Hero-Invesdor.jpg

Case Invesdor

Tunnettuuden kasvattaminen

Keväällä 2019 alkanut Sanoma-yhteistyö on tuonut Invesdorin sijoituspalveluun merkittävästi uusia kävijöitä. Lisäksi rahoituskierroksella olevat kasvuyritykset ovat saaneet laajempaa tunnettuutta brändilleen.

Kampanjan tavoite

Case_6

Kampanjan tavoitteena on Invesdorin kohderyhmän laajentaminen piensijoittajiin sekä tietoisuuden kasvattaminen sijoitusmahdollisuuksista listaamattomiin yrityksiin.   

Toteutus

Kampanja on toteutettu monikanavaisena Helsingin Sanomissa ja sekä kohdistettuna digikampanjana Sanoman verkostossa.

Kampanjan tulokset

Invesdor-kollaasi.jpg

Niissä osakeanneissa, joissa Sanoma-yhteistyö on ollut mukana, liikenteestä noin 20−30 % on tullut Sanoman kanavista. Sanoman mediat ovat toimineet näiden osakeantien merkittävimpänä tunnettuuden ja siten liikenteen rakentajana. Suurin osa rahoituskierroksista on edennyt tavoitteiden mukaisesti.

Esimerkiksi kuopiolaisen ruokapalveluyritys KomeroFoodin osakeanti Invesdorissa keräsi 480 000 euroa 273 sijoittajalta, ja KomeroFoodin jälleenmyyjien määrä kasvoi huhtikuussa 213 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna.

Case asiakkaan kommentti

”Sanoma-yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan kasvuyrityksille ammattimaista markkinointiapua. Sanoman medioiden avulla kasvuyritysten brändien tunnettuus saadaan kasvuun nopeasti. Yhteistyö Sanoman kanssa on sujunut erittäin hyvin. Invesdorin ja kohdeyhtiöiden omat tarpeet on aina otettu huomioon.”

Antti Kaihlanen, Chief Marketing Officer, Invesdor

Case yritys

Invesdor Group on eurooppalainen digitaalisen sijoittamisen ja rahoittamisen alusta eri kasvuvaiheissa oleville yrityksille aina startupeista suuriin konserneihin. Emoyhtiönsä Invesdor Oy:n kautta Invesdor Groupilla on sijoituspalvelutoimilupa, ja se tarjoaa laajan kattauksen digitaalisia rahoitusratkaisuja. Invesdor Groupilla on 50 000 rekisteröitynyttä käyttäjää yli 150 maasta, ja he ovat sijoittaneet yhteensä yli 130 miljoonaa euroa.

Lue lisää Sanoman ja Invesdorin yhteistyöstä