TV- ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa

TV- ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa

TV- ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa -tutkimus: kotimaiset netti-TV-palvelut ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti

Tiesitkö, että TV-yhtiöiden sisältöjä katsoo 94 prosenttia suomalaisista? Tai että iso ruutu on ylivoimaisesti suosituin päätelaite TV- ja videosisältöjen katsomiseen?

Yllätyitkö? Testaa, millainen TV-tietäjä olet >

Sanoman teettämän tuoreen tutkimuksen* mukaan kotimaiset netti-TV-palvelut ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti. Vaikka suomalaiset käyttävät yhä useampaa palvelua TV- ja videosisältöjen kulutukseen, ei television katsominen merkittävästi vähene. Live-katselu on edelleen suosituin tapa kuluttaa TV-sisältöjä, ja uusien palveluiden käyttö lisää liikkuvan kuvan kokonaiskulutusta.

Tutkimuksen tulokset ovat nyt käytettävissäsi. Pääset lataamaan TV ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa -tutkimuksen tuloskoosteen tämän sivun lopusta.

Lue myös: Live-katselu on edelleen suosituin tapa kuluttaa TV-sisältöjä >

78 % ajankäytöstä TV-yhtiöiden sisältöjen parissa

78 % liikkuvan kuvan seuraamiseen käytetystä ajasta kuluu TV-yhtiöiden sisältöjen parissa

Eri palvelujen osuus kokonaisajasta, %

TV nyt ja tulevaisuudessa osuudet

TV-testi

Testaa, millainen TV-tietäjä olet!

Oletko perillä TV-mainostamisen uusista tuulista ja viimeaikaisesta kehityksestä? Tunnetko jo TV:n puolestapuhujan Les Binet’n ja hänen kattavat analyysinsa? Testaa ja katso, kuinka perillä TV-mainostamisesta olet.

Tee testi
 

TV-testi kuva

Lataa tutkimuksen päätulokset

Täyttämällä yhteystietosi saat sähköpostiisi päätulokset TV ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa -tutkimuksesta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

*Televisio ja videopalvelut nyt ja tulevaisuudessa -tutkimuksen tavoitteena oli selvittää suomalaisten TV- ja videopalvelujen katselutapoja  ja käyttöä eri päätelaitteilla. Osin samanlainen tutkimus toteutettiin 2013, 2015, 2017 ja 2018. Eri vuosien tuloksia vertaillaan toisiinsa soveltuvin osin. Tutkimus toteutettiin TNS Forum vastaajakannassa, josta poimittiin edustava otos 15–69-vuotiaista suomalaisista. Vastaajia oli yhteensä yli 1 000. Data painotettiin vastaamaan kyseistä väestönosaa sukupuolen, iän ja asuinpaikan suhteen. Tutkimuksen toteutti Kantar TNS Oy Sanoma Media Finlandin toimeksiannosta maaliskuussa 2019.