Vaalitilaisuus Pirkanmaan kuntavaaliehdokkaille

Vaalit-Hero.jpg

Vaalitilaisuus Pirkanmaan kuntavaaliehdokkaille

Katso tallenne 3.2. järjestetystä tilaisuudesta

Oman lähialueen asiat vaikuttavat arkeemme kaikkein eniten. Huhtikuussa äänestetään kuntavaaleissa ja valitaan valtuutetut seuraavalle nelivuotiskaudelle. Poikkeuksellisena vaalikeväänä valituksi tulemiseen vaikuttavat isojen teemojen rinnalla ne tavat ja kanavat, joilla aktivoidaan äänestäjät.

Mitä Aamulehdessä, KMV-lehdessä, Nokian Uutisissa, Valkeakosken Sanomissa ja Tyrvään Sanomissa, puhutaan vaaleista ja vaaliteemoista? Mitä ehdokas itse voi kirjoittaa ja mitä ei? Miten saada näkyvyyttä ja kohdata ihmiset nyt, kun se kasvokkain ei ole mahdollista?

Pirkanmaan kuntavaaliehdokas!

Sanoman alueellinen vaalitilaisuus järjestettiin verkossa keskiviikkona 3.2.
Katso tilaisuuden tallenne tästä:

Ohjelma

Toimittajat kertovat millaisia kuntavaalijuttuja maakunta- ja paikallismediassa tehdään ennakkoon, mitä on tarjolla vaalipäivänä ja mitkä ovat vaaliuutisoinnin tasapuolisuuteen liittyvät periaatteet. Samalla esitellään Sanoman maksuton vaalikone Aamulehden, KMV-lehden, Nokian Uutisten, Valkeakosken Sanomien ja Tyrvään Sanomien sivuilla, siihen jokaisen ehdokkaan kannattaa vastata. Lisäksi kerromme miten suuri yleisö tavoitetaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti perinteisin tai monimediallisin keinoin.

Medioidemme päivätavoittavuudet

Aamulehti 234 000
Moro 192 000
Valkeakosken Sanomat 18 000
Tyrvään Sanomat 15 800
Nokian Uutiset 15 000
KMV-lehti 12 400
Jämsän Seutu 14 800

Lähde: KMT 2020

Pirkanmaan kuntakokoomat

Aamulehden toimitus kiertää keväällä 2021 Pirkanmaan kunnissa perinteisen Aamulehden kuntakiertueen tiimoilta. Kiertueen aikana toimitus nostaa esille kunnan tärkeimmät vaaliteemat, tulevat päätökset, vaaliasetelmat ja faktatietoa valtuustosta sekä muita kunnan ajankohtaisia asioita. Katso kuntakokoomien aikataulu ja hinnat >

Tutustu vaalimainonnan ratkaisuihin