Valkeakosken Sanomat logo

Valkeakoskensanomat.fi

Tavoita sinulle tärkeä kohderyhmä Valkeakosken Sanomien digikanavissa. Paikallisia juttuja ja tarinoita tarjoileva Valkeakoskensanomat.fi on alueen asukkaille tärkeä osa arkea, ja median sisältöihin palataankin useita kertoja päivässä. Mainostajana tavoitat potentiaaliset asiakkaasi heille läheisessä ja luotettavassa ympäristössä.

Katso myös

Ota yhteyttä

Kampanjasuunnittelu
Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00

Liittyvät tuotteet

Hinnat

Myyntiehdot löytyvät hinnat-sivun lopusta.

Mainosmuodot

Laiteriippumattomat mainosmuodot

Tavoita asiakkaasi kaikilla laitteilla.

Laiteriippumattomilla ratkaisuilla saat haluamasi kohderyhmän kiinni riippumatta siitä, millä laitteella potentiaalinen asiakas medioita käyttää. Mainontasi näytetään kohderyhmään kuuluvalle kuluttajalle sillä laitteella, jossa hän juuri sillä hetkellä mediaa kuluttaa. Yli 50% medioimme vierailuista tehdään älypuhelimilla ja tableteilla. Lisäksi mainostuotanto on helppoa!

Etusivu paikallinen.png
Digietusivu
Cross-screen Paraati
Cross-screen paraati
Digikokosivu
Digikokosivu
Pystyparaati (300 x 600 px tai 300 x 431 px)
Pystyparaati

 

Rich media -ratkaisut

Aktivoi asiakasta vuorovaikutteisella mainonnalla.

Rich Media -mainokset ovat vuorovaikutteisia, viestin vastaanottajaa aktivoivia mainoksia. Pyöritettävässä mainoskarusellissa esittelet näppärästi esimerkiksi useamman tuotteen tai palvelun ja annat lisätietoja yrityksestäsi. Aktivoi käyttäjää viettämään aikaa sisältösi parissa!

Katso kaikki rich media -ratkaisumme

Sykähdytä videolla

Videomainonta lisää mainoksesi huomioarvoa. Liikkuva kuva välittää tunteita tehokkaammin kuin mikään muu mainonnan muoto. Parhaimmillaan video on elämys, joka vangitsee katsojan huomion yltäkylläisessä verkkoympäristössä. Tarjoile kuluttajille mukaansatempaavaa sisältöä, kuten hyödyllisiä vinkkejä, viihdykettä tai sykähdyttäviä elämyksiä.

Laitekohdennus

Voit myös halutessasi valita ainoastaan mobiilissa tai tietokoneella näytettävän mainosratkaisun.

Aineisto-ohjeet