Aamulehti mediakortti logo

Aamulehti.fi

Paikallisia juttuja ja tarinoita sekä maailman uutisia tarjoileva Aamulehti.fi on pirkanmaalaisille tärkeä osa arkea. Kävijät vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä seuratakseen kiinnostavia ilmiöitä ja tapahtumia lähikulmilta ja maailmalta.

Katso myös

Tavoittavuus

Kuukausitavoittavuus

Ota yhteyttä

Kampanjasuunnittelu
Avoinna arkisin 8.00 - 16.00

Liittyvät tuotteet

Hinnat

Myyntiehdot

Myyntiehdot löytyvät hinnat-sivun lopusta.

Mainosmuodot

Laiteriippumattomat mainosmuodot - tavoita asiakkaasi kaikilla laitteilla

Laiteriippumattomilla ratkaisuilla saat haluamasi kohderyhmän kiinni riippumatta siitä, millä laitteella potentiaalinen asiakas medioita käyttää. Mainontasi näytetään kohderyhmään kuuluvalle kuluttajalle sillä laitteella, jossa hän juuri sillä hetkellä mediaa kuluttaa. Yli 50% medioimme vierailuista tehdään älypuhelimilla ja tableteilla. Lisäksi mainostuotanto on helppoa!
 

Etusivu paikallinen.png
Digietusivu
Cross-screen Paraati
Cross-screen paraati
Digikokosivu
Digikokosivu
Pystyparaati (300 x 600 px tai 300 x 431 px)
Pystyparaati


Rich media -ratkaisut - aktivoi asiakasta vuorovaikutteisella mainonnalla

Rich Media -mainokset ovat vuorovaikutteisia, viestin vastaanottajaa aktivoivia mainoksia. Pyöritettävässä mainoskarusellissa esittelet näppärästi esimerkiksi useamman tuotteen tai palvelun ja annat lisätietoja yrityksestäsi. Aktivoi käyttäjää viettämään aikaa sisältösi parissa!

Katso kaikki rich media -ratkaisumme

Sykähdytä videolla

Videomainonta lisää mainoksesi huomioarvoa. Liikkuva kuva välittää tunteita tehokkaammin kuin mikään muu mainonnan muoto. Parhaimmillaan video on elämys, joka vangitsee katsojan huomion yltäkylläisessä verkkoympäristössä.  Tarjoile kuluttajille mukaansatempaavaa sisältöä, kuten hyödyllisiä vinkkejä, viihdykettä tai sykähdyttäviä elämyksiä.

Laitekohdennus

Voit myös halutessasi valita ainoastaan mobiilissa tai tietokoneella näytettävän mainosratkaisun.

Aineisto-ohjeet