Tarvitsetko tukea bisnespäätöksissä? Tutustu vuosihoroskooppiisi tai solmi Sanoma Sopimus.

Vuonna 2017 vesimiehen bisnesvainu toimii kuin skotlanninterrierillä. Kaloja kehotetaan olemaan se ensimmäinen kala sinisen meren strategiassaan. Oinaille puolestaan ennustetaan turbulenssia työminän sekä yrityksen vuosikelloon.

Jos sinusta silti vielä tuntuu, ettei kristallipallo ole täysin kirkas, tee Sanoma Sopimus.

Sanoma Sopimus - Kaupungin joustavin ja ketterin mediasopimus mainostajille

 

Joustoa, silloin kun sitä tarvitaan. Sopimusmallimme takaa sen, että voit siirtää panoksia vuoden aikana mediaryhmästä toiseen. Sanoma Sopimuksen kanssa voit reagoida muuttuvaan markkinaan nopeastikin.

Kohdenna – älä kutista. Sanoma tavoittaa kaikki suomalaiset. Kauttamme tavoitat nopeasti suuren yleisön tai kohdennat viestisi juuri sinulle sopivalle kohderyhmälle. 

Tehokkaimmat keinot puhutella. Sanomalla on vankka ymmärrys suomalaisten mediankäytöstä. Kehitämme jatkuvasti uusia luovia dataan perustuvia mainosratkaisuja. Onhan meillä vuosien kokemus luoda ja levittää kaupallisesti menestyviä ilmiöitä.

Helpota arkea, inspiroidu yhteistyöstä. Sanomalta saat käyttöösi ýhdellä briiffillä Suomen suurimman mediatalon osaamisen. Meillä on innostunut tiimi asiantuntijoita suunnittelusta toteutukseen. Tiivis yhteistyömme media- ja mainostoimistojen kanssa tarkoittaa tehokkuutta ja vaikuttavampia ratkaisuja.

Vaikuta turvallisessa ympäristössä. Sanoma julkaisee suomalaisten suosikkimedioita. Kotimaisen laatusisällön luotettavuus heijastuu tutkitusti positiivisesti mainostettavaan brändiin.
 

 

 

Vesimies 21.1.–20.2.

Saturnuksen kolmas neliörengas voimistaa auraasi koko vuoden. Laaksossa on tilaa ajatuksillesi. Tuo ne selkeästi esiin tai pidä ne omana tietonasi, valinta on sinun. Ilmassa on jännitettä, mutta se ei tällä kertaa liity sinuun. Satsaa rohkeasti ja vie ajankohtaista suunnitelmaasi eteenpäin. Bisnesvainusi toimii kuin skotlanninterrierillä.

Kalat 21.2.–20.3.

Ole se ensimmäinen kala sinisen meren strategiassasi. Neptunuksen jiiri tekee vuorovedestä otollisen esiintulollesi. Kasta varvas ja kahlaa mahdollisuuksiin, virta on suopea kahlaajalle. Se, mikä on painanut mieltäsi jää rannalle ja tulee selkiintymään konkreettisesti vuoden mittaan. Uudet markkinat odottavat löytäjäänsä ja sinulle tarjotaan Columbuksen kaukoputkea.

Oinas 21.3.–20.4.

Pluton tangentti Saturnukseen aiheuttaa turbulenssia työminäsi sekä edustamasi yrityksen vuosikelloon. Pauhaava aurinkotuuli realisoituu uhiksi ja mahdollisuuksiksi pirtaasi. Avaimet bisneslukkoon löydät työpisteesi pöytälaatikosta, kassakaapin avain on vain sinulla. Viime vuodesta asti hiertänyt kivi kengässä tulee hioutumaan tänä vuonna soikeaksi.

Härkä 21.4.–21.5.

Jääräpäiselle Härälle Uranuksen kajo näyttäytyy nyt vihdoin vahvana Merkuriuksen varjosta. Vaistosi kertoo toteuttamaan sen asian, joka sinulla on ollut jo pitkään mielessäsi. Osaat luovia yrityksesi menestykseen kolmannella vuosineljänneksellä, jos vain tahdot. Meri on sinulle suopea, jos vain seuraat Uranusmajakan valoa ja pidät merikartan lähettyvilläsi.

Kaksoset 22.5.–21.6.

Sinun on aika astua pois kaksosesi varjosta. Sen voima on hallitseva ajatustasi, koska Neptunuksen kehä on aktiivisimmillaan 2017. Jos onnistut karistamaan varjosi Orastavan Valon kukkuloille, tullaan paraneva vireesi laittamaan merkille sinulle läheisissä piireissä, ja yrityksesi tulee menestymään. Kunhan vain teet nyt sataprosenttisesti SEN jutun, jota olet ollut tekemässä jo viime vuodesta.

