aikakausmedia_ilmoitusliitteet.jpg

Aikakausmedian ilmoitusliitteet ja kansiratkaisut

Keinoja mieleenpainuvaan erottautumiseen.

Aikakauslehdet tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja jokaisen mainostajan tarpeisiin. Ilmoitusliitteet, tuotenäytteet ja kansien erikoisratkaisut nostavat mainosviestisi näyttävästi esiin mediaympäristöstä.

Aikakauslehtien välissä olevat liitteet ovat erinomainen ratkaisu inspiroida, tutustuttaa kuluttajia brändiin ja kasvattaa ostopreferenssiä. Liite ei ole aina paperia, vaan se voi olla myös tuotenäyte, jolla aktivoidaan kokeilua. Tai haluaisitko erottautua erikoisratkaisulla ja näkyä paraatipaikalla lehden kannessa?  

Aikakauslehtien liiteratkaisuilla pääset osaksi lehtibrändin laadukasta mediaympäristöä. Ilmoitusliitteillä, tuotenäytteillä ja kansien erikoisratkaisuilla on erinomaiset huomioarvot. Ne koetaan erittäin kiinnostavina ja nostavat tutkitusti ostoaikomusta.  

Lue lisää: Case Valio - Reseptiliite kiinnosti ja kasvatti ostoaikomusta

Ilmoitusliiteratkaisut

ilmoitusliitteet_ratkaisut_hero.jpg

Ilmoitusliiteratkaisut

Irtoliite, kiinteä liite ja tuotenäyte

Irtoliite

Irtoliite on erikseen painettu esite, joka voidaan ottaa lehden välistä ja lukea erikseen tai ottaa talteen myöhempää tutustumista varten.

Irtoliite voidaan jakaa lehden koko painoksessa, tilaajapainoksessa tai alueellisesti kohdennettuna, osana tilaajapainosta. Koko-, paperi- ja sivumäärävaihtoehtoja on useita. Kaikki irtoliitteet tulevat lehden samaan väliin, määräämättömään paikkaan. Kevyt esite, esimerkiksi kortti, voidaan kiinnittää liimapisaralla, kun taas painavammat katalogit vaativat lehden kelmutuksen. Irtoliitteet voidaan painaa Sanoman alihankkijalla tai ne voi toimittaa valmiiksi painettuna.

irtoliite.png

Kiinteä liite

Kun toteutustapana on kiinteä liite, mainosviestisi on tiiviis osa lehden vaikuttavaa ja inspiroivaa sisältöä. Koko-, paperi- ja sivumäärävaihtoehtoja on useita. Liite voi olla erikoisempaakin materiaalia, kuten kuultopaperia. Liitteessä voi olla perforointi eli katkoviiva, jolloin se on helppo irrottaa ja se voi sisältää myös stanssattuja eli muotoonleikattuja osia.

Lehden sidontapa - eli se onko kyseessä stiftattu vai liimanidottu lehti - vaikuttaa kiinteän liitteen toteutusvaihtoehtoihin. Stiftattuja aikakauslehtiämme ovat Aku Ankka, Aku Ankka Juniori, ET, HS Meidän perhe, Me Naiset, Prinsessa, Suuri Käsityö, Tiede ja Tiede Luonto. Liimanidottuja aikakauslehtiämme ovat ET Terveys, Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä terveys, Kodin Kuvalehti ja Matka.

Kiinteä liite voidaan jakaa lehden koko painoksessa, tilaajapainoksessa tai alueellisesti kohdennettuna, osana tilaajapainosta. Liitteet voidaan painaa Sanoman alihankkijalla tai ne voi toimittaa valmiiksi painettuna.

liimanidottu eli rouhittu liite.png

Lliimanidottu eli rouhittu liite

ylalaitaan-rouhittu-liite-liimanidottu

2-sivuinen, ylälaitaan rouhittu liite
liimanidotuissa tuotteissa

ylalaitaan-rouhittu-liite-stanssattu.png

2-sivuinen, ylälaitaan rouhittu liite
muotoon stanssattuna liimanidotuissa tuotteissa

Monisivuiset kiinteät liitteet, stiftattu

4-sivuinen-liite.png

4-sivuinen liite

reuna voi olla
muotoon stanssattu

6-sivuinen-liite.png

6-sivuinen liite

aikakausmedia_8-sivuinen-liite.png

8-sivuinen liite

ikkunataiteliite
”French window”

Monisivuiset kiinteät liitteet, liimanidottu

aikakausmedia_2-sivuinen-liite-liimanidottu.png

2-sivuinen liite

reuna voi olla
muotoon stanssattu
tai liepeellinen

aikakausmedia_4-sivuinen-liite-liimanidottu.png

4-sivuinen liite

reuna voi olla
muotoon stanssattu

aikakausmedia_6-sivuinen-liite-liimanidottu.png

6-sivuinen liite

aikakausmedia_8-sivuinen-liite-liimanidottu.png

8-sivuinen liite

ikkunataiteliite
”French window”

Kiinteän liitteen erikoisratkaisut liimanidottuihin lehtiin

aikakausmedia_kuultopaperiarkki.png

2-sivuinen kuultopaperiarkki

aikakausmedia_viuhkaliite.png

8-sivuinen viuhkaliite

4-sivuinen-french-window-liite.png

4-sivuinen French window -liite

Tuotenäyte

Tuotenäyte on ainutlaatuinen keino aktivoida kuluttajia kokeiluun ja ostopäätöksen tekoon. Näyte voi olla kiinnitetty joko liimapisaralla tai se voi olla irtona, jolloin lehti kelmutetaan.

Liimapisaraliite voidaan sijoittaa joko mainostajan kokosivun ilmoituksen tai toimituksellisen sivun päälle. Irtona oleva tuotenäyte sijoitetaan pääsääntöisesti kelmutettavan lehden takakannen päälle.

aikakausmedia_tuotenayte1.png

Tuotenäyte liimapisaralla

aikakausmedia_tuotenayte2.png

Tuotenäyte kelmutettuna

aikakauslehdet_kansiratkaisut_hero.jpg

Kansiratkaisut aikakauslehdissä

Lisäkansi, lievekansi ja French window

Kun haluat takuulla erottua ja haet korkeaa huomioarvoa, on erikoiskansi oikea ratkaisu. Kansiratkaisu voi olla etukannen päällä oleva lisäkansi liimanidotuissa lehdissä, jolloin ilmoitustilaa on kahden puolikkaan sivun verran. Stiftatuissa lehdissä lisäkansi ulottuu myös takakannen päälle.

Lievekansi on näyttävä, 2–4-sivuinen taitettava kokonaisuus joko etu- tai takakannen yhteydessä. French window’ssa lehden etukansi aukeaa keskeltä, ja ilmoitustilaa on etukannen alle jäävän kokosivun lisäksi kahden puolikkaan sivun liepeen verran. Erikoiskannen reuna voi olla muotoon stanssattu. Kysy rohkeasti eri materiaalivaihtoehdoista – ideoidaan yhdessä!

Lisäkannet, liimanidottu lehti

lisakannet_liimanidottu_lehti.png

Lisäkannet, stiftattu lehti

aikakauslehtimainonta_lisakannet_menaiset_akuankka.jpg


2-4-sivuinen lievekansi

aikakauslehtimainonta_lievekansi.png

2-sivuinen  French window

aikakauslehtimainonta_frenchwindow_gloria.png

Hinnat ja aineisto-ohjeet

Heräsikö kysyttävää? Autamme miellämme:

ilmoitusliitteet@sanoma.com