Merikarvia-lehti logo

Merikarvialehti.fi

Tavoita sinulle tärkeä kohderyhmä Merikarvia-lehden digikanavissa. Paikallisia juttuja ja tarinoita tarjoileva Merikarvialehti.fi on alueen asukkaille tärkeä osa arkea, ja median sisältöihin palataankin useita kertoja päivässä. Mainostajana tavoitat potentiaaliset asiakkaasi heille läheisessä ja luotettavassa ympäristössä.

Katso myös

Ota yhteyttä

Kampanjasuunnittelu

Hinnat ja myyntiehdot

Myyntiehdot löytyvät hinnat-sivun lopusta.

Liittyvä tuote

Mainosmuodot

Laiteriippumattomat mainosmuodot

Tavoita asiakkaasi kaikilla laitteilla

Laiteriippumattomilla ratkaisuilla saat haluamasi kohderyhmän kiinni riippumatta siitä, millä laitteella potentiaalinen asiakas medioita käyttää. Mainontasi näytetään kohderyhmään kuuluvalle kuluttajalle sillä laitteella, jossa hän juuri sillä hetkellä mediaa kuluttaa. Yli 50% medioimme vierailuista tehdään älypuhelimilla ja tableteilla. Lisäksi mainostuotanto on helppoa!

Etusivu paikallinen.png
Digietusivu
Cross-screen Paraati
Cross-screen paraati
Digikokosivu
Digikokosivu
Pystyparaati (300 x 600 px tai 300 x 431 px)
Pystyparaati

Rich media -ratkaisut 

Aktivoi asiakasta vuorovaikutteisella mainonnalla

Rich Media -mainokset ovat vuorovaikutteisia, viestin vastaanottajaa aktivoivia mainoksia. Pyöritettävässä mainoskarusellissa esittelet näppärästi esimerkiksi useamman tuotteen tai palvelun ja annat lisätietoja yrityksestäsi. Aktivoi käyttäjää viettämään aikaa sisältösi parissa!

Katso kaikki rich media -ratkaisumme

Sykähdytä videolla

Videomainonta lisää mainoksesi huomioarvoa. Liikkuva kuva välittää tunteita tehokkaammin kuin mikään muu mainonnan muoto. Parhaimmillaan video on elämys, joka vangitsee katsojan huomion yltäkylläisessä verkkoympäristössä.  Tarjoile kuluttajille mukaansatempaavaa sisältöä, kuten hyödyllisiä vinkkejä, viihdykettä tai sykähdyttäviä elämyksiä.

Laitekohdennus

Voit myös halutessasi valita ainoastaan mobiilissa tai tietokoneella näytettävän mainosratkaisun.

Aineisto-ohjeet