poikkeusaika.jpg

Markkinaosuudet ovat nyt jaossa. Brändisi on aika näkyä, kuulua ja tehdä vaikutus.


Kuuntele, keskity, ole läsnä.

Markkinoinnin tehtävä näinä aikoina on elvyttää kysyntä. Suomalaisia yhdistää nyt halu auttaa toinen toistaan niin yksilö- kuin yritystasolla. On vastavuoroisuuden aika. Kokeilevat ideat, tunneäly, ajankohtaisuus ja räätälöidyt palveluratkaisut herättävät kiinnostusta.

Parempi on, että brändistäsi puhutaan kuin että se unohdetaan. Tiivis yhteydenpito asiakkaisiin eri kanavissa ratkaisee tämän päivän ja huomisen voittajat. Luottamus ja yhteistyö ovat välttämättömiä uudelleenrakentamisen vaiheessa.

Näin poikkeuksellisina aikoina osa yrityksistä näkyy, kuuluu ja nousee.  Ne kaappaavat markkinaosuutta, mikä siivittää menestystä vielä pitkään. Tämän ovat monet aikaisemmat haasteelliset ajat todentaneet. 

Ideat toimivat kuin pandemia, mutta niiden seuraukset ovat päinvastaiset. Ne eivät tuhoa vaan luovat uutta elämää ja ajattelua. Parhaat ideat muuttavat maailmankuvaamme, sitä miten valitsemme elää. Ollaan aktiivisia, ideoidaan yhdessä ja noustaan yhteistyöllä. Nyt on sen aika.

Markkinointi on merkityksellisempää kuin koskaan aikaisemmin.

Ota yhteyttä

Tuomas-AiristoTuomas Airisto
Kaupallinen johtaja, Sanoma B2B
tuomas.airisto@sanoma.com

Sanoma digi

Dynaaminen mainonta taipuu ketterästi tilanteeseen sopivaksi ja mahdollistaa nopeat kokeilut. Varioi viestisi sisältöä eri konteksteihin sopivaksi tai personoi myynnissä oleva valikoimasi kohderyhmien mukaisesti. Aloita dynaaminen mainonta ja kaappaa markkinaosuuksia.

Lue lisää

Sanoma uutismedia

Löydä uutismedian voima. Tutustu esimerkiksi pääkaupunkiseudun tehokkaimpaan kaupantekijään – HS Tehopakettiin, joka tavoittaa jopa 70% alueen talouksista.

Lue lisää

Sanoma TV

Televisiossa yrityksesi näkyy ja kuuluu – ja tekee vaikutuksen tunnetasolla. Oli kyse sitten pidemmän aikavälin tavoitteesta tai tarpeista saada aikaan nopeaa kauppaa, TV-mainonta on oikea ratkaisu. Se saa asiakkaasi liikkeelle.

Lue lisää

background_yellow.jpg

”Onneksi suurella osalla yrityksistä on rohkeutta investoida ja rakentaa tulevaisuutta, markkinoida.”

– Pauli Aalto-Setälä, konsernijohtaja, Dentsu, journalisti ja tietokirjailija

Ajankohtaista sisältöä

Keräsimme alle omaa ja ulkopuolista sisältöä, jonka uskomme tukevan meitä markkinoijia erikoisena aikana. Toivomme, että tästä on apua ja ideoita työhösi.
 

Markkinointia poikkeusaikana

Kokkikartano_saastopankki_telia_sok.png

#yhdessäeteenpäin

Hyvä markkinoija, nyt on aika kertoa brändisi tarina. #yhdessäeteenpäin on sarja tarinamuotoisia mainoksia, joissa yritykset kertovat omista inspiroivista tarinoistaan tai teoistaan. Nämä kumppanit lähtivät jo mukaan.

Lue lisää

 

  

Ota yhteyttä

Mietitään sinulle paras mahdollinen ratkaisu kriisin aikana ja sen jälkeen.

Ota yhteyttä

Lukulinkkejä

Marketing Week

Marketing Weekin seuranta markkinointiyhteisön reagoinneista koronakriisin asettamiin haasteisiin.

Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Networkin helposti pureksittavia näkökulmia siihen, miten navigoida myrskyn läpi.

AdAge

AdAgen päivittyvä lista brändien keinoista reagoida poikkeustilanteeseen.

Google

Google Maps -dataan perustuva raportti suomalaisten liikkumisesta alueittain.

Harvard Business Review

Harvard Business Review’n artikkeleita ja podcasteja johtamisesta ja työskentelystä pandemian aikana. Linkin takana mm. vinkkejä etäjohtamiseen sekä aikaisia oppeja Kiinasta.

Kantar

Kantarin näkemyksiä koronan vaikutuksesta brändiin ja sen tulevaisuudennäkymiin. Linkin takana mm. COVID-19 checklist brändeille sekä webinaarisarja siitä, mitä keinoja brändit ovat Britanniassa ottaneet käyttöönsä selviytyäkseen kriisistä.

ThinkTV

Australian ThinkTV:n kattava kokoelma eri lähteissä julkaistuja, kriisiajan markkinointia käsitteleviä kirjoituksia.