Satakunnan Kansa ja Satakunnan paikallismediat - Mainostajan artikkeli ja video

Mainostajan artikkeli ja video

Ole osa uutisvirtaa! Tuo oma sisältösi Satakunnan Kansan ja Satakunnan paikallismedioidemme verkkoon mainostajan artikkelilla tai videolla. Tarjoile vinkkejä arkeen, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaa tietoa.

Mainostajan artikkeli

Mainostajan artikkeli on oma sisältösivusi Satakunnan Kansan digipalveluiden uutisvirrassa.

Tarjoile asiakkaillesi hyödyllisiä vinkkejä, sykähdyttäviä elämyksiä tai muuta asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa tietoa sanoin, kuvin ja videoin omassa artikkelissasi. Artikkelin sisällön voit tuottaa itse tai voit myös hyödyntää sisällöntuottajamme ammattitaitoa.

Tunnetussa uutismediassa saat artikkelillesi valmiin yleisön: Mainostajan artikkeli julkaistaan osana uutisvirtaa median etusivulla sekä artikkelisivujen vaihtuvilla nostopaikoilla Kaupallinen yhteistyö -merkinnän kera. Artikkelisivu on responsiivinen, jolloin se on sulavasti käytettävissä kaikilla päätelaitteilla.

Saat pitävää dataa artikkelin yleisöstä ja voit jatkaa kampanjaa esimerkiksi kohdentamalla mainontaa artikkelin lukijoille.

mainostajan_artikkeli_1280x1280-600x600.png

Mainostajan video

Houkuttele, innosta ja opasta asiakkaita videolla uutisvirrassa.

Asiakkaan video julkaistaan Satakunnan Kansan tai paikallismedian  verkossa ja  sovelluksessa muiden sisältöjen joukossa. Katsojia ohjataan videon pariin uutisvirrassa automaattisesti vaihtuvilta nostopaikoilta.

Saat meiltä koko palvelun: ideoinnin, tuotannon, kampanjanaikaisen optimoinnin ja raportoinnin. Tuloksista saat pitävää dataa videon yleisöstä ja voit jatkaa kampanjaa esimerkiksi kohdentamalla mainontaa videon katsoneille.

Hinnasto

    SK_video_-600x600.png