Instream ja outstream -videomainonta

Videomainonta luokitellaan instream- tai outstream-videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. Instream- eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas outstream-videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna diplay-mainokseen. Alta näet tarkemmin mainosmahdollisuudet molempiin.

Instream-mainonta

Instream eli spottimainonta esitetään videosisällön yhteydessä, jolloin mainostajan viesti ei kilpaile sisällön kanssa. Keskittynyt katselukokemus erityisesti Ruutu Premiumissa mahdollistaa tarinankerronnan hyödyntämisen ja sitä kautta tunteisiin vaikuttamisen. Instream -videomainonnan vahvuus on läpikatselu, sillä mainostaja saa koko viestinsä välitettyä kuluttajalle. 

Instream-kuva

Instream-tuotteet

Ruutu Premium havainnekuva

 

Ruutu Premium sisältää Ruudun TV-sisällöt. Mainontaa esitetään pre- ja midrollina pitkissä ja lyhyissä Ruutu-sisällöissä.

Ruutu Premiumissa keskittynyt katseluhetki laatusisältöjen parissa tehostaa mainosviestin läpimenovoimaa. Ruutu Premium tarjoaa mahdollisuuden kertoa tarinaa kuluttajille.

Ruutu videoverkosto havainnekuva

 

Ruutu Videoverkosto sisältää kaikki Sanoman videosisällöt ja Sanoma Gamesin. Mainontaa esitetään pre- ja midrollina Ruutu, IS, HS, Nelosen Radiot, Sanoma Lifestyle -videosisällöissä sekä Pelikone- ja Älypää-pelisivustoilla.

Ruutu Videoverkosto tavoittaa viikossa yli 2 miljoonaa kuluttajaa ja on oikea valinta, kun tavoitteena on laaja peitto. Ruutu Videoverkosto sopii myös tarkkaan kohdentamiseen.

Ruutu videoverkosto lyhyet havainnekuva

 

Ruutu Videoverkosto Lyhyet sisältää Sanoman lyhyet videosisällöt ja Sanoma Gamesin. Mainontaa esitetään pre- ja postrollina IS, HS, Nelosen Radiot, Sanoma Lifestyle -videosisällöissä sekä Pelikone- ja Älypää-pelisivustoilla.

Ruutu Lyhyet -tuotteella halutaan tarjota mainostajalle mahdollisuus edulliseen näkyvyyteen etenkin lyhyemmälle videosisällölle.

BA_Kuva

 

Bumper Ad sisältää katkopaikan Ruudun pitkien sisältöjen yhteydessä sekä pre- ja postroll mainospaikat Sanoman lyhyiden videosisältöjen yhteydessä.

Bumper Ad on tehokas väline taktisen ja muistuttavan mainosviestin läpiviemiseen. Bumper Ad on kustannustehokas vaihtoehto, jonka hyvä tavoittavuus mahdollistaa myös kohdennustuotteiden hyödyntämisen.

Hinnat Aineistotiedot 

Ota yhteyttä videokampanjan suunnitteluumme videosuunnittelu@sanoma.com tai omaan yhteyshenkilöösi!

Outstream-mainonta

Outstream-videolla tarkoitetaan banneripaikalla näkyvää videomainontaa koko Sanoman tavoittavassa verkostossa. Outstream-mainonta soveltuu erinomaisesti kasvattamaan videomainonnan peittoa, mutta rooli on enemmän muistuttavaa. Display-mainontaan verrattuna liikkuvalla kuvalla voidaan hakea lisää huomioarvoa kuluttajalta. Outstream-mainonnassa kannattaa hyödyntää laajat datakohdennusmahdollisuudet.

Outstream-kuva

Outstream-tuotteet

Vertikaalivideo

Vertikaalivideo – herätä huomio isolla pinnalla

Mobiililaitteiden käytöstä jopa 90 % tapahtuu pystyasennossa, joten vertikaalivideo on mitä luontevin mobiilin mainonnanmuoto.

Vertikaalivideo näkyy artikkelien yhteydessä ja käynnistyy autoplayllä ilman ääniä ja pysähtyy loppuframeen. Videon suosituspituus on 5–10 sekuntia ja maksimipituus on 30 sekuntia. 

Vertikaalivideon tuotannossa on hyvä huomioida: 

  • Viestin terävin kärki on hyvä tuoda heti videon alkuun, 3 ensimmäistä sekuntia ovat tärkeimpiä.

  • Viestin tulee välittyä myös ilman ääniä. 

  • Kuvasuhde. Autamme mielellämme materiaalin muokkaamisessa.  

  • Aineistona toimii hyvin myös ulkomainontaan tehdyt materiaalit.

Artikkelivideo

Artikkelivideo – laaja tavoittavuus

Artikkelivideolla mainostaja saa laajan tavoittavuuden ja voi hyödyntää tarkkojakin kohdennuksia. Artikkelivideo esitetään päätelaiteriippumattomasti artikkelisisällön yhteydessä Suomen suurimmilla uutissivustoilla eli Ilta-Sanomien, Helsingin Sanomien ja Taloussanomien sekä lifestylebrändien Me Naisten, Kodin Kuvalehden ja Vauvan sivustoilla. 

Luovan tulee toimia ilman ääniä, sillä mainos käynnistyy ilman ääniä kuluttajan ruudulla. 

Sijoita viestin terävin kärki spotin alkuun. Artikkelivideossa spotin maksimipituus on 30 sek, mutta suosittelemme käyttämään lyhyitä mainosspotteja.

 

 

Videoparaati

Videoparaati – muistuta ja aktivoi

Videoparaati mahdollistaa videoaineiston hyödyntämisen näyttävästi koko Sanoman display-verkostossa. Videoparaati näkyy sivuston ylälaidassa paraatipaikalla päätelaiteriippumattomasti.

Videoparaati sopii erityisen hyvin tehokkaisiin lanseerauksiin ja mainostaja saa sillä laajan peiton videomainokselleen. Herätä kuluttajan huomio ja yhdistä brändiviesti taktiseen aktivointiin. Uutena mahdollisuutena voit tuoda videoaineiston näyttävästi esiin hyödyntämällä koko paraatin pinta-alaa!

Paraatitapetti

Videotapetti – näyttävä kohtaaminen

Videotapetti on pinta-alaltaan suurin ja näyttävin tarjolla oleva videomainosratkaisu. Soveltuu erinomaisen hyvin näyttäviin lanseerauksiin ja vaikuttavaan bränditekemiseen. Mainosmuodolla saa hyvin myös taktisen viestin lyhyessä ajassa läpi.  

Toteutuksessa on hyvä huomioida, että osa videosta jää sivuston alle piiloon ja näkyviin jää reunat ja yläosa.  Videotapetti on vain desktopissa.

Hinnat - Aineistotiedot - Yhteystiedot

Hinnat Aineistotiedot 

Ota yhteyttä videokampanjan suunnitteluumme videosuunnittelu@sanoma.com tai omaan yhteyshenkilöösi!