Huippuviihteen kevät jatkuu

Kevään uutuusviihde 2023 artikkelikuva

Valovoimaisimmat tähdet yhdistävät kevään ohjelmauutuuksia.

Christoffer Strandberg Show vie arjen yläpuolelle 

Christoffer Strandberg Show on keskiviikkona 22. maaliskuuta starttaava uusi ohjelma, jossa viihteen todellinen supertaituri Christoffer Strandberg kutsuu tunnettuja suomalaisia vieraakseen studioonsa.

Luvassa on hyvän mielen viihdeohjelma, joka tulee viemään katsojan arjen yläpuolelle.

"Tätä ohjelmaa tehdään samalla tavalla kuin järjestän juhlia: teen kaikkeni, jotta vieraat viihtyvät – eikä missään säästellä. Yleensä myöskään yllätyksiltä ei vältytä", Strandberg kertoo.

Kyseessä ei ole talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa seikkaillaan niin studiossa kuin sen ulkopuolella.

”Haluan tarjota vierailleni ja katsojille mahtavia kokemuksia. Ennen kaikkea haluan tuoda ihmisille iloa, lämpöä ja huumoria arkeen”, Strandberg lupaa.

Suomi soi kääntää jättihitit uuteen muotoon

Suomi soi artikkelikuva

Suomi soi on uudenlainen, 5. toukokuuta alkava musiikkiohjelma, jossa sovitetaan kansainvälisiä hittejä suomeksi. Ohjelmassa on mukana viisi kotimaista huippuartistia, jotka ovat valikoineet joukon koko maailman tuntemia kansainvälisiä klassikkokappaleita, joista kuullaan nyt tuoreet versiot suomen kielellä.  
 
Artistit ovat valinneet kunkin jakson teemaan sopivat suosikkikappaleet, jotka ovat jollain tavalla olleet myös tärkeässä roolissa heidän elämässään. Unohtumattomien esitysten ohessa kuullaan artistien omakohtaisia muistoja ajasta ja tapahtumista, joissa kyseinen biisi on heidän elämäänsä koskettanut.

Ohjelmassa taituroivina artisteina nähdään Olavi Uusivirta, Pate MustajärviJonna Tervomaa, Samuli Putro ja Mira Luoti.

Ohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka on ollut myös keskeisessä roolissa täysin uuden Suomi soi! -formaatin kehittämisessä.

Antti Holma isännöi Mestarileipureita

Mestarileipurit artikkelikuva

Mestarileipurit on Antti Holman luotsaama makeaan leivontaan keskittyvä, 28. maaliskuuta käynnistyvä uusi kilpailureality, jossa kisataan pareittain. Tässä kilpailussa laatu korvaa määrän, ja leivontaan hurahtaneiden kilpailijoiden luovuudelle annetaan tilaa. Jokaisessa jaksossa parit laitetaan paremmuusjärjestykseen monipuolisten tehtävien perusteella, ja finaaliin pääsevät vain parhaimmat.

Suomen huippuleipureiden tekemiä luomuksia on arvioimassa poikkeuksellinen tuomaristo, kepeällä asenteella liikkeellä oleva mummoraati. Antin ja mummojen muodostama nelikko takaa kilpailijoille kannustavan ja lämpimän ilmapiirin.

Uudistunut Tähdet, tähdet etsii valovoimaisinta tähteä

Uudistuneessa Tähdet, tähdet -ohjelmassa haetaan alkuperäisformaatin “The Ultimate Entertainer” mukaisesti sitä valovoimaisinta, heittäytyvintä ja lavakarismaa huokuvaa tähteä, joka sulattaa yleisön sydämen. Ohjelmassa kilpailevat stand up -koomikko Sami Hedberg, artistilegenda Meiju Suvas, mestari-imitaattori Jarkko Tamminen, laulaja Maria Lund, musiikkiteatterin taituri Lauri Mikkola, laulaja Sara Siipola, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby sekä ohjelmaan paluun tekevä näyttelijä ja Tähdet, tähdet -voittoaan puolustava Konsta Hietanen.

Ohjelmasta nähdään 9. huhtikuuta alkaen seitsemän jakson kausi, jonka tuomareina toimivat Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, Radio Suomipopilta tuttu Juuso Mäkilähde ja Suomen kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi. Kauden juontaa ihastuttava Susanna Laine, joka on musiikkiteatterin ammattilainen itsekin.

Näitä neljää ohjelmaa yhdistää se, että niitä juontavat Suomen valovoimaisimmat ja halutuimmat juontajat. Yhdistävinä tekijöinä ovat myös positiivisuus, hyvä mieli ja viihtyminen.

”Kevään huippuviihteeseen ehtii vielä mukaan ohjelmayhteistyökumppanina. Ohjelmiin voi kiinnittyä useasta eri kulmasta, joten ne sopivat hyvin monenlaisille asiakkaille”, kertoo Commercial Creative Manager Liisa Palomäki.

”Arjen yläpuolelle vievä Christoffer Strandberg Show ja uudenlaista lifestylesisältöä tarjoava Mestarileipurit vahvistavat entisestään todella vahvaa arjen prime time -ohjelmistoamme. Tähdet, tähdet ja Suomi soi! tarjoavat puolestaan huikeata musiikkiviihdettä viikonloppuun. Oli tavoitteesi sitten arjen haltuunotto tai viikonlopun ilmiöohjelmiin kiinnittyminen, molemmat onnistuvat”, sanoo Commercial Creative Manager Merita Lantto.

Tähtipölyä brändillesi? Kysy lisää mahdollisuuksista yhteyshenkilöltäsi Sanomalla.

Tätä kaikkea on Sanoman Total TV

Katso myös: 

Tv-kampanjasuunnittelun muistilista

Kuukauden kamppis DNA Netti Apuri

Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos

Kuukauden kamppis on Sanoman kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. DNA:n Netti Apuri -kampanja viihdyttää ja oivalluttaa.
Kuukauden kamppis
TV & video
Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos
Duudsonit syksy 2023 artikkelikuva

Duudsonit tekee paluun Neloselle

Duudsonit palaa Neloselle koko poppoon voimin! Duudsonit eli Jukka Hildén, Jarno Laasala, Jarno "Jarppi" Leppälä ja HP Parviainen vierailevat jälleen haasteiden keskellä olevien perheiden luona ympäri Suomea, kun Duudsonit tuli taloon palaa ruutuihin uusin jaksoin. Ohjelma nähdään Nelosella syksyllä.
TV & video
Duudsonit tekee paluun Neloselle