Lehtiuutuus Tiede Luonto pureutuu ajankohtaisiin luonto- ja ympäristöaiheisiin

Tiede Luonto
Tiede Luonnon jutut koskettavat jokaista suomalaista, mutta näkökulma voi olla myös kansainvälinen. Ensimmäisen numeron teema on Itämeri.

Toukokuussa ilmestyy uusi näyttävä lehti, jossa visuaalisuus on isossa roolissa. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tiede Luonto on suunnattu kaikenikäisille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille. ​

”Tiede Luonnon jutut koskettavat jokaista suomalaista, mutta näkökulma voi olla myös kansainvälinen. Aihepiiriin kuuluvat esimerkiksi kasvit, eläimet ja niiden käyttäytyminen, sää, luonnonilmiöt ja tietenkin ilmastonmuutos. Kaikkia aiheita käsitellään helposti ymmärrettävällä tavalla, joten lehti sopii hyvin myös nuorille lukijoille”, päätoimittaja Jukka Ruukki kertoo.

Tiede-lehden toimituksen uutuusjulkaisu keskittyy puhtaasti luonnon ja eläinten kiehtovaan maailmaan. Uusi lehti ei kuitenkaan vaikuta Tiede-lehden sisältöön, luonto on jatkossakin yksi Tieteessä käsiteltävistä aiheista.

”Painettu lehti on isolle osaa yleisöstä mieluisin tapa kuluttaa syventymistä ja visuaalisia elämyksiä tarjoavaa sisältöä. Ajankohtaiset luonto- ja ympäristöaiheet sekä Tieteen vahva brändi ovat yhdistelmä, joka kiinnostaa laajaa kohderyhmää”, Sanoma Lifestylen johtaja Johanna Lahti kertoo.

Tiede Luonnon tilausmyynti on vauhdikkaasti käyntiin.

Tiede Luonto on vahvasti ajassa kiinni ja tarjoaa markkinoijalle ainutlaatuisen ympäristön ja kattavan kohderyhmän.

”Uskomme vahvasti siihen, että maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa tuotettua tietoa tarjoava uusi lehti tavoittaa laajasti luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneet edelläkävijät”, Sanoman uutis- ja aikakausmedioiden mainosratkaisujen tarjooman kehittämisestä vastaava Pietari Korhonen toteaa. 

Lehden julkaisija on Tiede- ja Hyvä Terveys -lehtien tapaan Tieteen tiedotus ry, ja kaikki sisällöt pohjautuvat tutkittuun ja luotettavaan tietoon.​

Ensimmäisen 9.5. ilmestyvän Tiede Luonnon teema on Itämeri. Tiede Luonto ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja tänä vuonna lehtiä ilmestyy neljä.

Tiede Luonnon mediakortti >