Digitaaliset kanavat – kohdenna ja aktivoi

Sanoman verkostossa tiedät missä seurassa brändisi liikkuu

Sanoman tavoittava ja luotettava verkosto koostuu suomalaisten rakastamista brändeistä, joiden parissa kuluttajat viihtyvät ja hakevat päivän puheenaiheita. Kuluttajilla on vahva suhde Sanoman brändeihin myös digikanavissa. Tästä syystä voimme sanoa, että Sanoma tuntee suomalaiset ja ennen kaikkea suomalaisten mediankäytön.

Sanoman segmentoinnin avulla mainostajat pääsevät kiinni juuri oikeaan kohderyhmään ja omien segmenttiensä tavoittamiseen. Suuret uutismediat tarjoavat mahdollisuuden mainostajalle luoda ilmiöitä mainonnan keinoin jopa päivässä. Monipuoliset ja suuret mainospinnat yhdistettynä isoon tavoittavuuteen luotettavissa mediaympäristöissä = match made in heaven kun tavoitteena on lanseerata, saada jotain suuren yleisön tietoisuuteen, luoda ilmiö hallitusti ja kasvattaa brändin tunnettuutta.

Sanoman laaja ja Suomen suurin verkosto sekä monipuolisin mediavalikko onlinekanavissa tekee Sanomien verkostosta ylivertaisen hyvän; monipuolisuus tarjoaa mainostajalle hyvät data –kohdennuksen mahdollisuudet, yhdistettynä oikeanlaiseen mediaympäristöön.

IS digitaalinen kokosivu ja artikkelikokosivu – vaikuttavia ja monikanavaisia ratkaisuja mainostajalle

Koko ruudun täyttävät mainosratkaisut toimivat yhtä hyvin brändillisissä kampanjoinnissa kuin taktisemmassa viestinnässä.

Lue lisää >

Hyödynnä Ilta-Sanomien displaymainonnan talvietu!

Lue lisää >

Houhouhou! Jouluetumme avulla tehoa videomainontaan!

Lue lisää >

Parempi osumatarkkuus takaa tehokkaammat tulokset – Sanomalta ainutlaatuisia GPS-kohdennustapoja mainostajalle

Mediakäyttö tapahtuu yhä enemmän liikkeessä. Mobiili valtaa osuutta digitaalisten sisältöjen käyttökanavana, samalla kun desktop siirtyy yhä enemmän työkäyttöön. Käytön kasvaessa vaatimukset mobiiliin räätälöidyn sisältöjen laadulle, mutta myös mainonnan kohdentamiselle nousevat.  Sanoma tarjoaa jatkossa mainostajille online-mainonnan alueellista kohdentamista GPS-sijaintiin perustuen, yksinoikeudella Suomessa.

Lue lisää >