Nelonen

Tavoita perheet ja muutosmyönteiset. Näy siellä mistä puhutaan. Nelonen median TV-kanavien suurimmalla on kiinnostavia, ostovoimaisia katsojia 3,6 miljoonaa silmäparia viikossa. Nelosella tavoitat mainosmyönteiset, ostovoimaiset ja -haluiset suomalaiset, jotka jakavat ja kommentoivat sisältöjä.

Tavoittavuus

  • Viikkotavoittavuus

    3,6 miljoonaa

  • Lähde: Tv-mittaritutkimus, H1 2016 (vkot 1-26)

Yhteystiedot

Katsojaprofiilit

  • POP < 50v
  • Perheellinen
  • Naiset ja miehet
  • 25-44 vuotta

TV-ohjelmisto

Nelosen kevät on täynnä laatuviihdettä ja draamaa

Nelonen Median kevät on todellinen Napakymppi.  Maamme ykköstähdistä koostuva perhemme kasvaa, kun suosikkinäyttelijä Jussi Vatanen nähdään ensimmäistä kertaa Nelosella jännittävässä ja hauskassa Pallon ympäri -ohjelmassa. Aku Hirviniemi palaa ruutuun pitkän tauon jälkeen joukkueenjohtajan rooliin viihdyttävässä uutuusohjelmassa Kuplassa, jossa panelistitiimit pureutuvat sosiaalisen median maailmaan. Ohjelman puheenjohtajana nähdään Henkka HyppönenEllen Jokikunnaksen juontama Tähän aikaan ensi vuonna on ällistyttävä ohjelma suurista unelmista ja elämänmuutoksista. Ohjelman herkullinen idea on siinä, että vuoden aikana tapahtunut edistys nähdään silmänräpäyksessä.
 

Suurta viihdettä koko perheelle

Keväällä maailman suurimpiin ja tunnetuimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluvassa Selviytyjät -sarjassa 16 tunnettua julkisuuden henkilöä viedään selviytymään luonnon armoille. Lisäksi suurin ja kaunein laulukilpailu The Voice of Finland  esittelee upeimmat lahjakkuudet. Uutena tähtivalmentajana nähdään Toni WirtanenHaluatko miljonääriksi?  -ohjelmassa jahdataan jälleen miljoonavoittoa uusin jaksoin. Myöhemmin keväällä ruudut valloittaa uusi Vain elämää -kausi, joka kuvataan tuttuun tapaan Espanjassa, Mondan jylhässä linnassa.  
 

Tutut suosikit jatkavat uusilla jaksoilla

Someyleisön suursuosikki Temptation Island Suomi uudistuu ja luvassa on yhä enemmän "grillausta" ja uudenlaisia treffejä sekä myös toivottu extra-ohjelma. Leijonan luola palaa kanavalle ja leijonat  etsivät nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat sijoittaa omia rahojaan.  Jyrki Sukula pistää Kuppilat kuntoon -sarjassa säpinää ravintoloihin muun muassa Espanjan Aurinkorannikolla ja Lapissa. Jyrkiltä ei jää myöskään huomaamatta pääkaupunkiseudun klassikkoravintolat. Supersuositun Kadonneen jäljillä -ohjelman toinen tuotantokausi nähdään alkuvuodesta Nelosella. Arman Alizadin palkittu Pohjantähden alla tuo esille suomalaisten arjen sankareiden työtä. Jaksoissa Arman tarkastelee suomalaista yhteiskuntaa kymmenen eri ammatin kautta.  Madventures-miehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff palaavat ruutuun, kun kulttisuosioon nousseen Mad Cook Show’n toinen tuotantokausi pärähtää käyntiin Nelosen keväässä. Huutokauppakeisari tekee muikeimmat kaupat sekä  10-vuotisjuhlaansa viettävä Poliisit hemmottelee katsojia erikoisjaksoilla. Napakymppi siirtyy tekemään amorin työtä sunnuntai-iltaan ja Suomen hauskin tavis hykerryttää torstaisin. Yleistieto kukkii ja huumorin kukka on koetuksella - vai toisin päin? Se selviää sarjoissa Heikoin lenkki  ja Hyvät ja huonot uutiset, jotka viihdyttävät jälleen keväällä. 
 

Nelonen esittää suorana lähetyksenä lauantaina 3. helmikuuta järjestettävän Emma-gaalan. Lavalla nähdään kotimaisen musiikin ehdottomat kärkinimet ja niputetaan yhteen upea musiikkivuosi 2017. Kevät tarjoaa myös leffojen ystäville laadukkaan kattauksen joka viikko.