Instream ja outstream -videomainonta

instream_outstream_video_hero.jpg

Instream ja outstream -videomainonta

Videomainonta luokitellaan instream- tai outstream-videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. Instream- eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas outstream-videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna diplay-mainokseen.

Tutustu alla tarkemmin instream- ja outstream mainonnan mahdollisuuksiin.

Instream-mainonta

Instream- eli spottimainonta esitetään videosisällön yhteydessä, jolloin mainostajan viesti ei kilpaile sisällön kanssa.

Keskittynyt katselukokemus erityisesti Ruutu Premium Impact:issa mahdollistaa tarinankerronnan hyödyntämisen ja sitä kautta tunteisiin vaikuttamisen. Instream-videomainonnan vahvuus on läpikatselu, sillä mainostaja saa koko viestinsä välitettyä kuluttajalle. 

Instream-kuva

Instream-tuotteet

Ruutu Premium Impact havainnekuva

Ruutu Premium Impact tarjoaa mainostajalle ylivoimaisen mainosympäristön laadukkaiden TV-sisältöjen yhteydessä. Mainonta esitetään jo lähes 40 prosenttisesti isojen TV-ruutujen kautta.

Ruudun keskittynyt katseluhetki tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden viestin tehokkaaseen läpimenoon ja alustan kertoa tarinaa kuluttajalle. Mainonta sopii erityisen hyvin brändin rakentamiseen ja mielikuvien luomiseen.

Ruutu Premium Impact -mainonta näkyy pre- ja midrollina pitkissä ja lyhyissä TV-sisällöissä Ruudussa. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Ruutu Premium REach havainnekuva

Ruutu Premium Reach on Suomen tavoittavampia videoverkostoja. Se tavoittaa viikossa yli 1,8 miljoonaa päätelaitetta. Mainonta näkyy bränditurvallisessa mediaympäristössä laadukkaiden TV-sisältöjen sekä kattavien uutis- ja lifestylemedioiden videosisältöjen yhteydessä.

Ruutu Premium Reach on oikea valinta, kun tavoitteena on mahdollisimman korkea peitto. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet. Tuote sopii erinomaisesti siis joko brändin rakentamiseen tai viestin räätälöintiin ja taktisempiin viesteihin.

Ruutu Premium Reach sisältää Ruudun, IS, HS, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot, eli kaikki Sanoman videosisällöt. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Video Premium Efficiency havainnekuva

Video Premium Efficiency on kustannustehokas vaihtoehto, kun käytössä on lyhyt mainosspotti, jolle halutaan laaja tavoittavuus Sanoman videoverkostossa. Tuote sopii hyvin taktisen mainosviestin läpivientiin. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet.

Video Premium Efficiency sisältää IS, HS, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot.  Mainokset ovat starttipohjaisesti hinnoiteltu, mutta niiden loppuun asti katselu prosentti on keskimäärin noin 95 %.

Ruutu-Premium-Bumper-Ad-havainnekuva_1.jpg

Bumper Ad sisältää katkopaikan Ruudun pitkien sisältöjen yhteydessä sekä pre- ja postroll mainospaikat Sanoman lyhyiden videosisältöjen yhteydessä.

Bumper Ad on tehokas väline taktisen ja muistuttavan mainosviestin läpiviemiseen. Bumper Ad on kustannustehokas vaihtoehto, jonka hyvä tavoittavuus mahdollistaa myös kohdennustuotteiden hyödyntämisen.

Katso mediatiedot:

Outstream-mainonta

Outstream-videot esitetään päälaiteriippumattomasti artikkelisisällön yhteydessä Suomen suurimmilla uutissivustoilla.

Outstream-videot tavoittavat 95 % suomalaisista viikoittain. Outstream soveltuu hyvin, kun tavoitteena on saada laaja tavoittavuus nopeasti. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet.

Video käynnistyy autoplaylla ilman ääntä ja pysähtyy, mikäli käyttäjä jatkaa sivun selaamista videomainoksen ohi. Mainoksen päätyttyä video pysähtyy replay-tilaan, minkä jälkeen sen voi käynnistää uudelleen. Mainokset eivät jää looppaamaan. Näin pystymme todentamaan aidot videokatselut.

Outstream-kuva

Suosittelemme

  • pitämään videot 5-10 sekuntisina, vaikka maksimipituus on 30 sekuntia.
  • suunnittelemaan mainoksen niin että tärkein asia tulee esille heti mainoksen alussa
  • luomaan mainoksen niin että viesti välittyy kuluttajalle myös ilman ääntä.

Outstream-tuotteet

oustream-pystyvideo.jpg

Pystyvideo 9:16

outstream_vaaka.jpg

Vaakavideo 16:9

 

outstream neliovideo

Neliövideo 1:1

Hinnat - Aineistotiedot - Yhteystiedot