Rapu 22.6.–22.7.

Sisäisen soturisi peitsi on teroitettu Saturnuksen renkaissa. Minäsi on valmis. Sinun on aika tehdä se bisnespäätös, joka on pyörinyt mielessäsi jo useamman kuunkierron. Se antaa sinulle sisäisen voiman ja energiakentän, joka heijastuu lähipiiriisi töissä ja kotona. Seurauksena on hyviä asioita, mutta joudut myös samanaikaisesti huopaamaan muutaman vedon taaksepäin elämäsi vesillä.

Leijona 23.7.–22.8.

Kiinalainen Kukon vuosi heijastelee helttavaikutusta elämäsi seuraavaan ajanjaksoon. Markkinointivuosi tulee sujumaan pääpirteissään mallikkaasti, mutta välillä tulee jaksoja, jolloin mikään ei tunnu onnistuvan niin kuin olit suunnitellut. Silloin ajattele juuri sitä, mitä ajattelet nyt. Se helpottaa pääsemään takaisin positiiviseen pasaatituuleen, joka kantaa kaarnalaivasi seuraavalle bisnesmerelle.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hermeneuttinen kehä on voimallisesti läsnä, lähestyt totuutta monesta kulmasta. Et kuitenkaan usko pelkkään tieteeseen, sillä kauan tukahdutettu intuitiosi huutaa äänellä, jonka vain sinä kuulet. Päästä se ulos, Merkuriuksen Voima kantaa sen esimiestesi tietoisuuteen ja sinulle avautuu mahdollisuuksia, jotka voivat kantaa pitkällekin. Edustamallesi yritykselle on tie auki.

Vaaka 23.9.–23.10.

Olet pakkoraossa, joka laittaa punnitsemaan kahta vaihtoehtoa yrityselämässä. Älä soimaa siitä itseäsi, sillä se on tulosta Neptunuksen ja Pluton ratojen koherenssista. Jos päädyt vaihtoehtoon A, on siinä riskejä ja mahdollisuuksia. Vaihtoehto B taas on vastavuoroisesti täynnä mahdollisuuksia ja riskejä. Valinta on sinun, tee kuten sisimpäsi kertoo ja bisnesvaistosi sanoo.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Olet tarkkaillut tilannetta tarpeeksi kauan, on aikasi pistää ja iskeä. Kosmisen sfäärin muutokset ja mannerlaattojen liikkeet antavat sinulle raon, jossa voit käyttää siluurikaudelta kumpuavia vaistojasi. Tulos näyttää, olivatko pelimerkit oikealla värillä ja oliko tuloskortissasi oikea rivi. Pääasia, että sijoitat siihen ideaan, johon et ole aikaisemmin uskaltanut ryhtyä.

Jousimies 23.11.–21.12.

Syntyhetkelläsi Jupiter jahtasi Marsia ja Venus oli poissa tolaltaan. Siksi Nouseva Merkki on sinulla vahva kuin ikiroutainen äitimaa, joka kantaa joka askeleella. Luonteesi voima ohjaa sinua tekemään SEN bisnespäätöksen. Oletko valmis? Päätös ohjaa elämääsi, ja se elämä on vain ja ainoastaan omissa voimakkaissa käsissäsi.

Kauris 22.12.–20.1.

Uranuksen saapuessa merkkiisi ja ajaessaan Neptunuksen ulkokehälle sinulle avautuu näkymä sinuuteen, minuuden himmeämpään, mutta energiakentältään voimakkaampaan puoleen. Anna sen johdattaa sinua tekemään se suuri bisnespäätös, joka liittyy tulevaisuuteen ja edustamasi yrityksen menestykseen. Se tulee hyödyttämään sinua, lähipiiriäsi ja työnantajaasi.

 

 


Solmi kaupungin joustavin mediasopimus.

Me pystymme kenties parhaiten Suomessa kuljettamaan ihmisen läpi koko ostoprosessin – välillä olemme kiinni ostohetkessä, toisinaan lataamme brändiin vahvoja tunteita. Aina tarjoamme täysosumia, välineestä riippumatta. Päätä itse, tavoitatko koko Suomen vai juuri ne valitut, Suomen kiinnostavimmissa medioissa.
 
Ota yhteyttä ja varmista, että panoksesi ovat aina siellä, missä ne tuottavat eniten.