Get tomorrow 2019

TULOSSA: Get tomorrow 2.10. Finlandiatalossa

Get tomorrow

2.10.2019 klo 8–14
Finlandia-talo, Mannerheimintie 13

#gettomorrow
#ainatuleesanomista

Get tomorrow on Sanoma Media Finlandin B2B-kumppaneiden ja asiakkaiden markkinointijohdolle tarkoitettu kutsuvierastilaisuus. Sanoma pidättää oikeuden valita tilaisuuden osallistujat.

Varaa kalenterista! Agenda ja kutsut kutsuvieraille tulossa elokuussa.

Tule kuulemaan, mistä huomenna tulee sanomista

Markkinointi on kehtaamislaji. Ne brändit, joilla on uskallusta tehdä jotain niin merkityksellistä ja vaikuttavaa, että siitä syntyy keskustelua, saavat kuluttajien huomion. Ihmiset ostavat sitä, mistä puhutaan. Harmaat ja tylsät jäävät valitettavasti ilman seuraa.

Get tomorrow:n tarkoitus on saada sinut inspiroitumaan ja  antaa sinulle energiaa, jotta voit tehdä jotain ainutlaatuista. Rohkenemme väittää, että tämän vuoden kattaus ja sisältö jättävät sinuun jäljen. Maailmanluokan puhujat ovat valmistautuneet jakamaan oppejaan siitä, miten tehdään vaikuttavia ja tuloksellisia menestystarinoita. Kuten tilaisuuden luonteeseen kuuluu, myös tulevaisuuden keskeisimpiä muutostrendejä raotetaan.

Erinomainen markkinointi on persoonallista. Siinä näkyy tekijöiden kädenjälki. Tervetuloa hakemaan näkemyksiä ja ideoita, joita voit tiimisi kanssa vapaasti jakaa ja luoda omannäköiseksi. Meidän missiomme Sanomalla on nostaa suomalaisen markkinoinnin tasoa entisestään. Uskomme, että tämän tavoitteen jakavat kaikki tilaisuuteen ilmoittautuvat.