Instream ja outstream -videomainonta

instream_outstream_video_hero.jpg

Instream ja outstream -videomainonta

Videomainonta luokitellaan instream- tai outstream-mainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä mainokset esitetään. Instream-mainokset esitetään Sanoman tuottaman laadukkaan videosisällön yhteydessä, kun taas outstream-mainokset näkyvät esimerkiksi IS.fi:n uutissivustolla kirjoitettujen artikkelien yhteydessä.

Tutustu alla tarkemmin instream- ja outstream-mainonnan mahdollisuuksiin.

Instream

Instream-mainonta

Instream mainokset esitetään videosisällön yhteydessä, jolloin mainosviesti ei kilpaile sisällön kanssa.

Keskittynyt katselukokemus erityisesti Ruutu Premium Impact:issa mahdollistaa tarinankerronnan hyödyntämisen ja tunteisiin vaikuttamisen. Tutustu instream-mainonnan tuotteisiimme tarkemmin alta.

Tiesitkö?

Instream-videomainonnan vahvuus on läpikatselu, sillä mainostajana saat näin koko viestisi välitettyä katsojalle.
 

Instream-tuotteet
 

Ruutu premium impact.png

Ruutu Premium Impact

Ruutu Premium Impact tarjoaa ylivoimaisen mainosympäristön laadukkaiden TV-sisältöjen yhteydessä. Mainonta esitetään jo lähes 50 prosenttisesti isojen TV-ruutujen kautta.

Ruudun keskittynyt katseluhetki tarjoaa mahdollisuuden viestin tehokkaaseen läpimenoon ja alustan kertoa tarinaa kuluttajalle. Mainonta sopii erityisen hyvin brändin rakentamiseen ja mielikuvien luomiseen. Mainonta näkyy pre- ja midrollina pitkissä ja lyhyissä TV-sisällöissä Ruudussa. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Katso Ruutu Premium Impactin mediatiedot

Ruutu Premium Reach

Ruutu Premium Reach on Suomen tavoittavampia videoverkostoja: se tavoittaa viikossa yli 1,8 miljoonaa päätelaitetta. Mainonta näkyy bränditurvallisessa mediaympäristössä laadukkaiden TV-sisältöjen sekä kattavien uutis- ja lifestylemedioiden yhteydessä.

Ruutu Premium Reach on oikea valinta, kun tavoitteenasi on mahdollisimman korkea peitto. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet. Tuote sopii erinomaisesti siis joko brändin rakentamiseen tai viestin räätälöintiin ja taktisempiin viesteihin. Ruutu Premium Reach sisältää Ruudun, IS.fi, HS.fi, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot, eli kaikki Sanoman videosisällöt. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Katso Ruutu Premium Reachin mediatiedot

 

Video Premium Efficiency

Video Premium Efficiency on kustannustehokas vaihtoehto, kun käytössäsi on lyhyt mainosspotti, jolle halutat laajan tavoittavuuden Sanoman videoverkostossa. Tuote sopii hyvin taktisen mainosviestin läpivientiin. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet.

Video Premium Efficiency sisältää IS.fi, HS.fi, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot.  Mainokset ovat starttipohjaisesti hinnoiteltu, mutta niiden loppuun asti katselu on keskimäärin noin 95 %.

Ruutu Premium First

Ruutu premium impact.png

 

Ruutu Premium First

Ruutu Premium First on erinomainen Ruudun haltuunotto tuote. Nyt voit ostaa Ruudun ohjelmastarttien ensimmäisen mainosnäytön ja varmistaa näkyvyytesi Ruudun parhaalla mainospaikalla. Mainoksesi näkyy Ruudun ohjelmastarttien yhteydessä aina ensimmäisellä mainospaikalla. Muistathan että Ruudun katselusta lähes 50 % tulee isojen TV ruutujen kautta.


 

Bumper Ad

Bumper Ad sisältää katkopaikan Ruudun pitkien sisältöjen yhteydessä sekä pre- ja postroll mainospaikat Sanoman lyhyiden videosisältöjen yhteydessä.

Bumper Ad on tehokas ja kustannustehokas mainosmuoto taktisen ja muistuttavan mainosviestin läpiviemiseen. Hyvä tavoittavuus mahdollistaa myös kohdennustuotteiden hyödyntämisen.

Pause Ad

 

Pause Ad

Pause Ad mainospaikka tarjoaa hyvän huomioarvon Ruudussa. Nyt voit tuoda  näyttävän, staattisen mainoskuvan videoalustalle. Kun kuluttaja laittaa ohjelman pauselle, tulee näkyviin mainoskuva joka on ruudulla niin kauan kunnes ohjelmaa jatketaan. Tätä mainosta ei voi olla huomaamatta.

Outstream

Outstream-mainonta

Outstream-videot esitetään päälaiteriippumattomasti artikkelisisällön yhteydessä Suomen suurimmilla uutissivustoilla.

Outstream-videot tavoittavat 95 % suomalaisista viikoittain. Outstream soveltuu hyvin, kun tavoitteena on saada laaja tavoittavuus nopeasti. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet.

Video käynnistyy autoplaylla ilman ääntä ja pysähtyy, mikäli käyttäjä jatkaa sivun selaamista videomainoksen ohi. Mainoksen päätyttyä video pysähtyy replay-tilaan, minkä jälkeen sen voi käynnistää uudelleen. Mainokset eivät jää looppaamaan. Näin pystymme todentamaan aidot videokatselut.

3 vinkkiä, joiden avulla onnistut outstream-mainonnassa

  • Pidä videot 5–10 sekuntisina, vaikka maksimipituus onkin 30 sekuntia.
     
  • Suunnittele mainoksesi niin, että tärkein asia tulee esille heti mainoksen alussa.
     
  • Varmista, että mainoksesi viesti välittyy katsojalle myös ilman ääntä.

Pystyvideo

Outstream-tuotteet

 

Pystyvideo 9:16

Pystyvideo on Sanoman digiverkostossa artikkelien yhteydessä pyörivä pystysuuntainen videomainos, joka käynnistyy automaattisesti ilman ääntä ja pysähtyy loppuruutuun.

Videon maksimipituus on 30 sekuntia. Videon kuvasuhde voi olla esimerkiksi 9:16, mutta mainospaikan oikea koko on 620 x 891 px, joka määrittää maksimikuvasuhteen.

Katso Pystyvideon aineisto-ohjeet

Neliövideo

 

Neliövideo 1:1

Neliövideo on Sanoman digiverkostossa artikkelien yhteydessä pyörivä neliön mallinen videomainos, joka käynnistyy automaattisesti ilman ääntä ja pysähtyy loppuruutuun. Videon maksimipituus on 30 sekuntia.

Katso Neliövideon aineisto-ohjeet

Vaakavideo

 

Vaakavideo 16:9

Vaakavideo on Sanoman digiverkostossa artikkelien yhteydessä pyörivä vaakasuuntainen videomainos, joka käynnistyy automaattisesti ilman ääntä ja pysähtyy loppuruutuun.

Katso Vaakavideon aineisto-ohjeet

Videotapetti

 

Videotapetti

Videotapetti on näyttävä mainosmuoto, jossa video  tuodaan 1600 x 1200 px -kokoiselle tapettialueelle. Koko tapetin alue on klikattava. 

Katso Videotapetin aineisto-ohjeet

Mediatiedot