Uutismedia-hero.jpg

Uutismedia

Uutismediassa mainostaminen on brändille turvallista

Uutiset ovat taidokkaasti kerrottuja tarinoita, jotka päästävät meidät lähelle ja antavat nähdä kauas. Kaikki mitä uutisten yhteydessä näemme, saa uuden arvon. Siitä tulee meille tärkeää. Ja Sanoman uutismedioissa tärkeästä tulee kiinnostavaa. Uutinen on aina huomionarvoinen, ja siksi uutismedia on ainutlaatuinen paikka markkinoijalle.

Tältä sivulta löydät tietoa markkinoinnista Sanoman uutismedioissa
sekä ideoita ja inspiraatiota työsi tueksi.

Uutismedian ratkaisut

Monikanavainen uutismedia liftup.jpg

Monikanavainen uutismedia

Monikanavaisella ratkaisulla tavoitat koko mediaa kuluttavan yleisön sekä painetussa lehdessä että brändin digitaalisessa ympäristössä.

Lue lisää
Liitteet liftup.jpg

Uutismedian ilmoitusliitteet

Sanomalehden välissä jaettavalla liitteellä aktivoit ostajia ja saat aikaan liikettä niin verkossa kuin kivijalassakin.

Lue lisää
Natiivimainonta liftup.jpg

Natiivimainonta

Natiivimainonnassa yhdistyy luotettava mediaympäristö, laadukas sisältö ja tehokas ohjaus. Nämä yhdessä varmistavat, että viestisi menee varmasti perille.

Lue lisää
Uutismedia on kasvumedia hero.jpg
 
 
 
 
 

 

 

 

Lähde kasvuun

Helsingin Sanomat

Tutustu Sanoman uutismedioihin

Helsingin Sanomat

 

Helsingin Sanomat on aidosti monikanavainen uutismedia: lukija voi lukea sisältöä missä tahansa, koska tahansa ja millä laitteella tahansa.

Hesarilla on ainutlaatuinen ja läheinen lukijasuhde. Lukijat kuluttavat sisältöä monipuolisesti, säännöllisesti ja syvällisesti. Mainostajalle Helsingin Sanomat tarjoaa luotettavan mediaympäristön, jolla tavoittaa monikanavaisesti yli miljoona ostovoimaista kuluttajaa päivässä.

Mainonta Helsingin Sanomissa koetaan laadukkaana, hyödyllisenä ja luotettavana. Siksi mainonta toimii ja saa aikaan kauppaa.

Katso Helsingin Sanomien mediatiedot

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat

 

Ilta-Sanomat on Suomen luetuin uutis- ja puheenaihemedia ja yksi kolmesta suomalaisten päivittäin käyttämästä sovelluksesta.

Ilta-Sanomilla on suomalaisittain ainutlaatuinen asema luetuimpana kotimaisena mediana: se kannustaa suomalaiset ulos kuplistaan avaamaan silmänsä.  Digitaalisuuden myötä Ilta-Sanomat on kasvanut iltapäivälehdestä monikanavaiseksi digitaaliseksi palveluksi, jonka sisällön parissa viihdytään vuorokauden ympäri.

IS.fi on massa- ja kohderyhmämedia yhdessä paketissa. Laajoilla uutisosioilla tavoitat kuluttajan valtakunnallisesti ja teemaosioilla kohderyhmittäin. Ilta-Sanomien koko palvelun profiili vastaa Suomen kansaa, mutta eri osioissa profiileissa on suuria eroja. Teemaosiot ovat hyvä mahdollisuus tavoittaa erilaisia kohderyhmiä oikeanlaisessa mediaympäristössä.

Katso Ilta-Sanomien mediatiedot

Aamulehti

Aamulehti

Aamulehti.jpg

 

Aamulehti tarjoaa lukijoilleen, katsojilleen ja kuulijoilleen uutiset juuri sillä hetkellä kun ne tapahtuvat – usein jopa ennen.

Aamulehden keskiössä ovat ihmiset, joita varten journalismia tehdään. He ja heidän palvelemisensa tulee Aamulehdelle aina ennen kaikkea. Aamulehti on yksi Suomen vanhimmista tiedotusvälineistä – ollut täällä ennen kaikkea ja kaikkia. Se ei tarkoita, että se olisi pudonnut ajan virrasta.

Aamulehti luo päivään tilaa ja omia hetkiä, joissa voi tutustua ja syventyä ennen kaikkea niihin aiheisiin, jotka kiinnostavat ja vetävät puoleensa. Se tuntee ihmiset ja ympäristön, jossa se ja sen lukijat elävät. Aamulehti tietää, mistä on puhuttu ja mistä puhutaan, mistä on tultu ja minne ollaan menossa. Tämän se tietää siksi, että se on täältä, Tampereelta, Pirkanmaalta. Ennen kaikkea.

Katso Aamulehden mediatiedot

Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansa

Satakunnan-Kansa.jpg

 

Kun ihmiset haluavat tietää, mitä Porissa ja Satakunnassa tapahtuu, he tulevat ensimmäisenä meidän luoksemme.

