Sanoma sopimus

Sanoma sopimus

Koska tulevaisuutta ei voi ennustaa, Sanoma Sopimus joustaa.

Moni toimiala on suuremman muutoksen kourissa kuin koskaan aiemmin. Samalla muuttuvat kuluttajien asenteet ja käyttäytymismallit. Muutosvauhdissa pysyminen edellyttää organisaatioilta kykyä oppia, muuttua ja haastaa totutut normit. Uudessa markkinoinnin mallissa on yhä tärkeämpää löytää oikea balanssi pitkän ja lyhyen tähtäimen toimenpiteiden välille. Me Sanomalla haluamme kehittää yhteistyötä kanssasi kohti syvempää kumppanuutta, jotta pystyt nopeasti reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin markkinointiviestinnän kentällä. Voit vuoden mittaan siirtää panostuksia mediaryhmästä toiseen. Oli kyse sitten tunnettuuden kasvattamisesta tai nopeaan kauppaan tähtäävästä toimenpiteestä, meiltä löytyy ratkaisu.

Solmi siis maan joustavin ja ketterin mediasopimus: Sanoma Sopimus ja ota heti sopimuksen hyödyt käyttöösi!

Kampanjoiden taustalla on aina liiketoimintasi tavoitteet. Ydintavoitteet toki pysyvät, mutta markkinointiviestinnän tavoitteita ja toimenpiteitä voi olla syytä tarkentaa oppien pohjalta vuoden mittaan. Tavoitteiden pohjalta kiteytetyt, yhdessä sovitut ja jaetut mittarit varmistavat, että prosessi kehittyy koko ajan. Sopimusmallimme takaa sen, että voit siirtää panoksia vuoden aikana mediaryhmästä toiseen.

Data mahdollistaa yhä monipuolisemmat kohdentamisen keinot ja luo näin pohjan yhä vaikuttavampaan mainontaan.  Ratkaisuillamme tavoitat kaikki suomalaiset. Saavutat kauttamme nopeasti suuren yleisön tai kohdennat haluamaasi kohderyhmään. Kohderyhmää ei kuitenkaan kannata supistaa liikaa – vaikka se teknisesti meiltä onnistuisikin.

Vaikutat turvallisessa ympäristössä. Viestin ja kohderyhmän kannalta oikea mediaympäristö tehostaa tutkitusti viestin vaikutusta.

Luovuus ja sisältöratkaisut vahvistavat brändisi erottuvuutta. Helpota arkea, inspiroidu yhteistyöstä.  Saat käyttöösi yhdellä briiffillä koko talon osaamisen. Meillä on innostunut tiimi asiantuntijoita suunnittelusta toteutukseen. Tiivis yhteistyö myös media- ja mainostoimistojen kanssa lisää tehokkuutta ja luo vaikuttavampia ratkaisuja.  Lupaamme olla luovia – meillä on vuosien kokemus luoda ja levittää kaupallisesti menestyviä ilmiöitä.

Kohdeyleisön tunteminen on yhä tärkeämpää sekä performance- että brändi markkinoinnissa. Meillä on vankka ymmärrys suomalaisten mediankäytöstä ja kehitämme jatkuvasti uusia dataan perustuvia mainosratkaisuja. Autamme tunnistamaan brändillesi parhaat keinot ja kanavat potentiaalisimman kohderyhmän tavoittamiseen.

Tilanteet muuttuvat nopeasti ja tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa. Kun pitää reagoida nopeasti, me autamme. Tarjoamme täysosumia välineestä riippumatta. Päätä itse, tavoitatko koko Suomen vai tietyn kohderyhmän Suomen kiinnostavimmissa medioissa. Sanoma Sopimus on ketterä, kattava ja joustava tapa varmistaa, että markkinointi-investointisi ovat pitkin vuotta siellä missä ne tuottavat eniten.

Varmista, että saavutat tavoitteesi. Sanoma Sopimus auttaa sinua läpi vuoden.

Ota yhteyttä