Joonas Imeläinen on nimitetty vastaamaan tv:n ja videon mainosratkaisujen kaupallistamisesta

Joonas Imeläinen artikkelikuva

Joonas Imeläinen on nimitetty Head of TV & Video -rooliin vastaamaan tv:n ja videon mainosratkaisujen kaupallistamisesta Sanomalla.

Joonas toimi aiemmin Head of Programmatic & Video -tehtävässä vastaten ohjelmallisesta myynnistä sekä videon kaupallistamisesta ja kehityksestä.

”Joonas on täydellinen valinta viemään liikkuvan kuvan strategiaamme vauhdilla eteenpäin. Joonaksella on kompetenssi kunnossa, ja hän on myös pidetty kollega ja strateginen ajattelija. Uskon, että vahvasta toimistotaustasta ja asiakasymmärryksestä ei ole merkittävää haittaa tehtävässä menestymiselle”, sanoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Karri Ahonen Sanomalta.

”En tiedä voisinko olla enemmän innoissani tästä mahdollisuudesta lähteä rakentamaan Sanoman liikkuvaa kuvaa kokonaisuutena. Kun yhdistämme kaikki digitaalisen maailman tuomat mahdollisuudet Sanoman liikkuvan kuvan vaikuttavuuteen ja tavoittavuuteen, meillä on edessä hienoja asioita. Samalla yhdistämme huippuosaajiamme liikkuvan kuvan eri puolilta aidosti yhdeksi joukkueeksi. Nyt kun maailmakin on jälleen avoimempi, toivon tapaavani yhä enemmän myös yhteistyökumppaneitamme, jotta saamme kaivettua ne viimeisetkin piiloon jääneet tarpeet, joiden avulla rakennamme kaikille osapuolille parhaita tuloksia”, Joonas Imeläinen toteaa.

Katso myös: 

Mitä kaikkea on Sanoman Total TV?

Autamme tavoittamaan asiakkaasi

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis DNA Netti Apuri

Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos

Kuukauden kamppis on Sanoman kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. DNA:n Netti Apuri -kampanja viihdyttää ja oivalluttaa.
Kuukauden kamppis
TV & video
Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos