Mainostajan artikkeli aluemediat - paikallislehdet

Mainostajan artikkeli ja video

Ole osa uutisvirtaa! Tuo oma sisältösi paikallismedian verkkoon mainostajan artikkelilla tai videolla. Tarjoile vinkkejä arkeen, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaa tietoa.

Tunnetussa uutismediassa saat sisällöillesi valmiin yleisön: Painetun lehden lisäksi mainostajan artikkeli julkaistaan uutismedian verkkosivuston vaihtuvilla nostopaikoilla Kaupallinen yhteistyö -merkinnän kera. Artikkelisivu on responsiivinen eli se on sulavasti luettavissa kaikilla päätelaitteilla.

Saat pitävää dataa digitaalisesta mainostajan artikkelista sekä videosta. Voit jatkaa kampanjaa esimerkiksi kohdentamalla digimainontaa artikkelisi lukijoille.

Mainostajan artikkeli saatavilla näihin paikallismedioihin:

Mainostajan artikkelin ja videon avaimet käteen -ratkaisut

Hinnasto

Toteutus

Hyödynnä sisällöntuottajiemme ammattitaito, jolloin saat mainostajan artikkelin avaimet käteen -ratkaisuna. Halutessasi voit myös valmistaa omaa sisältöäsi.

Aikataulu

Mainostajan artikkeli on varattava mainosmyynnistä viimeistään kaksi viikkoa ennen julkaisua.

Aineisto-ohjeet

Mikäli tuotat omaa sisältöä toimita tekstit word-muodossa, mukaan myös mahdolliset tekstilinkit (linkkausosoitteen kera) ja kuvatekstit. Tekstiin voi merkitä myös kuvien sijoituspaikat. Kuvat jpg:einä, vaakamuotoisina min. 1000 px leveinä, maks. 8 Mb/kuva. Muista kertoa, mikä on pääkuva, joka nousee jutun ohjausnostoon. Pääkuva on aina myös jutun ensimmäinen kuva. Mahdollisesta artikkeliin upotettavasta videosta esim. Youtube- tai Vimeo-linkki.