TV:n ja videon erikoisratkaisut

tvn ja videon erikoisratkaisut hero.jpg

TV:n ja videon erikoisratkaisut

TV:n ja videon erikoisratkaisut tarjoavat markkinoijalle oivan keinon herättää huomioita, erottautua tai vaikuttaa mielikuviin. Tältä sivulta voit tutustua tarkemmin liikkuvan kuvan ratkaisuihimme. Olkoon tavoitteesi mikä tahansa, löydämme sinulle varmasti sopivan vaihtoehdon.

Liikkuvan kuvan erikoisratkaisut pähkinänkuoressa

 

Viihdemediat erikoisratkaisuvideot.png

Total TV:n erikoisratkaisut

Total TV:n mahdollisuudet ovat tänä päivänä monipuolisempia kuin koskaan – ohjelman kumppanuudesta aina omiin TV-ohjelmiin. Kotimaiset, laadukkaat ohjelmat luovat ilmiöitä, joihin sinun brändisi on mahdollisuus kiinnittyä kaupallisena kumppanina ja hyödyntää näin ohjelmien tähtipölyä. Tutustu vaihtoehtoihisi ja valitse tarpeisiisi sopivin. 

Total dominanssi

 

Total dominanssi

Lyhyet viestit korkealla toistolla ja tavoittavuudella

Haluatko saada toimintaa aikaan nopeasti? Total dominanssi on paljon toistoa sisältävä, viikon tai puolen viikon haltuunotto, jolla saat ison määrä kuluttajia nopeasti kiinni. Voit hyödyntää joko brändäävää tai taktista viestiä. Mainoksesi huomataan varmasti, sillä lyhyet viestit tulevat aina mainoskatkojen alussa ja lopussa.

Kelluva ohjelmayhteistyö


Kelluva ohjelmayhteistyö

Kustannustehokas brändillinen viesti

Kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi kontaktitakuulla ja kaipaat räätälöintiä tavoitteesi ja budjettisi mukaan, on kelluva yhteistyö valintasi. Kontakteja haetaan tässä yhteistyömuodossa tietyssä kohderyhmässä, joten ohjelmayhteydet vaihtelevat sen mukaisesti.

Myynnissä olevat kohderyhmät: 25–54, N25–54, M25–54 sekä 25–64
Ruutu on suositeltavaa ottaa kampanjaan mukaan, sillä se vahvistaa kampanjasi tavoittavuutta.

Erikoisjatkuu-promootio

 

Erikoisjatkuu-promootio

Korkea huomioarvo lyhyellä viestillä.

Erikoisjatkuu-promootio on oiva valinta, kun haluat viestisi erottuvan ja jäävän varmasti katsojien mieleen. Brändisi saa näkyvyyttä kanavan jatkuu-tunnisteen yhteydessä mainoskatkon alussa sekä lopussa.

Ilmiöohjelmayhteistyö

 

Ilmiöohjelmayhteistyö

Ilmiön vetovoima ja laaja tavoittavuus

Ilmiöohjelmayhteistyöllä rakennat brändimielikuvaa pitkäaikaisesti. Tietyt ohjelmaformaatit mahdollistavat myös sisällöllisen yhteistyön ja lisäksi yhteistyötä voidaan hyödyntää sovitusti asiakkaan omassa markkinoinnissa.  Kokonaisuuteen kuuluu liikkuvan kuvan Total TV -tunnisteiden lisäksi aktivoivia elementtejä eri medioissa tai syventäviä, monikanavaisia sisältöyhteistöitä.

Hybridi-TV Switch-In

 

Hybridi-TV Switch-In

Toimintaan aktivoiva näkyvyys mainoskatkolla.

Hybridi-TV Switch-In yhdistää perinteisen television ja netin parhaat ominaisuudet. Hbbtv-talouksissa kanavanvaihdon yhteydessä näytettävä mainos aktivoi toimintaan suoraan mainoksesta.

Brändiviihde

 

Brändiviihde

Asiakkaalle tuotettu ohjelmasisältö

Brändiviihde tarjoaa mainostaja-asiakkaalle normaalia syvempää kumppanutta ja mahdollistaa brändin rakentamista sekä vahvaa läsnäoloa osana ohjelmaa. 

Ruutu only -erikoisratkaisut

Ruudun erikoisratkaisut ovat loistava vaihtoehto kun haluat luoda räätälöityjä ja kuluttajaa aktivoivia videomainoksia. Mainokset näkyvät joko valitusti vain Ruudun laadukkaiden ohjelmasisältöjen yhteydessä tai Sanoman turvallisessa videoverkostossa, joka tavoittaa kohdeyleisösi laajasti. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy tarvittaessa lisää omalta yhteyshenkilöltäsi. Ideoidaan yhdessä sopiva ratkaisu sinun brändillesi.

Interaktiivinen video

 

Interaktiiviset videot

Interaktiivisilla videoilla sitoutat asiakkaita tehokkaasti brändisi pariin.

Select  valinnan mahdollisuus
Extend  mahdollisuus nähdä enemmän
Button – aktivoi katsojasi
Quiz  katselukokemukseen sitouttaminen
Shoppable Ad  suora ohjaus ostoksille

Lue lisää interaktiivisista videoista

Dynaaminen instream-video

 

Dynaaminen instream-video

Dynaaminen instream-video on videomainontaan sopiva feedipohjainen mainosratkaisu, jossa yhdistyy sekä taktinen että brändillinen mainosviesti. Dynaaminen instream-video sopii hyvin tuotekärki edellä viestimiseen ja brändin audiovisuaalisen tunnettuuden nostamiseen.

Lue lisää dynaamisesta instream-videosta

Ruutu Premium First

Ruutu premium impact.png

 

Ruutu Premium First

Varmista näkyvyytesi Ruudun parhaalla mainospaikalla. Nyt voit ostaa Ruudun ohjelmastarttien ensimmäisen mainosnäytön. Mainoksesi näkyy Ruudun ohjelmastarttien yhteydessä aina ensimmäisellä mainospaikalla. Ruutu Premium First on erinomainen Ruudun haltuunotto tuote. Muistathan että Ruudun katselusta jo yli puolet tulee isojen TV ruutujen kautta.

Pause Ad

 


Pause Ad

Tuo näyttävä, staattinen mainoskuva videoalustalle. Kun kuluttaja laittaa ohjelman pauselle, tulee näkyviin mainoskuva joka on ruudulla niin kauan kunnes ohjelmaa jatketaan. Tätä mainosta ei voi olla huomaamatta. Pause Ad ratkaisu on hyvän huomioarvon mainospaikka Ruudussa.

Katkohaltuunotto

Ruutu premium impact.png

 


Katkohaltuunotto

Ota haltuun Ruudun koko mainoskatko. Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti kun haluat ajaa Ruudun ohjelmasisältöjen mainoskatkoilla pitkää mainosvideota. Katkohaltuunotto on erinomainen ratkaisu tarinalliseen kerrontaan ja nostamaan brändisi tunnettuutta. Mainosvideo voi olla maksimissaan 150 sekuntia pitkä. 

Caset

Näin asiakkaamme ovat hyödyntäneet TV:n ja videon erikoisratkaisuja.

 

Caset

Case Superkauppiaat artikkelikuva

Superkauppiaat tv-sarja oli menestys

Superkauppiaat-sarjassa sukellettiin K-Supermarket -kauppiaiden elämään myyntitiskien, tarjousten ja asiakastoiveiden takana. Sarja sai hyvät katsojaluvut ja välitti tehokkaasti toivottuja brändiviestejä.
Audio & radio
Case
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
TV & video
Superkauppiaat tv-sarja oli menestys