FOX on tammikuussa STAR Channel

Star Channel artikkelikuva

STAR Channel aloittaa Suomen lähetyksensä 6. tammikuuta 2023 ja korvaa FOX kanavan.

STAR Channel jatkaa FOX-kanavalta tuttujen sekä uusien amerikkalaisten huippudraamojen ja -komedioiden, ja kotimaisten viihdeohjelmien esittämistä ympäri vuorokauden samalla tutulla kanavapaikalla 12.

”STAR Channel -brändi tuo tv-kanavamme vahvemmin osaksi Disneyn viihdebrändien perhettä. STAR on entuudestaan tuttu Disney+ -palvelusta – ja monet ohjelmistamme ovatkin jo katsottavissa sekä television että suoratoistopalvelun puolella, kuten esimerkiksi menestyssarjat SimpsonitModerni perheEnsisilmäyksellä ja 9-1-1. Suositut kotimaiset FOX-ohjelmamme, kuten Melkein MENSA, jatkavat myös uudella STAR tv-kanavalla. Kevään aikana lanseeraamme myös kaksi uutta kotimaista viihdeohjelmaa”, kertoo Hans van Rijn, The Walt Disney Company Nordic & Baltic -maajohtaja ja SVP.

”STAR Channeliksi muuttuva FOX ja National Geographic ovat tuoneet Sanoma TV:n kanavaportfolioon lisää katsoja ja erilaisia katsojaprofiileita. Tämän myötä olemme pystyneet toimittamaan mainostajille vaikuttavia ja tehokkaita kokonaisuuksia”, sanoo Sanoman liikkuvan kuvan ja audion mainosratkaisuista sekä sponsoroinnin mahdollisuuksista vastaava Minna Andersson.

Katso myös: 

Sanoman Total TV

Liittyvät artikkelit
Segmenttien tv katselu artikkelikuva

Suomi kehityksen kärjessä: Uusi Total TV -mainonnan mittaus markkinan käyttöön  

Tv-sisältöjen katselutavat monipuolistuvat ja suoratoistopalvelujen katselu kasvaa. Uusi Total TV -mainonnan mittaus antaa mainonnan ostajille ja myyjille kokonaisnäkymän tv- ja suoratoistomainonnan kampanjan tuloksiin. Yhteismitallisuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus mahdollistavat mittauksen käytön myös mainonnan valuuttana. 
TV & video
Suomi kehityksen kärjessä: Uusi Total TV -mainonnan mittaus markkinan käyttöön