suomen-suurin-viihdetalo-3840-x-1280

Suomen suurin viihdetalo esittää: viihteen ja markkinoinnin liitto

Mediankäyttö muuttuu, mutta yksi asia on varmaa: hyvälle viihteelle on aina tilausta. Me ihmiset tarvitsemme viihdettä kohotaksemme arjen yläpuolelle. Viihde rentouttaa. Se tuo kaivattua vaihtelua ja ilon hetkiä elämäämme. Se synnyttää ilmiöitä ja antaa puheenaiheita. Kukapa meistä voisi elää ilman viihdettä? Viihteen avulla voimme olla osana uusia maailmoja, näkökulmia, yhteisiä kokemuksia ja suuria tunteita.

Markkinoijalle viihde tarkoittaa mahdollisuutta saada tähtipölyä tuotteen tai palvelun ympärille. Parhaat markkinointiteot ovat viihdettä itsessään ja omina teoksinaan tekevät maailmasta hitusen paremman paikan. Hyvät tarinat jäävät elämään ja ovat aito syy kiinnostua brändistä ja sitoutua siihen.

Aina tulee sanomista LIVE: Suomen suurin viihdetalo on Sanoma Median 19.11.2020 markkinointialan yhteistyökumppaneilleen järjestämä tilaisuus.

Katso tilaisuuden tallenteet

 

Viihteen ja populaarikulttuurin merkitys suomalaisille

Kari Laakso ja Karri Ahonen avaavat strategiaa, jolla saavutettiin asema Suomen suurimpana viihdetalona.  

Lue yhteenveto keskustelusta

 

Brändit, viihde ja brändiviihde 

Jyrki Poutanen, TBWA Helsinki, ja Piia Lähteenmäki, Sanoma, puhuvat yhteistyön, luovuuden ja tarinankerronnan merkityksestä viihteen maailmassa.

Lue yhteenveto keskustelusta

 

Case Genelec: Brändiviihdettä markkinointistrategian ytimestä

Sami Mäkinen kertoo Genelecin ja Voice of Finlandin monivuotisesta yhteistyöstä.

Lue yhteenveto keskustelusta 

Ohjelma

Jaajo-1080x1080.png

 

Webinaarin isäntänä
Jaajo Linnonmaa

Kari Laakso.jpg

Kari Laakso

President, Nelonen Media

Viihteen kummisetä Kari Laakso ollut tärkeässä roolissa Sanoman nousussa Suomen suurimmaksi viihdetaloksi. Hän ei ainoastaan tavoittele tähtiä vaan tekee niitä. Karin napakalla johdolla ja varmalla maulla tarjotaan unohtumattomia elämyksiä suomalaisille kuluttajille monikanavaisesti Helsingistä Nuorgamiin.

Karri Ahonen.jpg

Karri Ahonen

Director, Solutions, Sanoma B2B

Markkinoinnin moniottelija Karri Ahonen vastaa Sanoman B2B-tuotteistuksesta, markkinoinnista ja insightista. Nelosen entisenä myyntijohtajana ja viihteen suurkuluttajana hän etsii ja löytää viihteestä aina kaupallisen kulman, joilla autetaan suomalaisia markkinoijia menestymään tänään ja huomenna.

Jyrki Poutanen.jpg

Jyrki Poutanen

Chief Creative Officer \ Partner, TBWA\ Helsinki

Jyrki Poutanen on moneen kertaan alan tärkeimmät palkintopöydät putsannut luova johtaja, jonka töitä leimaa tyypillisesti vahva yhteiskunnallinen kantaaottavuus ja merkityksellisyys. Jos joku tässä maassa osaa ilmiöittää markkinointiteot meitä kaikkia koskettavaksi viihteeksi, niin Jyrki!

Piia Lähteenmäki.jpg

Piia Lähteenmäki

Head of Creative, Sanoma Media Finland

Dataa, yleisöä ja sisältöjä menestyksekkäästi käyttävä Piia Lähteenmäki luo markkinoijille tähtipölyä, kimallusta ja toimivia tarinoita. Piia syttyy asiakkaiden haasteista ja onnistuu yllättämään kerta toisensa jälkeen rohkeudellaan ja luovuudellaan.

Sami-Genelec.jpg

Sami Mäkinen

Business Manager – AV Installation, Genelec

Kun ääni ratkaisee, vannoutunut audiotaituri Sami hoitaa hommat. Näin myös markkinoinnissa. Vuosien yhteistyö Voice of Finlandin kanssa on esimerkillinen markkinoinnillinen uroteko, joka hakee pitkäjänteisyydessään ja tuloksellisuudessaan vertaistaan. Genelecin myynti ja tunnettuus ovat nousseet vuosi vuodelta brändiviihteen ansiosta.