Sanoma-Sopimus

Sanoma Sopimus joustaa myötä- ja vastoinkäymisissä

Aina voi shoppailla ja harrastaa lyhyempiä juttuja. Mutta syvällinen suhde, jossa molemmat tuntevat toisensa ja vaihtavat rohkeasti ajatuksia palvelee pitkässä juoksussa parhaiten. Yhteistyömme ydin on markkinoijan liiketoiminnallisissa tavoitteissa. Sen pohjalta ehdotamme Sanoma Sopimusta. Sanoma pystyy tarjoamaan tietoa, dataa ja yleisöjä juuri sinun brändillesi. Näinä päivinä oleellista on notkeus ja nopeus. Olemme Sanomalla siihen valmiita, koska haluamme olla Sinun luotettu nyt ja jatkossakin. 

Sanoma Sopimus on Suomen monipuolisimman ja kattavimman mediatalon kehittämä yhteistyöehdotus markkinoijille. Modernissa markkinoinnissa oleellista on notkeus ja nopeus. Suunnitelmia pitää pystyä muuttamaan nopeasti. Olemme Sanomalla siihen valmiita.

Tiivis yhteistyö lisää molemmin puolista ymmärrystä ja sitoutumista. Asiakkaamme menestys on Sanomalle elintärkeää. Kun tunnemme toisemme, osaamme tarjota oikeat resurssit ja työkalut. Jokainen asiakas haluaa juuri hänen tarpeisiinsa mietityn kokonaisuuden. Uskomme aktiiviseen yhteistyöhön. Otamme vastaan palautteita. Reagoimme.

Sanoma Sopimuksen hyödyt ovat kiistattomat. Moderni markkinoija pystyy nopeasti muuttamaan suunnitelmiaan tilanteen tai huomatun mahdollisuuden mukaan.

Kampanjoiden taustalla on aina liiketoimintasi tavoitteet. Ydintavoitteet toki pysyvät, mutta markkinointiviestinnän tavoitteita ja toimenpiteitä voi olla syytä tarkentaa oppien pohjalta vuoden mittaan. Tavoitteiden pohjalta kiteytetyt, yhdessä sovitut ja jaetut mittarit varmistavat, että prosessi kehittyy koko ajan.

Kaikki kaupalliset kohtaamiset asiakassuhteen jokaiseen vaiheeseen. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Sopimusmallimme takaa sen, että voit siirtää panoksia vuoden aikana mediaryhmästä toiseen.

Data mahdollistaa yhä monipuolisemmat kohdentamisen keinot ja luo näin pohjan yhä vaikuttavampaan mainontaan.  Ratkaisuillamme tavoitat kaikki suomalaiset. Saavutat kauttamme nopeasti suuren yleisön tai kohdennat haluamaasi kohderyhmään. Kohderyhmää ei kuitenkaan kannata supistaa liikaa – vaikka se teknisesti meiltä onnistuisikin.

Vaikutat turvallisessa ympäristössä. Viestin ja kohderyhmän kannalta oikea mediaympäristö tehostaa tutkitusti viestin vaikutusta.

Luovuus ja sisältöratkaisut vahvistavat brändisi erottuvuutta. Helpota arkea, inspiroidu yhteistyöstä.  Saat käyttöösi yhdellä briiffillä koko talon osaamisen. Meillä on innostunut tiimi asiantuntijoita suunnittelusta toteutukseen. Tiivis yhteistyö myös media- ja mainostoimistojen kanssa lisää tehokkuutta ja luo vaikuttavampia ratkaisuja.  Lupaamme olla luovia – meillä on vuosien kokemus luoda ja levittää kaupallisesti menestyviä ilmiöitä.

Kohdeyleisön tunteminen on yhä tärkeämpää sekä performance- että brändi markkinoinnissa. Meillä on vankka ymmärrys suomalaisten mediankäytöstä ja kehitämme jatkuvasti uusia dataan perustuvia mainosratkaisuja. Autamme tunnistamaan brändillesi parhaat keinot ja kanavat potentiaalisimman kohderyhmän tavoittamiseen.

Tarjoamme täysosumia välineestä riippumatta. Päätä itse, haluatko tavoittaa koko Suomen vai tietyn kohderyhmän Suomen kiinnostavimmissa medioissa. Sanoma Sopimus on ketterä, kattava ja joustava tapa varmistaa, että markkinointi-investointisi ovat pitkin vuotta siellä, missä ne tuottavat eniten.

Varmista, että saavutat tavoitteesi. Sanoma Sopimus auttaa sinua läpi vuoden.