Radioiden äänituotannolle jälleen tunnustusta!

äänituotanto2(1).jpg

Radiomainoskilpailu Kaikun shortlista julkaistiin maanantaina. Tuomaristo valitsi kilpailuun ilmoitetusta 139 ehdokkaasta shortlistalle 23 työtä. Sanoman radioiden äänituotantotiimi on ehdolla kahdessa kategoriassa.

Radio Rockin Energiansäästövinkit on ehdolla yhteiskunnallisten äänituotantojen kategoriassa ja Suomipopin Suomalaisen kesän soundtrack on puolestaan ehdolla yrityskuva-kategoriassa. Työryhmänä molemmissa on toiminut tuttu ja monesti alalla palkittu radion äänituotantotiimi eli Renny Järvinen, Kimmo ”Kimi” Saarelainen, Ari Sakari Tuukkanen sekä Teemu Raita.

” Vuodesta toiseen meidän pienen, mutta tehokkaan tiimin tuotantoja nähdään äänituotantojen shorteilla. Se kertoo tämän ryhmän timanttisesta ammattitaidosta kaiken tämän monimediakiireen keskellä. Shortlistat ja palkinnot ovat tietysti kivoja, mutta paras palaute saadaan aina kuulijoilta”, kertoo radion äänituotannon vetäjä Renny Järvinen.

Tuomariston kerrottiin tänä vuonna kiinnittäneen erityisesti huomiota humoristiseen lähestymistapaan.  Tämä on kyseisen tiimin ominta alaa, kuten näistä näytteistä voi kuunnella:

Radio Rockin Energiansäästövinkki

Suomalaisen Kesän soundtrack

Voittajatyöt ja kilpailun Grand Prix palkitaan KaikuGaalassa 16.3.2023. Shortlistalla olevien ehdokkaiden lisäksi gaalassa palkitaan vuoden ääninäyttelijä, radiomainostaja, tuotantoyhtiö, mediatoimisto ja mainostoimisto.

Katso myös: 

Erottaudu äänellä – Sanoman spottituotanto antaa äänen brändillesi

Ryhdy audioedelläkävijäksi

Sanoman radio & audio

 

Liittyvät artikkelit
Jussi Ridanpää artikkelikuva

Radion tekijät: Jussi Ridanpää

Sanoman radioiden tekijäkaartista esittelyvuorossa oleva henkilö haaveilee aatelisuudesta tai ylipäätään siitä, että hän olisi merkittävämpi. Hän toivoo tulevansa tulevaisuudessa tunnetuksi von-alkuisella sukunimellä. Tällä hetkellä hänet tunnetaan kuitenkin yhä nimellä Ridanpää, Jussi Ridanpää.
Audio & radio
Radion tekijät: Jussi Ridanpää
Radio artikkelikuva Classic Easy

Sanoma laajentaa radiotarjontaansa

Uudet Classic Hits ja Easy Hits -kanavat aloittavat 30. maaliskuuta. Groove FM:n kuuluvuusalue laajenee ja Helmiradio on jatkossa kuultavissa nettiradiona.
Audio & radio
Sanoma laajentaa radiotarjontaansa