Ilman Satakunnan Kansaa maakunta ei tulisi toimeen. Satakunnan Kansa kertoo siitä, mikä on ihmisille tärkeää: Lähetämme suorana koko maakunnan vanhojentanssit tai kerromme mitä Ässien kulisseissa tapahtuu ja miten Pori Jazz tuo maailmantähdet satakuntalaisten kuultavaksi.

Satakunnan Kansaa on tehty sukupolvien ketjussa lähes 150 vuotta ja yhtä kauan ovat mainostajat luottaneet Satakunnan Kansaan markkinoinnin kumppanina. Olemme jatkossakin uudistuva ja asiakaslähtöinen markkinoinnin luottokumppani.

Katso Satakunnan Kansan mediatiedot

Aluemediat ja paikallislehdet

Aluemediat ja paikallislehdet

Nokian uutiset mobile

 

Paikallislehti on mukana niin aamukahvipöydässä kuin elämän suurissa käännekohdissa.

Paikallislehti kulkee lukijansa kanssa ensimmäiseen koulupäivään, painamaan ylioppilaslakin päähän, ostamaan asuntoa, harrastamaan, ruokaostoksille – iloihin ja suruihin, arkeen ja juhlaan.

Paikallislehtien sisältöjä voi lukea kaikissa kanavissa, ja lukijat ovat sitoutuneet tuttuihin paikallisiin lehtiin. Halutussa, tilatussa mediassa myös mainonta toimii. Tuttu, paikallinen lehti on luotettava kumppani sekä lukijalle että mainostajalle.

Aluemyynnin yhteystiedot

Kenen seurassa liikut

Kenen-seurassa-liikut.png

Totuus on maailmanlaajuisessa kriisissä. Se koskettaa syvästi niin uutisia kuin brändejä. Suuri yleisö etsii tahoja, joita seurata, joihin sitoutua. On surullista todeta, että näinä aikoina aidosti erilaistava idea on olla luotettava. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta näin ei ole. Pitää kiinni siitä mitä lupaa. Julkaista asioita, joiden totuudellisuus on moneen kertaan vahvistettu. Nämä periaatteet tekevät brändeistä valittuja ja medioista uskottavia.

Oletko uskottavampi valehtelijoiden vai rehellisten seurassa?

Kun ihminen kohtaa tarinasi, haluat hänen ottavan sen tosissaan. Viestisi on muotoiltu tunteisiin vetoavasti tai muuten viihdyttävästi, mutta sen sisältö on tarkkaan harkittu ja suunniteltu. Se kertoo, miksi brändisi kannattaisi valita.

Vastaanottaja, ihminen, ei lähtökohtaisesti ole auki. Hän kohtaa liian monta ärsykettä päivässä. Hän epäilee näkemäänsä, ihan syystä. Näinä aikoina on vaikea luottaa mihinkään. Juuri siksi, ja vain siksi, se mistä ympäristöstä hän sanomasi lukee, on oleellista. Väärässä seurassa leimaantuu, hyvässä loistaa.

Ympäristö suojelee brändiäsi

Sanoman uutismedioihin luotetaan. Aseman saavuttaminen on vaatinut vuosikymmenien johdonmukaisen työn ja tinkimättömiä arvovalintoja. Vaikka printtiä ollaan valheellisesti  kuopattu jo vuosikausia, mikään ei ole korvannut Helsingin Sanomien ja paikallisten ykköslehtien arvoa suomalaisissa kodeissa. Painettua sanaa tarvitaan. Sen rinnalle on kasvanut digitaalisia alustoja ja kanavia, joita tehdään Sanomalla samalla pieteetillä.

Kun olen epätoivoinen, muistan, että kautta historian totuus ja rakkaus ovat aina voittaneet. – Mahatma Gandhi

Tänään kansa seuraa Sanoman uutismedioita monikanavaisesti ja päivittäin niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Sanoman uutismedia on ympäristönä rakastettujen brändien arvoinen. Ja toisinpäin, ympäristö suojelee brändiäsi, sillä osa vastaanottajan kitkasta poistuu, kun viestisi näyttämö on ennakkoluuloista puhdas.

Brand safety

BrandSafety-Hero-gradient.jpg

Brand safety ennen kaikkea.

Näkemyksiä uutismediasta

Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti

Caset

Caset, joista tuli sanomista

Case DNA erikoisartikkeli hero

Case DNA – HS Vision mediaympäristö tuki erinomaisesti natiiviartikkelin teemaa

Erikoisartikkeli HS Visiossa keräsi yhdeksänkertaisen lukijamäärän tavoitelukuihin verrattuna.
DNA
Case Järvikylä hero

Case Järvikylä – Tuloksellinen kampanja toi ennätysluvut myyntiin

Monikanavainen Kaada kaamos -kampanja toi runsaasti näkyvyyttä ja kaikkien aikojen myynnin marraskuulle.
Järvikylä
Case Silmäasema hero

Case Silmäasema – Natiiviartikkelit HS.fi:ssä ja IS.fi:ssä tavoittivat laajasti lapsiperheet

Kiinnostava sisältö veti lukijoita puoleensa moninkertaisesti HS.fi ja IS.fi -sivustojen vertailulukuihin nähden.
Silmäasema