Radion tekijät: Janni Hussi

Janni Hussi artikkelikuva

Sanoman radiot hallitsevat aamumarkkinaa. Yksi aamujen tukipilareista on hauskempien aamujen puolesta operoiva Aamulypsy. Vuoden vaihduttua Lypsyssä alkoi uusi aika, ja onkin syytä tutustua paremmin yhteen tiimin persoonaan.

Hän on karkkia rakastava ja vauhdista – endurosta, rallista ja moottoripyöräilystä – pitävä hurjapää, jolle oleellisinta elämässä on saada herätä joka aamu koiran nuuhkutteluun.

Kuka?

Janni Hussi, 31 vuotta

Miksi radio?

Aikoinaan kuuntelin koulumatkoilla Aamupoikia ja mietin, että olisi maailman siistein duuni päästä radioon. Myöhemmin Kultakerho vakuutti minut, että jonain päivänä haluan itsekin tehdä tuota.
Lopulta päädyin radioon tehtyäni podcastia Suplaan.

Ohjelmasi?

Suomipopin Aamulypsy. Tarjolla on hurttia huumoria, suoraa puhetta ja sopivasti kilpailua! Kuuntelu täysin omalla vastuulla.

Työpäiväsi?

Valmistaudun lähetykseen aina samalla kaavalla: neljä kuppia kahvia, puuro ja työmatkalla pauhaa Cascadan parhaat subbari jytisten. 

Itse lähetys kulkee tilanteen mukaan spontaanisti. Lähetysten jälkeen valmistellaan ryhmässä seuraavaa päivää ja puretaan sen päiväistä lähetystä.

Muistoja matkan varrelta?

Käänsin artikkelia frettien kiimasta, mutta suomensin "heat" kuumaksi, enkä kiimaksi. Siinä sai artikkeli vähän uudenlaisen kulman.

Top 3 parhaat asiat juuri nyt?

Koirulit, juuri käynnistymässä oleva WRC-kausi ja tyhjä pyykkikori.

Radio Rockin Kim Sainion sinulle esittämä kysymys kuului: Linttaan astutut moccabuutsit vai keinonahkainen minireppu?

Minireppu. Anyday. En voi sietää huonoja kenkiä!

Kenelle työkavereistasi haluat kirjeen seuraavaksi kiertävän ja miksi?

Elina Otsala, Aito Iskelmä. Koska Ellu on best! Elina toimi meillä Suomipopilla tuottajana, kun aloitin viikonlopuissa 2020. Sain paljon sparrausapua, ja Elina oli muutenkin mun iso tsemppari silloin. Sanoisinko jopa MVP.

Mitä haluat häneltä kysyä?

Tippa leivässä vai Tippa Teessä?

Radio Suomipop

Radio Suomipop hauskuuttaa, koskettaa ja viihdyttää jutuillaan sekä musiikillaan kaikkia suomalaisia joogasaleilta tukkimetsiin.

Suomipop haluaa tuoda kuuntelijoiden jokaiseen päivään lisää merkityksellisiä hetkiä. Siinä onnistumisen takaavat Suomen paras musiikki ja taitavimmat tähdet, jotka tietävät, mistä tänään puhutaan.

Radio Suomipop on vuoden jokaisena päivänä parasta viihdettä, jota Suomessa voi kuulla, nähdä ja kokea. Täydellinen radiomainonnan kumppani siis.

Suomipopin mediatiedot
 

Kuva: Vilma Töyräs

Katso myös: 

Sanoman radio

Radion tekijät: Kim Sainio

Liittyvät artikkelit
Radiot yhteiskuva_2023

Sanoman radiot hallitsivat viime vuotta

Kansallisen radiotutkimuksen (KRT) tulosten mukaan radiota lähetysaikaan kuunneltiin vuonna 2022 kokonaisuudessaan hieman vähemmän kuin edellisvuonna, mutta Sanoman radioiden parissa vietetty aika kasvoi.
Audio & radio
Tutkittua
Sanoman radiot hallitsivat viime vuotta