Uutis- ja aikakausmedian kesäedut

Kesäedut artikkelikuva

Tavoita asiakkaasi kesälläkin.

Uutismedioista haetaan ideoita ja vinkkejä kesän aktiviteetteihin ja hankintoihin. Tarjoa siis asiakkaillesi ideoita loman viettoon ja kesäisiin ostoksiin!

Aikakausmedian sisältöjen pariin keskitytään silloin, kun lukijalle itselleen aika ja paikka on sopivin. Erityisesti lomalla löytyy lukuisia tilaisuuksia rentoutumiseen laatusisältöjen parissa.

Digimainonnan avulla tavoitat tutkitusti laiturinnokassa loikoilevan kesämökkiläisen. Sanoman verkosto tavoittaa 3,3 miljoonaa eli 87 % suomalaisista viikoittain.

Suunnittele esimerkiksi eri viestit eri sääolosuhteille ja kohdenna oikea-aikaisesti digissä!

Sanoman uutismedian kesäedut

Kun ostat kaksi ilmoitusta ajalle 26.6.–13.8.2023, saat -50 % edun.

Hinnoista myönnetään lisäksi mediatoimisto- tai suora-asiakasalennus, ei muita alennuksia. Etu koskee kaikkia printin ja monikanavaisen ilmoituskokoja mukaan lukien natiivia ja natiivin monikanavaisia ratkaisuja. Varaukset tulee tehdä samanaikaisesti. Voit käyttää kampanjassa eri ilmoituskokoja ja aineistoja. Etua ei voi hyödyntää aiemmin tehtyihin varauksiin eikä irtoliitteisiin.

Etu koskee alla mainittuja lehtiä:

Helsingin Sanomat, Aamulehti, Moro, Satakunnan Kansa, Porilaine, Ilta-Sanomat, Tyrvään Sanomat, Nokian Uutiset, Valkeakosken Sanomat, KMV-lehti, Jämsän Seutu, Suur-Keuruu, Vekkari, Kankaanpään Seutu, Sydän-Satakunta, Merikarvia-lehti, Rannikkoseutu ja Janakkalan Sanomat.

Display-mainonnassa indeksi 80 on voimassa vastaavalla ajanjaksolla, 26.6.–13.8.2023.

Sanoman aikakausmedian kesäedut

Kun ostat yhden tai useamman ilmoituksen ajalle 29.5.–13.8.2023, voit hyödyntää seuraavat edut:

  • Yksi ilmoitus, etusi -50 %
  • Kaksi ilmoitusta, etusi -55 %
  • Kolme ilmoitusta tai enemmän, etusi -60 %

Hinnoista myönnetään lisäksi mediatoimisto- tai suora-asiakasalennus, ei muita alennuksia. Etu koskee kaikkia printin ja monikanavaisen ilmoituskokoja mukaan lukien natiivia ja natiivin monikanavaisia ratkaisuja. Varaukset tulee tehdä samanaikaisesti. Voit käyttää kampanjassa eri ilmoituskokoja ja aineistoja. Etua ei voi hyödyntää aiemmin tehtyihin varauksiin eikä liitteisiin.

Etu koskee alla mainittuja lehtiä:

Aku Ankka, ET-lehti, ET Terveys, Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, HS Kuukausiliite, HS Meidän perhe, Hyvä terveys, IS TV-lehti, IS Urheilulehti, Kodin Kuvalehti, Matka, Me Naiset, Suuri Käsityö, Tiede ja Tiede Luonto.

Tutustu Sanoman uutismediaan

Liittyvät artikkelit
Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti