Duudsonit tekee paluun Neloselle

Duudsonit syksy 2023 artikkelikuva

Duudsonit palaa Neloselle koko poppoon voimin! Duudsonit eli Jukka Hildén, Jarno Laasala, Jarno "Jarppi" Leppälä ja HP Parviainen vierailevat jälleen haasteiden keskellä olevien perheiden luona ympäri Suomea, kun Duudsonit tuli taloon palaa ruutuihin uusin jaksoin. Ohjelma nähdään Nelosella syksyllä.

Jukka Hildén odottaa ohjelman kuvauksia malttamattomana, sillä paluu Neloselle 15 vuoden jälkeen on kuin palaisi kotiin.

"Nelonen oli ensimmäinen kotimme, kun olimme saaneet kokeilla siipiämme MoonTV:llä 2000-luvun alussa. Nelonen tarjosi meille kanavan, jossa saimme kasvaa sellaiseksi kuin olemme. Nyt Duudsonit palaavat kotiin ja vielä tällaisella formaatilla, joka tapahtuu kodeissa. En ole ollut näin innoissani aikoihin, Jukka Hildén hehkuttaa.

Ohjelmassa Duudsonit auttavat haasteiden keskellä olevia perheitä – duudsonimaiseen tapaan, tietysti.

"Tulemme tarpeeksi ulkopuolelta, joten osaamme muistuttaa läsnäolon ja toisen kuuntelemisen tärkeydestä sekä siitä, miten mahtavaa perheen on tehdä asioita yhdessä, kun asenne on oikea. Moni unohtaa yhdessäolon tärkeyden nykypäivän kiireissä ja stressissä. On kiva päästä ravistelemaan perheitä lempeällä mutta sopivan anarkistisella meiningillä."

Perheiden haku ohjelmaan on käynnissä parhaillaan. Jarno Laasala toivoo ohjelmaan perheitä, jotka aidosti haluavat uusia näkökulmia arjen haasteisiin.

"Kun perheet oikeasti haluavat uusia näkökulmia, ovat he myös vastaanottavaisia niille. Pyrimme antamaan vanhemmille eväitä jatkoa varten. Aikaisemmilta kausilta mieleeni on jäänyt, miten avoimesti perheet ovat avanneet ovet koteihinsa ja uskaltaneet heittäytyä mukaan. Asumme perheiden luona kaksi päivää, ja siten olemme heidän arkensa ytimessä", hän sanoo.

Duudsonit tuli taloon nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Tähtipölyä brändillesi? Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi Sanomalla.

Tätä kaikkea on Sanoma TV

Katso myös: 

Tavoittavin kaupallinen liikkuvan kuva talo – hyödynnä tv:n ja videon voima

 

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis DNA Netti Apuri

Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos

Kuukauden kamppis on Sanoman kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. DNA:n Netti Apuri -kampanja viihdyttää ja oivalluttaa.
Kuukauden kamppis
TV & video
Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos