Ole mukana kiekkohuumassa

Urheilulehti artikkelikuva

Sanoman uutismedian yhteistoimitus tarjoaa runsaan MM-jääkiekon sisältökattauksen.

Yhteistoimitukseen kuuluvat Helsingin Sanomien, Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Ilta-Sanomien urheilutoimitukset, jotka palvelevat lukijoita sekä painettuna että digitaalisena aamuvarhaisesta iltamyöhään.

MM-kisojen alusta alkaen runsas kattaus kisauutisia, reportaaseja ja analyyseja, jotka kertovat otteluista olennaisimman. Myös mitä MM-kisojen kulisseissa tapahtuu ja mitä pelit urheilijoille ja yleisölle merkitsevät.

Mainostajalle tarjoamme vahvan näkyvyyden jääkiekon yhteydessä Sanoman laadukkaassa digitaalisessa verkostossa sekä painetussa uutismediassa.

Vuoden 2023 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Latvian Riiassa. Turnauksen ajankohta on 12.–28. toukokuuta 2023.

Paras paikallinen kisakattaus

Osaksi kisojen kotikaupungin huumaa pääsee Aamulehdessä. Se tarjoaa parhaan paikallisen kisakattauksen, raportoi otteluista, mutta erityisesti se löytää kisojen ilmiöt, fanit ja tunnelmat Tampereella. Aamulehti elää koko kisojen ajan Leijonien ja fanien matkassa.

Hyödynnä huuma ja hullaannuta oma yleisösi – Aamulehden monikanavaisilla ratkaisuilla varmistat viestiesi vaikuttavuuden kisojen aikana kaikissa kanavissa.

IS Urheilulehti MM-kiekko 5.5.2023

Tuhti, arviolta 68-sivuinen kisapaketti, jossa kaikki oleellinen jääkiekon huipputapahtumasta. MM-jääkiekon kausiopas jaetaan kaikille Urheilulehden tilaajille ja on irtonumeromyynnissä koko kisojen ajan. Urheilulehdellä on 66 000 lukijaa, joista yli puolet on miehiä. Lehden irtonumeromyynnin lisäpainos on noin 13000 kappaletta.  Myyntiaika on koko turnauksen ajan.

  • Kalenteri jokainen kisapäivä erikseen. Päivän kisaohjelma, tv-lähetykset ja ajankohtainen juttu.
  • Suomen kovimpien haastajien pelityyli ja parhaat pelaajat analysoitu.
  • Kaikki Suomen MM-joukkueen pelaajat analysoitu vahvuuksineen ja heikkouksineen.
  • Taustoittavat henkilöjutut Leijonien avainpelaajista
  • Kisaohjelma ja tilastot

Varaukset: ke 19.4. klo 9. Aineistot: ti 25.4. klo 12.

Katso myös: 

Hinnat ja aineistotiedot

Liittyvät artikkelit
Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti