Sanoma sopimus

Nainen katsoo suoraan kameraan

Yrityksen ja brändin strategia on monivuotinen. Se on kuin kivijalka, jonka päälle rakennetaan asiakkaita houkuttelevia tiloja. Strategia määrittää yrityksen keskeisimmät tavoitteet, position, kohderyhmät sekä sen, miten tavoitteisiin päästään. 

Vuosisuunnittelun tarkoitus on toteuttaa tavoitteita yhden tilikauden aikana. Keskeiseen rooliin nousevat yleisöt ja heille suunnatut toimenpiteet tai kampanjat, jotka voivat olla tarkkaan etukäteen lukittuja tai nopealla temmolla tehtyjä. Sanoma Sopimus on Suomen monipuolisimman ja kattavimman mediatalon kehittämä yhteistyöehdotus markkinoijille.

Sanoma Sopimus tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteistyömme ydin on markkinoijan liiketoiminnallisissa tavoitteissa. Sanoma pystyy tarjoamaan tietoa, dataa ja yleisöjä juuri sinun brändillesi. Modernissa markkinoinnissa oleellista on notkeus ja nopeus. Suunnitelmia pitää pystyä muuttamaan jopa päivän varoitusajalla. Olemme Sanomalla siihen valmiita.

Tiivis yhteistyö lisää molemmin puolista ymmärrystä ja sitoutumista. Asiakkaamme menestys on Sanomalle elintärkeää. Kun tunnemme toisemme, osaamme tarjota oikeat resurssit ja työkalut. Jokainen asiakas haluaa juuri hänen tarpeisiinsa mietityn kokonaisuuden. Uskomme aktiiviseen yhteistyöhön. Otamme vastaan palautteita. Reagoimme.

Sanoma Sopimuksen hyödyt ovat kiistattomat. Moderni markkinoija pystyy nopeasti muuttamaan suunnitelmiaan tilanteen tai huomatun mahdollisuuden mukaan.

Kampanjoiden taustalla on aina liiketoimintasi tavoitteet. Ydintavoitteet toki pysyvät, mutta markkinointiviestinnän tavoitteita ja toimenpiteitä voi olla syytä tarkentaa oppien pohjalta vuoden mittaan. Tavoitteiden pohjalta kiteytetyt, yhdessä sovitut ja jaetut mittarit varmistavat, että prosessi kehittyy koko ajan. Sopimusmallimme takaa sen, että voit siirtää panoksia vuoden aikana mediaryhmästä toiseen.

Data mahdollistaa yhä monipuolisemmat kohdentamisen keinot ja luo näin pohjan yhä vaikuttavampaan mainontaan.  Ratkaisuillamme tavoitat kaikki suomalaiset. Saavutat kauttamme nopeasti suuren yleisön tai kohdennat haluamaasi kohderyhmään. Kohderyhmää ei kuitenkaan kannata supistaa liikaa – vaikka se teknisesti meiltä onnistuisikin.

Vaikutat turvallisessa ympäristössä. Viestin ja kohderyhmän kannalta oikea mediaympäristö tehostaa tutkitusti viestin vaikutusta.

Luovuus ja sisältöratkaisut vahvistavat brändisi erottuvuutta. Helpota arkea, inspiroidu yhteistyöstä.  Saat käyttöösi yhdellä briiffillä koko talon osaamisen. Meillä on innostunut tiimi asiantuntijoita suunnittelusta toteutukseen. Tiivis yhteistyö myös media- ja mainostoimistojen kanssa lisää tehokkuutta ja luo vaikuttavampia ratkaisuja.  Lupaamme olla luovia – meillä on vuosien kokemus luoda ja levittää kaupallisesti menestyviä ilmiöitä.

Kohdeyleisön tunteminen on yhä tärkeämpää sekä performance- että brändi markkinoinnissa. Meillä on vankka ymmärrys suomalaisten mediankäytöstä ja kehitämme jatkuvasti uusia dataan perustuvia mainosratkaisuja. Autamme tunnistamaan brändillesi parhaat keinot ja kanavat potentiaalisimman kohderyhmän tavoittamiseen.

Tarjoamme täysosumia välineestä riippumatta. Päätä itse, haluatko tavoittaa koko Suomen vai tietyn kohderyhmän Suomen kiinnostavimmissa medioissa. Sanoma Sopimus on ketterä, kattava ja joustava tapa varmistaa, että markkinointi-investointisi ovat pitkin vuotta siellä, missä ne tuottavat eniten.

Varmista, että saavutat tavoitteesi. Sanoma Sopimus auttaa sinua läpi vuoden.

Ota yhteyttä