Jim

Hyödynnä viihteen voima. Jimillä tavoitat viihteen ja realityn parissa rentoutuvat aktiivi-ikäiset kaupunkilaiset. Jimillä mainonta tavoittaa viikoittain 2,4 miljoonaa katsojaa ja tuo erityisesti kaupunkilaisia 25–44-vuotiaita kontakteja Nelonen Median TV-kokonaisuuteen.

Jim on viihteen ja realityn koti. Ohjelmatarjonta on täysin omanlainen sekoitus vahvaa kotimaista ja hittejä maailmalta pilke silmäkulmassa.

Tavoittavuus

  • Viikkotavoittavuus

    2,4 miljoonaa

  • Lähde: Tv-mittaritutkimus, H1 2016 (vkot 1-26)

Yhteystiedot

Katsojaprofiilit

  • Naiset ja miehet
  • 25-44 vuotta

TV-ohjelmisto

Jimin syksyssä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälisiä huippurealityja

Myytinräjäyttäjät on Jimin anarkistinen sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Ohjelmassa tehostemiehet Henkka ja Sami sekä täysin vailla itsesuojeluvaistoa oleva Sara Forsberg räjäyttelevät tunnettuja suomalaisia myyttejä vaaralliseksikin äityvien kokeiden myötä. Ohjelmassa selviää muun muassa, millainen pamaus tulee, kun 400-kiloinen kivi putoaa rekan lavalta 45 dynamiittikilon päälle? Poliisit 2017 jatkuu syksyllä uusin jaksoin. Syksyllä päästään seuraamaan Espoon, Porvoon, Kouvolan, Joensuun, Kuopion, Oulun, Vaasan, Turun ja Helsingin poliiseja. Kesäyössä poliisit kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeita jalkoja, neuvottelutaitoa, tunneälyä ja ronskia huumoria. Kommelluksiltakaan ei voida välttyä. Syksyllä nähdään myös Mad Cook Show'n kaikki alkuperäiset jaksot. Jim esittää suosittuja kansainvälisistä realitysarjoja kuten mm. Leijonan luola, MasterChef USA ja Rikkaiden panttilainaamo.

 

Nelonen Media TV-syksy 2017  


Kesällä Jim tarjoilee huippukattauksen realitynnälkäisille

Jim esittää kesäkuusta alkaen Selviytyjät 22. tuotantokauden jaksot sekä Madventures II ja III kaudet. Lisää  reality-viihdettä kesään tarjoavat mm. Katastrofitatuoinnit, Amerikan kovimmat keräilijät, New Yorkin tatuointitarinat, Kanadan rajalla ja Amerikan karmeimmat kokit.
 

 

Hinnat