Satakunnan kansa logo

satakunnankansa.fi

Tavoita sinulle tärkeä kohderyhmä Satakunnan Kansan ja paikallislehtiemme digimedioissa! Paikallisia juttuja ja tarinoita sekä maailman uutisia tarjoileva Satakunnankansa.fi sekä paikallislehtien sivustot ovat satakuntalaisille tärkeä osa arkea, ja medioiden sisältöihin palataankin useita kertoja päivässä.

Mainostajana tavoitat potentiaaliset asiakkaasi heille läheisessä ja luotettavassa ympäristössä. Displaymainonnan lisäksi digitaalisiin sisältöihin on mahdollista myös tehdä näyttävää videomainontaa ja sisältömarkkinointia.

Katso myös

Ota yhteyttä

Kampanjasuunnittelu
Avoinna arkisin 8.00-16.00

Liittyvät tuotteet

Hinnat

Myyntiehdot

Myyntiehdot löytyvät hinnat-sivun lopusta.

Mainosmuodot

Laiteriippumattomat mainosmuodot

Tavoita asiakkaasi kaikilla laitteilla.

Laiteriippumattomilla ratkaisuilla saat haluamasi kohderyhmän kiinni riippumatta siitä, millä laitteella potentiaalinen asiakas medioita käyttää. Mainontasi näytetään kohderyhmään kuuluvalle kuluttajalle sillä laitteella, jossa hän juuri sillä hetkellä mediaa kuluttaa. Yli 50% medioimme vierailuista tehdään älypuhelimilla ja tableteilla. Lisäksi mainostuotanto on helppoa!

Etusivu paikallinen.png
Digietusivu
Digikokosivu
Digikokosivu
Cross-screen Paraati
Cross-screen paraati
Pystyparaati (300 x 600 px tai 300 x 431 px)
Pystyparaati

Erotu ohittamattomasti näköislehdessä

Digitaalinen näköislehti on painetun lehden digitaalinen versio, joka ilmestyy päivittäin – myös sunnuntaisin. Näköislehti on luettavissa tietokoneella, älypuhelimella ja tablet-laitteella.  Näköislehteä luetaan kuten painettua lehteä, noin 20 minuuttia yhdellä lukukerralla. Yhtä tilausta lukee keskimäärin kaksi henkeä taloudessa.

Näköislehden välisivumainonnalla erotut ja tulet lukijaa lähelle. Mainoksesi saa ainoana ruudulla näkyvänä sisältönä jakamattoman huomion.

Rich media -ratkaisut

Aktivoi asiakasta vuorovaikutteisella mainonnalla.

Rich Media -mainokset ovat vuorovaikutteisia, viestin vastaanottajaa aktivoivia mainoksia. Pyöritettävässä mainoskarusellissa esittelet näppärästi esimerkiksi useamman tuotteen tai palvelun ja annat lisätietoja yrityksestäsi. Aktivoi käyttäjää viettämään aikaa sisältösi parissa!

Katso kaikki rich media -ratkaisumme

Sykähdytä videolla

Videomainonta lisää mainoksesi huomioarvoa. Liikkuva kuva välittää tunteita tehokkaammin kuin mikään muu mainonnan muoto. Parhaimmillaan video on elämys, joka vangitsee katsojan huomion yltäkylläisessä verkkoympäristössä. Tarjoile kuluttajille mukaansatempaavaa sisältöä, kuten hyödyllisiä vinkkejä, viihdykettä tai sykähdyttäviä elämyksiä.

Laitekohdennus

Voit myös halutessasi valita ainoastaan mobiilissa tai tietokoneella näytettävän mainosratkaisun.

Aineisto-ohjeet