Vaalitilaisuus Satakunnan kuntavaaliehdokkaille

Vaalit-Hero.jpg

Vaalitilaisuus Satakunnan kuntavaaliehdokkaille

Katso tallenne 4.2. järjestetystä tilaisuudesta.

Oman lähialueen asiat vaikuttavat arkeemme kaikkein eniten. Huhtikuussa äänestetään kuntavaaleissa ja valitaan valtuutetut seuraavalle nelivuotiskaudelle. Poikkeuksellisena vaalikeväänä valituksi tulemiseen vaikuttavat isojen teemojen rinnalla ne tavat ja kanavat, joilla aktivoidaan äänestäjät.

Mitä Satakunnan Kansassa ja maakunnan paikallislehdissä puhutaan vaaleista ja vaaliteemoista? Mitä ehdokas itse voi kirjoittaa ja mitä ei? Miten saada näkyvyyttä ja kohdata ihmiset nyt, kun se kasvokkain ei ole mahdollista?

Satakunnan kuntavaaliehdokas!

Satakunnan Kansan ja Sanoman alueellinen vaalitilaisuus järjestettiin torstaina 4.2. virtuaalisesti.

Katso tilaisuuden tallenne tästä:

Ohjelma

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi ja uutispäällikkö Kaisa Ylhäinen kertovat millaisia kuntavaaliuutisia maakunta- ja paikallislehdissä tehdään ennakkoon, mitä on tarjolla vaalipäivänä ja mitkä ovat vaaliuutisoinnin tasapuolisuuteen liittyvät periaatteet. Samalla esitellään Satakunnan Kansan maksuton vaalikone, johon jokaisen ehdokkaan kannattaa vastata. Lisäksi kerromme miten suuri yleisö tavoitetaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti perinteisin tai monimediallisin keinoin.

Satakunnan medioidemme tavoittavuudet

Satakunnan Kansa 101 000 / päivä
Porilaine 77 000 / julkaisu
Kankaanpään Seutu 13 600 / julkaisu
Sydän-Satakunta 12 500 / julkaisu
Merikarvia-lehti 5 800 / julkaisu

Kuntateemat 2021

Satakunnan Kansa nostaa kevään 2021 kuntateemoissa esiin eri kuntien puheenaiheita kuntavaaleista muihin ajankohtaisiin aiheisiin. Katso kuntateemojen aikataulu ja hinnat >

Tutustu muihin vaalimainonnan ratkaisuihin