Alueellinen mainonta

Alueellinen mainonta

Niin paikallinen tai valtakunnallinen kuin haluat

Sanoma Digiratkaisujen ansiosta viestisi löytää asiakkaasi ja asiakkaat löytävät tuotteesi. Kampanjasi voi olla äärimmäisen paikallinen, alueellinen tai valtakunnallinen.

Sanoman digitaalinen verkosto

Sanoman digitaalisella verkostolla tavoitat jokaisella markkina-alueella yli 65 % väestöstä. Yhdistettynä paikalliseen sanomalehteen tavoittavuudet ovat jopa 90 % luokkaa.

Sanoman digitaalinen verkosto on yksin ja yhdessä paikallisen sanomalehden kanssa tehokkain mediayhdistelmä koko maassa.

 

Mediankäyttö muuttuu, myös paikallisella tasolla

Digin käyttö yleistyy niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Tämä tuo lisää haasteita myös alueellisille mainostajille, joille digitaalisen mainonnan tehokas kohdentaminen on entistäkin tärkeämpää.

Helpottaaksemme paikallisten mainostajien arkea olemme kehittäneet uusia kustannustehokkaita digitaalisia kohdennustuotteita, jotka palvelevat erityisesti heitä.

Tutustu kohdennustuotteisiin

 

Parempi osumatarkkuus takaa tehokkaammat tulokset

Sanoman digitaalisen mainonnan kohdentaminen on uniikkia ja tarkinta Suomessa, koska se perustuu IP-osoitteen sijaan käyttäjän GPS-sijaintiin. GPS-sijaintia hyödyntävä mainonta tavoittaa sinulle sopivimmat kohdeyleisöt juuri siltä alueelta mistä heitä tavoittelet - näin vältytyt hukkakontakteilta ja alueellisen mainontasi teho on taattua.
 
Sanoma kerää GPS-dataa mm. suomalaisten suosituimmista sovelluksista ja sivustoista, joita käytettään ympäri maan.

Paikkakunnat

Uusimaa

Sanoman digitaalisella verkostolla tavoitat yli 80 % uusimaalaisista kuluttajista.

Medioiden peitto Uudellamaalla

Lähde: TNS Atlas tammi-kesäkuu 2017, paikallinen lehti Helsingin Sanomat


Tehokkain mediayhdistelmä koko maassa

Sanoman digitaalisella verkostolla tavoitat jopa 82 % uusimaalaisista kuluttajista. Yhdistettynä paikalliseen sanomalehteen tavoittavuus kasvaa jopa 87 prosenttiin.

Sanoman digitaalinen verkosto on yksin ja yhdessä paikallisen sanomalehden kanssa tehokkain mediayhdistelmä koko maassa.

Missing media item.

 

Kohdennustuotteet