Satakunnan Kansa – Liite- ja jakeluratkaisut

Liite- ja jakeluratkaisut

Oma liite Satakunnan Kansan välissä on näyttävä osa paikallista mediaa. Jakelu voidaan kohdistaa tarkasti haluamallesi alueelle.

Liitteet ja jakelu

Satakunnan Kansan painossa painetut ilmoitusliitteet ovat yleensä tabloidi- tai broadsheet- kokoisia. Liite voi olla irrallinen tai nidottu osaksi lehteä Uutiset tai Enemmän-osan keskiaukeamalle. Lehteen nidotussa liitteessä on minimissään neljä tabloidikokoista sivua. Myös muualla painettujen tuotteiden liitteistys on mahdollista.

Miksi liite?

Paras ajoitus: Kohdenna jakelu haluamallesi alueelle seitsemänä päivänä viikossa. Aamujakelussa muuta mainospostia on vähemmän.

Laadukas paperi: Sanoma Manu painaa liitteesi halutessasi sanomalehteä paksummalle ja vaaleammalle liitepaperille.

Tavoittavuus: Satakunnan Kansan lukijoissa korostuvat hyvin koulutetut, yli 40-vuotiaat ja hyvätuloiset satakuntalaiset. Paikallislehtien jakelussa tavoitat kohdennetusti haluamasi alueen asukkaat heille läheisessä mediassa.

Diginäkyvyys lisää tavoittavuutta: Paperinen liitteesi julkaistaan myös digitaalisena versiona Satakunnan Kansan näköislehdessä. Paperinen lehti yhdessä näköislehden kanssa tavoittaa 91 000 lukijaa yhdellä numerolla.

Lähde: KMT SL 2021, Kantar TNS Oy