Videomainonnan uusi ostotapa

Videomainonnan uusi ostotapa

Videomainos vaikuttaa parhaiten, kun se katsotaan loppuun asti

Jotta videomainos voi vaikuttaa katsojaan toivotulla tavalla, se pitää nähdä kokonaan.  Toivotun brändivaikutuksen aikaansaamiseksi tärkein videomainonnan mittari on loppuun katsottu video. Tällä on sekä pitkä- että lyhytkestoisia vaikutuksia brändiin.


Me Sanomalla takaamme, että maksat vain loppuun asti katselluista videomainoksista

Elokuusta 2018 lähtien maksat vain videokontakteista, jotka ovat katsoneet mainoksesi loppuun asti. Tämä, yhdessä luotettavan premium-videoympäristömme kanssa, tekee meistä markkinoiden luotettavimman mainoskumppanin, myös videomainonnassa.

Videomainosten loppuun asti katselu taataan Ruutu Premiumissa ja Ruutu Videoverkostossa. Ohjemallisesti ostetuista videomainoksista emme voi teknisistä syistä antaa samaa lupausta, joten laskemme ohjelmallisesti ostettujen videomainosten hintoja taataksemme asiakkaalle yhtä suuren hyödyn ostotavasta riippumatta.

Videomainonnan uutta ostotapaa voi hyödyntää 13.8.2018 jälkeen alkavissa kampanjoissa.

Instream- ja Outstream-videomainonnan päivitetyt hinnat >

Kysy lisää myyjältäsi tai ota yhteyttä.

Esimerkki videomainonnan vaikuttavuudesta

Jotta videomainos voi vaikuttaa katsojaan toivotulla tavalla, pitää se nähdä kokonaan.

Katso mainosvideomme, josta on leikattu loppu pois (ensimmäisenä) ja vertaa sitä viereiseen videoon joka näytetään kokonaan. Brändivaikutus voi olla varsin erilainen riippuen siitä näkeekö asiakkaasi koko videon vai vain osan siitä.