Elintarvikkeet ja juomat
Elintarvikeala hakee kasvua uutuuksista
Uutuusvetoisella ruokatoimialalla tuotekehityksessä ja lanseerauksissa onnistuminen on kriittistä. Tämän pohjalla on vahva ymmärrys kuluttajasta. Kun tiedät, mitä kuluttajat arvostavat ja mitä he haluavat, pystyt tekemään tuotteistasi ja brändistäsi heille entistä merkityksellisemmän ja vahvistamaan sen menestystä.
Mikä ruokamaailmassa puhuttaa?
Miten vastuullisuus näyttäytyy ruuan ostopäätöksissä?
Ketkä kuuluvat vastuullisuuden supersegmenttiin? Mitä vastuullinen ruoka tarkoittaa suomalaisille? Lataa maistiaiset ruokaan keskittyvästä vastuullisuuskartasta.
Mitä ovat ruokatrendit juuri nyt?
Glorian ruoka & viinin päätoimittaja ja HS ruokatoimituksen vetäjä Sanna Maskulin kertoo, mitkä ruokatrendit toimituksessa juuri nyt puhuttavat.
72 % suomalaisista kokee vastuullisuuden tärkeänä kriteerinä elintarvikkeiden ostopäätöksissä
Vastuullisuus vaikuttaa päätöksentekoon elintarvikkeiden valinnassa enemmän kuin muissa kategorioissa.
Ratkaisuja toimialallesi
Tuotamme sisältöjä kaikkiin haluamiisi kanaviin
Sinä tunnet tuotteidesi pelikentän, mutta kuluttajaymmärryksestä saattaa puuttua markkinointiviestinnän näkökulma. Autamme sinua etsimään tärkeimmille kohderyhmillesi parhaat viestikärjet ja kanavat, jotta tuotteesi tavoittaa oikeat ihmiset.
Lue lisää
Sinä tunnet asiakkaasi – mekin tunnemme heidät
Haetpa laajaa kohderyhmää tai profiloituvampaa yleisöä, ratkaisumme perustuvat aina tutkittuun dataan ja tavoittavat haluamasi yleisön. Digitaaliset ratkaisumme toimivat myös brändin rakentamiseen – asiantuntijamme auttavat löytämään keinovalikostamme juuri sinun tavoitteisiin sopivimmat ratkaisut.
Lue lisää
Asiakastarinoita toimialaltasi
Radiomainonnalla tuloksiin − Pancho Villan burgerviikkojen myynti kasvoi yli kaksinkertaiseksi
Radiomainonta houkutteli burgerviikoille uusia asiakkaita.
Lakumix® goes HitMix – radiopromootio ja festarikumppanuus muistuttivat 20 vuotta täyttävästä Panda®-makeisten brändistä
Myynti veti kesän aikana hyvin, ja kampanjasivu houkutteli ennätysmäärän kävijöitä.
Kiinnostava tarina, teemaan sopivat tähdet ja aitous – eli brändiviihdettä parhaimmillaan
Mutin Henri & Sirly Italiassa -brändiviihdeohjelma nousi marraskuun toiseksi katsotuimmaksi ruokaohjelmaksi Ruudussa. Erottuvat videoratkaisut ja vahva ohjaus sisällön pariin saivat katsojatavoitteet ylittymään reippaasti.
Ennätysmyynti ja näkyvyyttä Järvikylälle tuloksellisella kampanjalla
Etusivut toivat huomioarvoa ja dynaaminen digikokosivu syvyyttä monimediakampanjalle.
Pielispakarista kuukauden radiomainostaja – mistä on kyse?
Pielispakarin tarina alkoi kahden hengen kotileipomosta Nurmeksessa, Pielisen rannalla. Tänä päivänä se työllistää lähes 100 henkilöä ja on vuosien saatossa kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi. Keväällä 2022 Pielispakari juhli jo 30-vuotispäiväänsä!
K-ryhmän teko suomalaisen ruokakulttuurin puolesta erottui edukseen
Tähtikokkien Bocuse d’Or -ohjelma ja liittyvät sisällöt saivat erinomaisen huomioarvon ruokasisällöistä kiinnostuneiden pääkohderyhmässä.
NÄKÖALAPAIKALLA-WEBINAARI
Katso webinaaritallenne
Aito ja relevantti vastuullisuus erottaa brändin muista, lisää kuluttajien kiinnostusta ja lojaliteettia ja luo pitkällä aikavälillä kestävää kasvua. Myös elintarvikebrändien on vastattava kuluttajien huutoon, nostettava vastuullisuus strategiaan ja tehtävä toimensa näkyviksi kuluttajille.
Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja jutellaan, miten saisimme tavoitteesi yhdessä saavutettua.