Moron rakenne ja mainospaikat

Kaupalliset kannet 

Moron ohittamaton mainospaikka! Mainostaja saa käyttönsä lehden kaikki huomatuimmat paraatipaikat eli Moron etu- ja  takakansien molemmat puolet. Yhteensä lähes 4 sivua mainospintaa.

Yksinkertainen mutta äärettömän tehokas ratkaisu kertoa kuluttajille paljon kerralla ja nopeasti.

Tutkittujen kansien huomioarvo on ollut yli 80 % 
(Lähde: Alma Regions/ RAM)

Moro kaupalliset kannet

Paraatipaikat

Morossa saat viestisi paikoille, jotka haukkaavat tavoittelemiesi lukijoiden huomion. Moron lukijakunta seuraa herkällä vainulla paikkakunnan tapahtumia ja ilmiöitä. Valitse eturivin paikka viestisi sisällön ja markkinointisi tavoitteiden mukaan. 

Kuponki­sivut

Moron kupongit tarjoavat parhaat ideat ja vinkit ostovoimaisille kuluttajille ja antavat sysäyksen lähteä ostoksille. Tavoittavuus, tarjonnan monipuolisuus ja ajankohtaisuus ovat Moron kuponkien erityisvahvuuksia.

Kupongit on helppo leikata talteen ja säilyttää ostoslistan suunnittelua varten. Kupongin värit ovat musta, valkoinen ja keltainen.

Kuponkien julkaisupäivät 2023:

 • to 26.1.2023
 • to 4.5.2023
 • to 7.9.2023
 • to 23.11.2023

Varaukset ja aineistot 5 arkipäivää ennen julkaisua.

Mikäli haluat valmistaa kupongin itse, lataa kuponkipohja tästä

Moro kupongit

Vinkit kuponkimainostajalle:

 • Kuponkitarjouksen tulee olla ”tavanomaista tarjousta” parempi, jotta se aktivoi kaupoille.
 • Kuponkien voimassaoloaika kannattaa ilmaista selkeästi. Lukijat toivovat ajan olevan riittävän pitkä kupongin hyödyntämiseen.
 • Suunnittele itsellesi myös jatkotarjous: kun asiakkaat tulevat kuponkeineen liikkeeseesi, miten saat heidät tulemaan uudelleen?
 • Kuponkien lisäksi valittavanasi on myös kuponkien taustat mainontaa varten.
 • Muista mainita kupongissa myös toimipisteesti katuosoite

Kysyimme lukijoilta Moron kupongeista:

Yli 200.000 Moron lukijaa oli tutustunut Moron kuponkeihin. Lukijat pitävät kuponkisivuja erityisesti monipuolisina, mielenkiintoisina ja hyödyllisinä. Suurin osa koki myös kupongit houkuttelevina ja itselle tarkoitettuinat ja aikoi hyödyntää niiden tarjouksia.

Lähteet: Moron kuponkisivujen lukijatutkimus, RAM ja KMT Alueellinen, TNS Gallup Oy

Vireät Vinkit

Morossa ilmestyvä Vireät Vinkit -ilmoituskokooma kokoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita tarjoavat yritykset saman otsikon alle. Ilmoituskokooma julkaistaan Morossa joka toinen torstai parillisina viikkoina.

Kerro palvelustasi mieluisassa ympäristössä! Vireät vinkit -kokoomassa voit esitellä terveys- ja hyvinvointipalveluita, tuotteita sekä kertoa liikkeesi aukioloajoista ja tapahtumista. Kokoomassa tavoitat tehokkaasti ja edullisesti. Moro jaetaan torstaisin Tampereen ja ympäristökuntien kotitalouksiin.

Vireät Vinkit -julkaisupäivät 2023

12.1., 26.1.

9.2., 23.2.

9.3., 23.3.

6.4., 20.4.

4.5., 18.5.

1.6., 15.6., 29.6.

13.7., 27.7.

10.8., 24.8.

7.9., 21.9.

5.10., 19.10.

2.11., 16.11., 30.11.

14.12.

Morom menot

Morom menot on Moron oma paikka tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestäjille sekä vaikkapa pikkuilmoituksia käyttäville matkanjärjestäjille. Morom menot kokoaa yhteen alueen tapahtumat keskustan näyttelyistä lähiöiden karaokekisoihin. Löytyisikö innokkaita lenkkeilijöitä Pyynikille vai ovatko he sittenkin peräkonttikirppiksellä?

Tee itse mainos Morom menoihin >

Toimituksellinen ympäristö

Aamulehden välissä ilmestyvä Moro kertoo joka torstai rehevällä tyylillään turhia hienostelematta, mitä Tampereen seudulla tapahtuu – siksi se luetaan.

Morossa ilmoitukset sijoittuvat luontevasti toimituksellisen ympäristön lomaan. Uutisten lisäksi Morosta löytyy asiaa liittyen niin paikalliseen kulttuuriin kuin talouteenkin – urheilua tietenkään unohtamatta, seurataanhan Mansessa tiiviisti niin kiakkoa kuin palloilua.

Luokitellut ilmoitukset

Oli lukija etsimässä autokorjaamoa tai viikonloppumatkaa, Moron luokitelluista ilmoituksista löytyy jokaiselle jotakin. Osasto kokoaa yhteen helposti silmäiltäväksi eri aihepiirien ilmoitukset.

Ilmoitusluokat osastolla ovat:

 • Asuminen
 • Autoilu
 • Matkailu
 • Vapaa-aika
 • Muut palvelut
 • Sekalaiset
 • Hyvän olon puolesta

Moron luokiteltuja ilmoituksia voi jättää näppärästi verkkopalvelussa >
Huomaathan, että verkkopalvelussa voit jättää vain pienempiä ilmoituskokoja.