mainostajan on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa kohdentaa viestinsä tarkasti omille yleisöilleen ja räätälöidyille segmenteille.

5. Ratkaisut asiakaspolun kaikkiin vaiheisiin

Mainostajat löytävät tuotteistuksestamme sopivimmat ratkaisut digitaalisen asiakaspolun kaikkiin vaiheisiin kustannustehokkaasti: brändimainonnasta konversioon ja myös olemassa olevien asiakkaiden tavoittamiseen. Tuloksiin tähtäävään tekemiseen tarjoamme tulospohjaisesti hinnoitellut tuotteet.

Katso myös:

Mitä kaikkea on Sanoman digi?
Miksi Sanoma on markkinoijan ykkösvalinta?
Liittyvät artikkelit
Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti